Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3922
16

Обращение Футбольного клуба Динамо (Киев) к фанатам

Чемпион Украины просит своих фанатов не нарушать порядок на стадионе

Обращение Футбольного клуба Динамо (Киев) к фанатам

Звернення Футбольного клубу «Динамо» (Київ) до фанатів, стосовно поведінки на стадіоні.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) звертається до своїх фанатів з вимогою зупинити використання заборонених піротехнічних засобів на стадіоні та скандування брутальних, нецензурних висловлювань, які ображають не тільки учасників матчу, а й взагалі людську гідність.

При забезпеченні порядку на стадіоні ми ввели практику обслуговування матчів стюардами та охороною клубу, мінімізували кількість міліції на секторах. Умовно кажучи – Клуб пішов назустріч побажанням фанатів. У свою чергу, у відповідь на ці дії ми не зустріли відповідної реакції – на секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні засоби: файєри, вибухівки, димові шашки тощо.

Зокрема, під час матчу проти «Чорноморця», на трибунах знову були використані вищеназвані засоби, деякі з них влучили до технічної зони й несли пряму загрозу життю та здоров’ю інших вболівальників та спеціалістів, які забезпечують проведення матчу. Також із трибун продовжували лунати брутальні та нецензурні скандування. В результаті таких дій Клуб несе моральні та матеріальні збитки, а факт систематичного жорсткого порушення регламенту ФІФА та УЄФА негативно впливає на імідж столиці напередодні участі Футбольного клубу «Динамо» (Київ) у Лізі Чемпіонів та проведення ЄВРО-2012.

У випадку, якщо Ви, панове фанати, не зробите висновки із ситуації, яка склалася, та не підете назустріч у питанні дотримання правопорядку при проведенні футбольних матчів, Клуб буде змушений провести власне розслідування для виявлення ініціаторів хуліганських дій та заборонити порушникам відвідування матчів на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського.

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
starhanter1955
Фаны нынче не футбол смотреть ходят, а поприкалываться над болелами соперника.А футбол - это просто повод. А где же работа фанклубов? Зачем они создавались?
WildCatMPT
и теперь не будет банеров "Донетск не город, Шахтёр не копанда"(с)?
фигню придумали
cucumber
киевские и пердянские болелы самые конченые в Украине... помню когда то на выезде у молоденького ментика спросил, тот насмотрелся на этих придурков... причем как правило вссегда им все сходило с рук... вспомним хотябы весение матчи в харькове куефа когда харьковчане отказались от использования файеров... а этим даже ничего не сказали за то что эти гондону кидали на соседние сектора горящие файера... я бы тому уипану в зад засунул этот файер.
Mikmir
dudya — 24.07.2009 16:41
Mikmir — 24.07.2009 16:37
и кто же их на поле бросает?
Значит оказывается, что фаеры на поле бросают стюарды и охрана клуба.
Mikmir
AndrFCKL — 24.07.2009 16:42
На рахунок Львова повністю з тобою згоден. За 5 років навчання в цьому місті ні разу не бачив щоб фаєри летіли на футбольне поле (до стадіону треба було йти сім хвилин). Але зараз мова не про Львів, а про вболівальників київського "Динамо".
Mikmir
Гость — 24.07.2009 16:38
Из-за настоящих болельщиков клуб не платит штрафные санкции. На счёт "боления в Европе" - в Англии есть фаеры или может там плохо поддерживают свои команды?
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dudya
Mikmir — 24.07.2009 16:37
и кто же их на поле бросает?
Mikmir
AndrFCKL — 24.07.2009 16:31
Фаєра були й будуть по-любому. Фани вміють ними користуватися, тому для них ніякої загрози це не несе. Для звичайних вболівальників теж(ніхто ж із запаленим фаєром не бігає поміж секторів). А за фаєри(сам іноді бавлюся).
И на поле их нужно обязательно бросать...
AndrFCKL
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Mikmir
Думаю, что толку от такого обращения не будет. Клуб как платил "копейки" за нарушения, так и будет платить. Просто нужно поднять штрафные санкции за нарушение порядка на стадионе болельщиками (фанатами) раз в 100. Когда прийдётся платить 1 млн. долларов, а не 10 тыс. - вот тогда клуб и будет проводить работу с болельщиками (фанатами), тогда будут нормально досматривать желающих попасть на стадион.
fclviv2009
а в Европе фаера разрешены...
dudya
Гость — 24.07.2009 15:50
ну-ну
Tetiy
оно конечно красиво, я имею ввиду фаеры, но ведь это реально опасная вещь, граждане болельщики давайте постараемся минимизировать подобные нарушения, ведь клуб могут оштрафовать не только материально, но и запретить пускать болельщиков на трибуны, а то и запретить принимать др. команды на этом стадионе (я имею ввиду еврокубки). Дальше думаю все прекрасно понимают чем это пахнет.
Болела F:C:S:D
бг.. проснулись..
dudya
с "вибухівками" клуб конечно загнал!