Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2816
3

Федорчук ушел в Арсенал без ведома ФК Львов?

Украинского полузащитника ждут санкции

Федорчук ушел в Арсенал без ведома ФК Львов?
Валерій Федорчук, якому в жовтні виповниться 21 рік, - вихованець хмельницького футболу. Дебютував у складі ФК «Львів» у липні 2007 року. Відтоді у першій та Прем’єр-лізі провів за «городян» 69 ігор (13 м’ячів). Цими днями Федорчук під керівництвом Павла Яковенка готується до виїзного поєдинку кваліфікації Євро-2011 (U-21) проти Франції, який відбудеться 8 вересня.
 
Сам футболіст підтвердив, що до нього виявляли інтерес представники харківського «Металіста» та «Арсенала». Водночас Лаба підкреслив, що жодних офіційних документів про перехід Федорчука не підписував, тож Валерія після поїздки до Франції чекатимуть у Трускавці, де ФК «Львів» через паузу в календарі проведе короткий збір. Якщо ж, за словами спортивного директора, «Федорчук без відома клубу підписав контракт з «Арсеналом», то на нього, згідно з регламентом змагань, чекають дисциплінарні санкції». У неділю, 6 вересня, ФК «Львів» у Добромилі прийматиме «Дністер» (Овідіополь). Початок – о 17 год.

www.wz.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitali_k
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дмит ий (Николаев)
Ну, вообще-то новость о том, что контракт подписан, распространял официальный сайт ФК "Арсенал". Учитывая этот факт, вполне можно сделать вывод, что это - очередная утка, ведь их "Арсенал" генерирует весьма немало. Может и никто ничего не подписывал
Подождем до выяснения, как говорится.
LIREND
Надо дать ему в голову))))