Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1575
0

ГОНЧАРЕНКО: «Готовність до чемпіонату задовільна»

Львівський «Тайм» провів прес-конференцію після перемог на турнірах у Чехії і Польщі

ГОНЧАРЕНКО: «Готовність до чемпіонату задовільна»

Сьогодні у Львові відбулась прес-конференція чемпіона країни з футзалу львівського «Тайму», який повернувся із двох міжнародних турнірів «Green ball cup» у Чехії і  «Beskidy futsal cup» у Польщі із перемогами. На цих турнірах львів’яни не зазнали жодної поразки. Про два здобуті кубки розказав головний тренер команди Станіслав Гончаренко, а також гравці команди Денис Овсянніков і Сергій Тригубець.

Станіслав Гончаренко першим взяв слово:
- Все, що планувалось ми виконали. Готовність до чемпіонату задовільна. Але деякі моменти в грі ще треба відпрацьовувати і шліфувати. Все-таки ніякий турнір не можна порівняти із іграми чемпіонату. Де кожна помилка на вагу золота. І через якийсь ляп в грі можна втратити дорогоцінні очки. Загалом я задоволений хлопцями, вони витримали всі навантаження.

Сергій Тригубець на останньому турнірі у Польщі став найкращим бомбардиром. Він сказав, що після повернення комфортно себе почуває в команді. Зв’язки із іншими гравцями вже налагоджені, адже він грав із багатьма ще у київському «Інтеркасі».

Денис Овсянніков також прокоментував свої кондиції. Він сказав, що готовий до чемпіонату на 80-90 відсотків, і відзначив, що подібні турніри були дуже важливими для команди, враховуючи, що цього року їм прийдеться дебютувати у кубку УЄФА.

До уваги читачів невелике інтерв’ю із головним тренером «Тайму» Станіславом Гончаренком.

- Розкажіть чим не сподобався Оліщук і чи буде в команді Білоцерківець?
- Я б не сказав, що Оліщук не сподобався. Він не випадав із команди, але й не вирізнявся. Навіщо нам брати гравця, який нічим не переважає гравців, яких вже маємо? А от із Білоцерківцем скоріш за все підпишемо контракт. Я побачив у ньому перспективу, колорит. Думаю він ще прибавить у грі на відсотків 30. Більше нікого з новачків не буде.

- Який з фіналів був важчим? Проти «Шахтаря» чи проти «ТТГ-Югри»?
- Однозначно із «ТТГ-Югрою» фінал був важчим. У російській команді є 4 бразильці і вони на голову сильніші за бразильців, які виступають у «Шахтарі».

- Чи змогли на турнірах відпрацювати гру у більшості?
- Ми відпрацювали і гру в більшості і захист в меншості. У матчі із «Шахтарем» нам вдалось двічі забити у більшості. А майже весь другий тайм гри із «Тюменю» ми грали в меншості і як бачите не пропустили.

- Хто зараз посідає місце першого воротаря у команді?
- В мене немає такого, перший, другий воротар. Я працюю за принципом, хто сильніший на даний момент. Хто більш підготовлений до гри. Ще багато чого залежить від суперника.

- Як Ви ставитесь до матчу за Суперкубок?
- Якщо відверто кажучи, то я до Суперкубка ставлюсь посередньо. Це трохи надуманий трофей. Звичайно, він має бути у календарі і ми будемо боротися за цей кубок, адже це імідж команди. Але для мене набагато важливішим буде матч першого туру у Харкові проти того ж «Локомотиву».

- Чи є якісь кадрові проблеми перед Суперкубком?
- Із нами у Польщу і Чехію не їздив Москвін, який заліковує травму. Москвін вже майже відновився. Він займається за індивідуальною програмою на 80-85 відсотків. Вже із 19 серпня він буде готуватись у загальній групі. Легчанов у Польщі також дві гри не грав, в нього був рецедив травми. Також не витримав навантажень Дмитро Бондар. Все-таки 8 ігор за 9 днів, не кожному до снаги.

Володимир КРУПЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.