Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1179
2

Украинцы обслужат чемпионов Европы

Украинские арбитры будут работать на матчах Лиги Европы и в отборе на ЧМ-2010

Украинцы обслужат чемпионов Европы
Чергове призначення на обслуговування міжнародних поєдинків отримала суддівська бригада на чолі із киянином Олегом Орєховим.
 
Курси УЄФА і Ліга Європи
 
У понеділок, 24 серпня, Олег Орєхов на запрошення Комітету УЄФА з питань суддівства відвідає курси для арбітрів Ліги Європи, метою яких є надання максимально поглиблених інструкцій з обслуговування матчів міжнародного рівня. А вже за три дні київський рефері разом з лайнсменами Олександром Войтюком, Олегом Плужником і Андрієм Шандором у ролі четвертого арбітра відправляться до Швеції. Там вони працюватимуть на матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Європи між місцевим «Ельфсборгом» та італійським «Лаціо».
 
Іспанський вояж
 
Окрім того, ця ж бригада розсудить матч відбірного циклу чемпіонату світу-2010 між національними збірними Іспанії та Естонії, що відбудеться 9 вересня. «Не кожного дня працюєш на матчах чинних чемпіонів Європи, тому було приємно дізнатися про це призначення, − поділився враженнями з інформ-службою ФФУ Орєхов. − Це мій другий поєдинок відбірного циклу ЧС-2010. Раніше запрошували на зустріч між командами Чорногорії та Болгарії (2:2). Останнім часом я працюю разом з Олександром Войтюком, Олегом Плужником та Андрієм Шандором. Разом ми відсудили вже п'ять міжнародних поєдинків».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил