Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1207
0

УПЛ собрала более 100 тысяч

Состоялось пятое заседание Дисциплинарного комитета УПЛ

УПЛ собрала более 100 тысяч
Дисциплінарний комітет ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ вирішив:
 
1. ФК «Арсенал»:
а) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 гривень;
б) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.
 
2. ФК «Динамо»:
а) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.
б) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 гривень.
в) за запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.
г) за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів (один з яких було кинуто на бігову доріжку стадіону) під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень.
 
3. ФК «Дніпро»:
а) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчів 5-го туру та 6-го турів Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 гривень.
б) за запалення вболівальниками команди дев’яти піротехнічних засобів та кидання на бігову доріжку пластикового сидіння під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень.
 
4. ФК «Закарпаття» за запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.
 
5. ФК «Іллічівець» за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу арбітра під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.
 
6. ФК «Карпати»:
а) за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу команди «Арсенал» під час матчу 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 гривень.
б) за запалення вболівальниками команди п’ятьох піротехнічних засобів (два з яких були кинуті на бігову доріжку) під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 гривень.
в) за невідповідність Положенню про атестацію футбольних клубів України та Регламенту УЕФА з інфраструктури стадіонів сектору № 16 стадіону «Україна» м. Львів, у якому під час матчів 2-го, 4-го та 6-го турів Епіцентр Чемпіонату України перебували вболівальники команди, попередити. Заборонити використовувати сектор № 16 для розміщення вболівальників під час матчів Епіцентр Чемпіонату України до моменту його приведення у відповідність до Положення про атестацію футбольних клубів України та Регламенту УЕФА з інфраструктури стадіонів.
 
7. ФК «Кривбас»:
а) за відсутність на стадіоні «Металург» м. Кривий Ріг прапору ОПФКУ «Прем’єр-ліга» під час матчів 5-го та 6-го турів Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 гривень;
б) за порушення вимог Регламенту змагань ПЛ та невиконання встановлених ПЛ зобов’язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчів 5-го туру та 6-го турів Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 20 000 гривень.
 
8. ФК «Металіст» за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів, скандування нецензурних висловів на адресу вболівальників команди «Металург» З. та пошкодження майна стадіону «Славутич-Арена» м. Запоріжжя (зламали десять пластикових сидінь) під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.
 
9. ФК «Металург» Запоріжжя:
а) за перебування у технічній площі особи, не внесеної до рапорту арбітра, під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 500 гривень.
б) за запалення вболівальниками команди двадцяти п’яти піротехнічних засобів та скандування нецензурних висловів на адресу вболівальників команди «Металіст» під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 гривень.
 
За некоректну поведінку під час матчу 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України та на прес-конференції після його закінчення попередити головного тренера ФК «Ворскла» М.Павлова.
 
За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми під час матчу 5-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ відсторонити футболіста ФК «Іллічівець» В.Копачова від участі у змаганнях на два матчі (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).
 
За удар суперника ногою в боротьбі за м’яч під час матчу 6-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ відсторонити футболіста ФК «Зоря» А.Гордієнка від участі у змаганнях на один матч (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).
 
За несплату в повному обсязі першої частини заявкового внеску на участь у змаганнях ПЛ сезону 2009/2010 рр. попередити футбольні клуби «Арсенал», «Дніпро», «Зоря», «Карпати», «Кривбас», «Металіст», «Металург» Запоріжжя та спортивний клуб «Таврія» Сімферополь.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.