Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ITF
| Обновлено 27 октября 2024, 10:34
3702
3

27 октября сразу две украинки впервые сыграют в финале на про-уровне

Дарья Есипчук поборется за трофей в Монастире, а Анастасия Лопата – в Хилтон-Хед-Айленде

| Обновлено 27 октября 2024, 10:34
3702
3
27 октября сразу две украинки впервые сыграют в финале на про-уровне
Instagram. Дарья Есипчук

В воскресенье, 27 октября, украинские теннисисты Дарья Есипчук (WTA 1075) и Анастасия Лопата (WTA 735) проведут финальные поединки на турнирах серии ITF.

Дарья поборется за трофей на 15-тысячнике в Монастире, Тунис. В финале 19-летняя украинка встретится с Лайи Петретич (Франция, WTA 1076). Матч запланирован на 10:30 по Киеву.

Анастасия сыграет в решающем поединке на соревнованиях категории W35 в Хилтон-Хед-Айленде, США. Лопата проводит свой 8-й профессиональный турнир, где в финале поборется против Эльвины Калиевой (США, WTA 304). Встреча начнется в 16:00 по Киеву.

Для обоих украинок это будет первый финал на про-уровне.

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Falko
Хочеться Настіної перемоги. Крім того, що ось так блискавично ввірвалася в тур, і це мотивує глорити )), і крім того, що просто хочеться, бо своє рідне, ще й по самому турніру.
Уже встигли звикнути, що Настя не розмінюється на п'ятнашки і заявляється на змагання для першої пів тисячі, із вкрапленнями 2-3 сотні. Але цей Гілтон досить специфічний. Там зібралася купа подібних Лопаті університетських тенісних зірочок, чиї рейтинги не до кінця відображають їх реальний рівень. І грати довелось проти знайомих облич, а то і проти колежанок (а можливо і партнерок і подруг, хто зна?) Всі ігри давалися важко, доводилося вигризати у 3 сетах, і Настя продемонструвала, насамперед, силу волі, пару матчів узагалі висіли на волосині.
У фіналі, до речі, теж - етнічна узбечка, батьки якої встигли вчасно переїхати до Штатів так, щоби вона народилася вже там. А старший на 2 роки рідний брат грає (принаймні, грав) в НХЛ, так він народився ще в Ташкенті. Де та мала вчиться (і чи вчиться взагалі), не знаю, але теж схожа на продукт американських університетських чемпіонатів.
Андрій Заліщук
Даша Єсипчук взяла титул, при чому 6-0, 6-1, просто винесла француженку, молодець!!!