Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2096
9

УЕФА готовит очередной визит

Эксперты УЕФА проверят подготовку Украины к Евро-2012

УЕФА готовит очередной визит
19-22 вересня цього року відбудеться робочий візит в Україну директора Євро-2012 Мартіна Каллена. Програмою візиту передбачено відвідання Львова, Івано-Франківська, Трускавця з метою огляду аеропортів, наявної готельної інфраструктури та тренувальних баз. Також відбудеться зустріч Мартіна Каллена та директора Турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського з віце-прем’єр-міністром України Іваном Васюником, а також представниками органів державної влади, причетних до підготовки Євро-2012.
 
20-22 вересня цього року відбудеться робочий візит в Україну експерта УЄФА з питань аеропортів Пітера Хемпсона. В ході візиту заплановано огляд стану інфраструктури ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», КП «Міжнародний аеропорт «Донецьк», проведення робочих зустрічей з питань залучення та експлуатації тимчасових терміналів як засобу підвищення пропускної спроможності аеропортів.
 
20-23 вересня цього року відбудеться візит в Україну експертної комісії УЄФА зі стадіонів на чолі з директором Департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером. У програмі візиту − ознайомлення з прогресом підготовки стадіонів до Євро-2012 у рамках програми регулярного моніторингу. Зазначена поїздка відбувається в рамках моніторингу процесу підготовки України до чемпіонату Європи з футболу.
 
За словами директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, сьогодні УЄФА приділяє особливу увагу ходу підготовки України до прийому фінальної частини майбутнього чемпіонату Європи з футболу. УЄФА здійснює прискіпливий моніторинг та перевірку готовності об’єктів української інфраструктури напередодні прийняття 10 грудня 2009 року рішення щодо формату Євро-2012.
 
Попри досягнутий певний прогрес у виконанні вимог УЄФА, українській стороні ще слід багато зробити для підготовки стадіонів, аеропортів, тренувальних баз, а також створення умов для розміщення гостей турніру.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком
Бокс | 17 мая 2024, 06:31 6
Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком

Бой за титул абсолютного чемпиона мира состоится в Эр-Рияде (Саудовская Аравия)

Сергей РЕБРОВ: «Заявляют, что играют за ВСУ, а на поле ничего не делают»
Футбол | 17 мая 2024, 07:01 7
Сергей РЕБРОВ: «Заявляют, что играют за ВСУ, а на поле ничего не делают»

Наставник сборной вспомнил про тяжелый разговор в перерыве игры с Северной Македонией

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
asddaad
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
akella2008
Dobavlju:
5 mesjatsev rabotajut webkamery. A otstavanie uzhe 4 mesjatsa. Mozhesh posmotret' "Grafik rabot".
Aeroport voobsche tol'ko na bumage.
Gostinnitsy, da, tut my dazhe posil'nee Kieva, no komu oni nuzhny bez stadiona?
akella2008
2 flatron82 — 14.09.2009 14:37 :
-------------------------------
Ja na Lvov vovse ne gonju. Prosto pishu to chto vizhu svoimi glazami. V chastnosti:
http://stadion.lviv.ua/
Web kamery eti rabotajut 5 mesjatsev, i ja prakticheski ne vizhu bol'shoj raznitsy meshdu tem chto izmenilos' s teh por kak sneg soshel. Skoro on opjat vypadet... a gde stadion?
mixerius
Рівне - місто проведення ЧЄ 2012!!!
Урря...
Vermillion
кстати в харькове за последние месяца 3-4 реально лучше дороги стали. А по центральным улицам они не то что без ям - и ДАЖЕ без бугров. Это мощнейший прогресс - раньше были тупо противотанковые рвы последи улицы, а теперь не так совсем. Пусть приезжают.
cucumber
львов не аутсайдер? нет ни аэровокзала ни взлетки ни теринала ни метро ни стадио.. есть хороший архитектурный ансамбль..но европу этим не удивишь, они с удовольствием позырят лучше на наше здание ГОСПРОМА и др здания в духе конструктивизма, сталинского неоренесанса и советского ар-дюко... для них это будет диковинкой! : ))))
без обид.. в Харькове тоже полно проблем.. и главная - как и у Львова - отсутвие стабильного и адекватного гос финансирования! : (((
Слава Украине! : )))))
cucumber
18 числа в Харькове официально откроется строительство взлетно-посадочной полосы... ура, товарищи.. вроде маховик запущен! % )))))))))))
flatron82
akella2008
Если пошлют Львов, то пошлют и Донецк с Харьковом, токово условие, либо все 4, либо 1, хотя может и поменяют условия
По поводу Львова. С чего ты взял, что у Львова плохие шансы? Да. стадиона еще нет, но строят, деньги на него есть и платят строителям вовремя по факту работ. Кстати вот посмтори на динамику строительства стадиона. сделано донецкими парнями http://stadion.lviv.ua/ua/item/204, к тому же тут есть веб камеры, где видно все что сделано на сегдняшний день. Да не много, до и не мало, и вроде в график должны уложиться. Так что по стадиону думаю все будет хорошо.
Дальше, гостиницы. Тут Львова порядок:
"У Києві відбулася офіційна зустріч керівництва компанії TUI Travel PLс та директора департаменту організації заходів УЄФА Лукаса Ахермана із представниками приймаючих міст. На зустрічі із Львівською командою було обговорено ситуацію із розміщенням на сьогодні, а також включено до списку додаткову кількість номерів.
"Йдеться не про звичайний список готелів. Ми обговорили з представниками TUI travel та УЄФА концепцію розміщення - аналітичний документ, що враховує усі об’єкти розміщення на шляху вболівальників від кордону з ЄС до Львова, в межах міста, в Луцьку та Івано-Франківську, де розташовані резервні аеропорти, а також на шляху від Львова до Києва, загалом понад 750 об’єктів", - прокоментував директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний.
"Наш підхід, що пов’язує розміщення вболівальників з планами їх руху, пропускними здатностями пунктів перетину кордону та аеропортів був дуже позитивно оцінений нашими партнерами в УЄФА та TUI Travel. Ми сформували повну базу даних об’єктів розміщення для усіх вболівальників, що стане основою для єдиної системи бронювання номерів у 2012 році, а також презентували каталог готелів для цільових груп УЄФА", - зазначив О.Засадний.
"Щодо вимог по розміщенню, УЄФА прийняло до уваги усі готельні номери, щодо яких були надані гарантії у листі міського голови до М.Платіні. А це означає профіцит в усіх категоріях номерів - на 41 номер більше ніж вимоги щодо п’ятизіркових готелів, 590 номерів профіциту серед чотиризіркових та 210 серед тризіркових" - додав Олег Засадний."
По поводу дорог и транспорта в целом. Дороги во Львове делаются/ремонтируются и я это вижу каждый день, но до идеала еще надо работать и работать... По транспорту:
"У межах розробки транспортної стратегії Львова до 2030 року консорціум німецьких компаній PTV AG - VCDB GMBH також опрацював план мобільності на час проведення матчів Євро-2012 у місті.
Як поінформував 8 вересня під час прес-конференції начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Краль, цілий окремий розділ цього документу присвячений Євро-2012.
Німецькі фахівці розробили для нас інтегровану транспортну модель. "Це складна багатофункціональна комп’ютерна програма, яка дозволяє прогнозувати і симулювати різні сценарії за умови введення певних вихідних даних", - пояснив С.Кіраль. За його інформацією, Львів матиме дві ліцензійні версії цієї програми.
Що ж до плану мобільності в дні проведення матчів Євро-2012, то за словами чиновника, "вихідні дані надало УЄФА, на основі чемпіонатів, що проводилися в інших містах, деякі - департамент Євро-2012 Львівської міської ради. На основі цих даних програма видала відповідне бачення, так званий план мобільності у дні проведення чемпіонату. Він показує, скільки потрібно буде перекривати доріг для руху транспорту УЄФА, скільки потрібно чартерних автобусів для гостей, які піки прибуття і відбуття транспорту від стадіону".
Як видно з презентації PTV AG - VCDB GMBH, Львову потрібно буде працювати над організацією руху транспорту в годину пік перед матчами. Відповідно до змодельованої ситуації, саме в цей час певна кількість вулиць буде завантажена транспортом на 100% і більше. Зате від’їзд гостей і учасників прогнозується більш спокійним, перевантаження не прогнозується.
С.Кіраль додав: "Львів - єдине з усіх приймаючих міст України, яке має таку річ. Сьогодні пану Засадному уже телефонували з Києва і Донецька, питали: де ви це взяли?"."
У нас нет метро, поэтому это должно помочь правильно направить транспортные потоки...
По поводу Аэропорта.
"Завтра у Львові розпочинають будівництво нового терміналу аеропорту"
Понятно, что много чего только на бумаге. Но в любом случае Львов явно не аутсайдер среди всех городов претендентов. Поэтому ненадо так упорно гнать на Львов и то, что ему не видать ЕВРО. Для достойного проведения чемпионата во Львове много чего делается, только об этом не кричат на каждом углу. Не время сейчас кричать...
akella2008
Nu vot i vse. Ne znaju kak drugie goroda, no esche 2 mesjatsa i Lvov poshljut tuda zhe kuda i Odessu s Dneprom... v sad... ili zad.