Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3202
1

ГАЗЗАЕВ: «Молодым нужен шанс»

Валерий Газзаев взял курс на омоложение команды + ВИДЕО

ГАЗЗАЕВ: «Молодым нужен шанс»
Головний тренер київського «Динамо» Валерій Газзаєв 16 липня поспілкувався з вболівальниками столичного клубу.
 
«З огляду на те, що перед таким клубом, як «Динамо» – дуже амбітним, і з дуже багатою традицією, стоять досить високі завдання, тому ми будемо намагатися створити команду, яка здійснить прорив у Європі», – зазначив Валерій Газзаєв.
 
Головний тренер «Динамо» заявив, що робитиме ставку переважно на гравців з українським паспортом.
 
«Я вважаю, що для того, щоб команда успішно грала не тільки в національній першості, але і на міжнародній арені, потрібно створити кістяк з гравців – вихованців місцевого футболу, – заявив російський фахівець. – І якщо ми згадаємо кращі роки київського» Динамо «(1975, 1986, 2000 роки), коли команда добивалась грандіозних успіхів на міжнародній арені, то, безумовно, кістяк був з гравців-вихованців українського футболу. Тому зараз я взяв такий напрямок. Але, враховуючи, що сьогодні гравці зовсім молоді, їм необхідний етап, в якому вони наберуться певного досвіду, для того, щоб вирішувати серйозні задачі».
 
Також Валерій Газзаєв заявив, що всередині колективу немає жодних проблем і велика кількість легіонерів анітрохи не заважає плідній роботі.
 
«Дуже творча і прекрасна обстановка в клубі, і з точки зору інфраструктури і всього іншого, - зазначив Газзаєв. - Дуже прекрасні відносини і з президентом клубу. Що стосується легіонерів, то практично всі, за винятком можливо одного бразильця, досить добре розмовляють і пояснюються російською мовою. Тому в цьому відношенні проблем немає».
 
Говорячи про можливі втрати клубу, Газзаєв заявив, що провів в команді ще не так багато часу, щоб робити якісь висновки і йому самому необхідно переконатися в сильних та слабких сторонах того чи іншого гравця для прийняття тих чи інших рішень.

 
 
www.tsn.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tehnotrio
Даёшь дорогу молодым!