Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1508
0

КАРКОВСКИЙ: «Мы сильно провели игру»

Игроки «Волыни» - о победе над «Кривбассом» в 1/8 финала Кубка Украины

КАРКОВСКИЙ: «Мы сильно провели игру»
Богдан Карковський:
 
- Сьогодні з нашого боку була дуже сильна гра. Задача була тільки одна – перемогти. Команда справилася з завданням, хоча були певні труднощі зі складом. Травму одержав Мостовий і ми вимушені були перебудуватися. Але у нас в команді грають універсали. Куди тренер поставить, там і необхідно доводити свою майстерність. Усі футболісти виклалися на сто відсотків і здобули таку потрібну перемогу. Результатом задоволені усі – гравці, тренери, президент і звичайно уболівальники команди.
 
Олександр Пищур:
 
- Ми сьогодні чисто по грі переграли «Кривбас». Якби реалізували усі моменти, то рахунок матчу був би 3:0 як мінімум і перемогу здобули би спокійніше. А так довелося в кінці зустрічі докладати зусилля, щоб довести свою перевагу. Ще в першому таймі ми могли зняти питання про переможця. Я особисто не використав два дуже хороших моменти, партнери теж змарнували свої шанси. Але загалом команда сьогодні грала дуже добре і закономірно перемогла. Будемо чекати наступного суперника у чвертьфіналі. Дякую усім уболівальникам за підтримку і сподіваюсь, що команда своєю грою вас не розчарувала...
 
Бамба:
 
- Сьогодні був мій перший матч за «Волинь». Можна сказати, я знайомлюсь з українським футболом і прохожу адаптацію. Ще дві-три гри і я наберу потрібну форму та буду грати у «футбол «Волині». Я не так давно в команді і тому не знаю можливості усіх футболістів. Однак, хочу відмітити, що сьогодні команда зіграла дуже добре. Усі футболісти виконували великий обсяг роботи і прагнули тільки перемоги. Протягом матчу були такі моменти, коли команда показувала футбол високого рівня і мала незаперечну перевагу над суперником. Реалізуй ми ще декілька моментів і рахунок матчу був би значно більшим. А так, перевага в один м’яч не відображає реальний розклад сил на футбольному полі. Сподіваюся, з матчу в матч ми будемо додавати, показувати хороший футбол і радувати своїх уболівальників. До речі, у «Волині» дуже хороша підтримка протягом усього матчу. Футбол тут люблять, розуміють і це, безперечно, передається на гравцям на футбольне поле.
 
Майкон Олівейра:
 
- «Волинь» сьогодні грала добре і показала пристойний футбол. Ми мали багато гольових моментів, але вдалося забити тільки два м’ячі. Та їх вистачило для перемоги у дуже важливому матчів. Сьогодні я дебютував в Україні і думаю непогано. Вдалося забити м’яч зі штрафного, який я присвячую Богу і своїй сім’ї. Мене збили перед штрафним майданчиком і я пробив по воротах так, як вчили. Я був впевнений що заб’ю, тому вирішив виконати штрафний удар сам. Тим більше, перед грою тренер говорив мені це робити, однак не всі удари були ефективними. Загалом гра команди мені сподобалася. Ми контролювали хід поєдинку і мали перевагу. Дуже сподобалися уболівальники. Особисто я відчував підтримку протягом усього матчу. Це дуже приємно і вкрай необхідно для футболістів для досягнення позитивного результату.
 
Густаво:
 
- Сьогодні перемога була дуже важливою для команди. Суперник доволі сильний і кваліфікований. Однак «Волинь» переграла опонентів і по рахунку, і по малюнку гри, і по самовіддачі на полі. Ми більше хотіли перемогти, ніж суперник і нам це вдалося. У нас згуртований, боєздатний колектив, якому до снаги грати на більш високому рівні, тренер «відчуває» футболістів і я радий, що граю у «Волині». Дебют сьогодні хоч переможний, проте своєю грою я не дуже задоволений. Я тільки на початку шляху в українському футболі і буду додавати з кожною грою, щоб бути максимально корисним команді, виконуючи усі настанови тренера.

www.fc.volyn.net
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Бундеслиге РБ Лейпциг не удержал победу над Хоффенхаймом
Футбол | 04 мая 2024, 02:30 0
В Бундеслиге РБ Лейпциг не удержал победу над Хоффенхаймом

Для хозяев поля на 90-й минуте счет сравнял Андрей Крамарич

Эвертон без Миколенко разошелся миром с командой Лутон Таун
Футбол | 04 мая 2024, 00:12 5
Эвертон без Миколенко разошелся миром с командой Лутон Таун

У ирисок забил Доминик Калверт-Льюин, на что ответил Элайджа Адебайо

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.