Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3868
21

ДЕДИШИН: «Будемо вимагати дискваліфікації Годуляна»

Розмова з генеральним директором ФК «Карпати» Ігорем ДЕДИШИНИМ

ДЕДИШИН: «Будемо вимагати дискваліфікації Годуляна»

- Якими будуть кроки «Карпат» в контексті суддівства Віталія Годуляна у матчі третього туру в Харкові?
- Ясна річ, цю справу ми так просто не залишимо. Будемо подавати протест на зухвальство, яке творив цей суддя під прикриттям іншого «знаменитого» у минулому судді, а нині віце-президента Федерації футболу України Сергія Татуляна. Будемо вимагати дискваліфікації Годуляна - якщо не пожиттєвої, то принаймні на дуже тривалий термін. Ми готуємо усі документи, всю підбірку відео з найбільш скандальних моментів, коли суддя поводив себе абсолютно неадекватно на полі. Крім того, ми звертаємося до Прем’єр-ліги і до клубів, які мають повноваження відкликати суддю і позбавити його права обслуговувати матчі чемпіонату.

- Що окрім суддівства вразило делегацію «Карпат» у Харкові?
- Я розмовляв з Татуляном. У нас відбулася з ним дуже жорстка розмова. Я йому висловив усе, що про нього думаю. І ця людина не мала що сказати у відповідь і чим заперечити. Зрозуміло, що для «Металіста» цей матч багато значив. Команда невдало стартувала, у неї складний графік. Їм будь-якою ціною потрібна була ця перемога. Вони її досягли. Якою ціною? А про це краще спитати в функціонерів «Металіста», бо те, як поводилися офіційні особи на цьому матчі просто переходить усякі межі.

- Як саме?
- А як можна сприймати такий факт: після матчу Мирон Маркевич одразу попрямував не в роздягальню своєї команди, а в суддівську кімнату. Для чого б це? Також після матчу до роздягальні заходить віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, аби привітати команду з перемогою. Ми не зрозуміли, хто ми є в такому футболі і для чого ми в цьому чемпіонаті беремо участь. А пану Стороженку я б порадив вже нарешті визначитись з місцем роботи – у ФФУ, у Харківській облдержадміністрації чи у ФК «Металіст»…

- Таким чином можна стверджувати, що суддя був упереджений?
- На мою думку, однозначно. І ми цю упередженість доведемо. Доведемо, що цей суддя не здатний обслуговувати матчі чемпіонату України. Навіть представники харківського «Металіста» погодилися, що гра рукою у Валяєва була очевидною і це 100% пенальті. А щодо вилучення Ткачука, то максимум, на що він заслужив – попередження. Жодного натяку на травму в Едмара не було і близько. Мала місце ігрова ситуація, без жодного бажання завдати травми. Я так розумію, що Годуляну потрібно було якнайшвидше вирішити «свої» питання, тож він, не відкладаючи справу в довгий ящик, показав усім: хто є хто на полі.

- Але навіть попри таке суддівство команда не зламалася...
- …І я б хотів щиро подякувати команді за це. Після гри я сказав гравцям, що пишаюся тим, що працюю в такому клубі і гордий за нашу команду. А те, що з нами зробили – зміцнить усіх нас. Що нас не вбиває – робить нас сильнішими. Команда стала злішою і в наступних матчах це продемонструє. Попри весь цей негатив те, що сталося у Харкові, додасть команді стимулу і сил в майбутньому. Приємно також було, коли після матчу до наших гравців та тренерів підходили уболівальники «Металіста» і говорили, що «Карпати» продемонстрували найкращу гру з усіх команд, які приїздили до Харкова останнім часом. Всі дякували «Карпатам» за матч, казали, що рахунок не по грі, відзначали бійцівські якості нашої команди.

- А чи була можливість уникнути призначення Годуляна на цю гру?
- Як тільки ми дізналися, хто нас судитиме, то одразу звернулися в Прем’єр-лігу з проханням призначити на цей матч додаткового спостерігача, але, на жаль, до жодного ефекту цей крок не призвів. «Люди в чорному» зробили свою чорну справу. Насамкінець я б хотів звернутися до наших уболівальників: команді зараз дуже потрібна ваша підтримка. Клуб зараз зробить усе, щоб захистити команду на юридичному рівні від такого зухвальства і упередженості. Але ми все ж сподіваємося, що фани дадуть свою оцінку цьому суддівству і підтримають команду вже під час наступного домашнього матчу, що відбудеться 8 серпня.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera69
АндФеКаКаЛу
Неповажаєш, то й не обговорюй тут. Йди балакай в темах про ФеКаЛ.
__________________________________________________________
Стаття виставлена для всіх а не суто для фекакалістів.
Дедишину
"....Але ми все ж сподіваємося, що фани дадуть свою оцінку цьому суддівству і підтримають команду вже під час наступного домашнього матчу, що відбудеться 8 серпня."
__________________________________________________________
Фани вже тут дали оцінку на багатьох відповідних лінках))). На рахунок чесної зеленої гри то я небуду згадувати ЗЛИТУ кінцівку минулого сезону. Коли матчі зливали ВИ ПРО ФАНІВ ДУМАЛИ??? А нарахунок 8-го серпня то буде тисяч 7-8м, небільше(якщо ви недодасьте кількість проданих абонементів, непорахуєте всіх горобців на стадіоні і не напишете гордо 15-ть!) До речі ви там в клубі ліпше б люди вийшли, провели повчальних парочку годин з фанатиками своїми а то дичавіють... чи це ваших рук справа? Носяться по Львову, виривають атрибутику ФК Львова і в клуб приносять Карпат? Ви їх заохочуєте? НАВЕДІТЬ МЛЯ ПОРЯДОК!!!!!!!!!!!!!!
alex8-48
Предвзятость судей,нужно кваллифицировать,как хищение в особокрупных размерах(ведь в команды влаживаются большие деньги)и соответственно статье закона,привлекать их к уголовной ответственности,а команды замеченные в подкупе судьи,отправлять в нисший девизион,как это сделали в Италии.К сожалению,мы Европа только географически.
myroslavmail
2 Гость — 04.08.2009 23:48
Дивись... з тобою не все так погано!!! Ти просто не можеш побачити те що сам думаєш!!! Ось і я тобі скажу а для тебе і повторю те що ти сказав:
"Якщо ви маєте 100% докази щодо продажності арбітра то звертайтесь в певні інстанції, доказуйте це і звільняйте хоть всіх. А не можете довести - значить доти арбітр не винен!!!"
Все це саме тільки замість арбітр бідстав "Карпати". І хіба ти після того не правий?!
myroslavmail
2 Гость — 04.08.2009 22:34
Це ж треба уже "вболівальники" ФК Львів кажуть що їм грошей не хватило! Може Баранцю теж грошей не хватило щоб пенальті забити?! )
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Kivals_grozny
бла-бла-бла...
Но судья - Годулян, как говорят у нас в Харькове (и кричат на стадионе)
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vivern16
Годулян-судья, который отмечается ошибками и скандалами в каждом втором матче (все помнят матч Металлист-Динамо, а матч Таврия-Металлург и эпизоды, которые благополучно замяли. И это только самые последние эпизоды. а их было еще немало) и тем не менее он считается вторым арбитром Украины. Отсюда следует вполне определенный вывод. что отстранить его от судейства просто нереально!
А что касается конкретно матча, то красной небыло сто процентов, тоже самое можно сказать и о пенальти в ворота Металлиста, поскольку Валяев падал и мяч попал ему в руку совершенно случайно, при этом не факт, что если бы мяч не попал в руку был бы 100% гол.
Лёня Слончик
Мирославмейл
Лично я устал надеяться, что больше не повторится.
А судьям чего бояться? Опускали и до Гадуляна, и после него будут если кто лажать будет, так во всем мире.
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
Сумніваюсь, що це щось дасть... кожен момент можна виправдати "розтрактувати". Чесно кажучи я не хочу щоб судді були залякані після годуляна(якщо з ним "щось" зроблять) Хочеться щоб таке більше не повторялось!!!
2 Гость — 04.08.2009 21:09
Якщо ти такий розумний, то треба було і Горяїнова видаляти!!! "Нєфіг" зі всієї сили кулаком по морді бити!!!
webster94
Ничего не будет. Не в первый раз.
Лёня Слончик
С.Шевченко высказывался что возможно Гадю опустят.(в лигу по-ниже) )))))))))))))))))))))))))))))
Но то, что Гадю закладут еще и на алтарь отмывания (чести и соести КАРПАТ-ДЫМИНСКОГО), я уж ни как не ожидал.
Игрочилы рубились как лбвы, да! Но и они же могли за земляков в последнем туре потянуть перед Дерьминским. Долго им всем нести это пятно.
marseille.dn
полностью поддерживаю Карпаты всвязи с данным фактом. в эпизоде с удалением максимум, что заработал игрок Карпат - это жолтую, так как нарушение было непредумышленым, в игровой ситуации.
кстати понравилась игра Карпат в меньшенстве - молодцы
п.с. болельщик Шахтера.
kaizer2008
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Baltacha
Вопли и сопли по карпатски... А Годуляна ни где не любят!!! Особенно в харькове...)))
foodog
Да ГОдулян гнида еще так гнать его из нашего судейства!