Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1432
1

ТЛУМАК: «Всегда приятно играть против таких команд»

Капитан «Карпат» прокомментировал результаты жеребьевки Кубка Украины

ТЛУМАК: «Всегда приятно играть против таких команд»
Коментуючи результати жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, капітан «Карпат» Андрій Тлумак сказав, що жереб виявився до його команди не надто фартовим, але жодної трагедії ні він, ні його партнери в цьому не бачать.
 
«Так, донецький «Металург – суперник серйозний, але я вважаю, що нам його пройти цілком до снаги, – зазначив капітан карпатівців. – Як засвідчила наша гра з донеччанами на початку сезону у Львові, в їхній команді дуже хороший підбір виконавців атакувального характеру.
 
На відміну від більшості українських команд, «Металург» навіть у гостях діє агресивно і весь час намагається нав’язати супернику свою гру. З такими командами завжди приємно зустрічатися, адже вони і самі грають у футбол, і дають це робити опоненту».
 
При цьому Андрій Тлумак наголосив, що з іншого боку суперник «Карпатам» міг дістатися і менш сильний. «Відверто кажучи, я особисто сподівався, що ми гратимемо з командою менш сильною ніж «Металург».
 
Але до жеребу не може бути жодних претензій, він же сліпий. Так що готуватимемося на «Металург» найсерйознішим чином. Адже в Кубку все вирішується в одному матчі, а тому шансу виправити ситуацію вже не буде. А перед «Карпатами» стоїть завдання у Кубку пройти якомога далі», – сказав воротар львівської команди.
 
Також Андрій Тлумак зазначив, що грати доведеться в Донецьку, що дає «Металургу» певну перевагу над «Карпатами». Але додав, що вирішального значення фактор рідного поля не матиме. Тим більше, що він не сумнівається в тому, що й фанати «Карпат» в Донецьку забезпечать своїй команді гарячу підтримку.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shefsuhiv76
Карпати переможуть !