Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2113
1

ГОНЧАРЕНКО: «Підхід Тригубця мені імпонує»

Наставник львівського «Тайму» про тренувальні збори своєї команди

ГОНЧАРЕНКО: «Підхід Тригубця мені імпонує»

- Перший та другий тренувальний етап затьмарила хвороба двох наших гравців: Дмитра Бондаря та Дениса Овсяннікова. Звісно, те, що вони набрали форму, вітрянка перекреслила, - каже Станіслав Олександрович. - Тільки сьогодні вони повернулися з лікарняного. В загальну групу ми їх вводити, природно, не будемо. Дмитру та Денису необхідний час для покращення кондицій.

На зборах ми проводили тести, один із них – тест Купера. Традиційно приклад для наслідування продемонстрував Максим Павленко. Його результат 3570 метрів. А норма складає 3200. Усі стараються, майже усі вклалися в норму тестів. Першим львівським етапом я відносно задоволений. Другий етап проходить без проблем, ексцесів. Зараз ми перебуваємо в селищі Славське, в середньогір’ї. Займаємося змішаною аеробно-анаеробною фазами підготовки. Закладаємо ґрунтовний фундамент функціональної готовності до сезону. Проходимо усі фази підготовки, враховуючи усі види витривалості.

- Ви сказали, що львівським збором задоволені відносно. Йдеться лише про хворобу Бондаря та Овсяннікова чи ще про щось?
- Так, мав на увазі хворобу двох своїх гравців. Я ж люблю коли робота робиться гуртом, точно і послідовно. Також мав на увазі те, що не усі успішно здали тести. Це ж означає, що дехто не вкладається в ті вимоги, які висуваються перед гравцями високого рівня. Але я, все-таки, роблю поправку на особливості можливостей організму.

- Як зараз виглядають тренування вашої команди?
- Вранці тренування розпочинається в 11-й годині, а закінчується о 13-й. В цей час ми працюємо в горах: біг, кроси на витривалість, тренажери, атлетизм. А увечері з 18-ої години до 19.30 ми працюємо лише над атлетизмом.

- Ваші підопічні хоч бачать м’яч?
- Після основної роботи, гравці для «розвантаження» чи для насолоди, грають в теніс-бол (гра схожа на теніс, але ногами, футзальним м’ячем через сітку). Граємо 2 на 2. Пари розбиті по кімнатах. Найкращу пару визначимо за підсумками усього збору.

- Хто зараз в лідерах?
- На сьогоднішній день лідирують Павленко-Тригубець. Другими йдуть Чепорнюк-Скорий, а третіми Легчанов-Якунін.

- Ви згадали Тригубця… В якій він зараз формі?
- Усе, що ми зараз проходимо, він поглинає із великим бажанням. Мені такий підхід імпонує. Сергій розуміє, що обов’язково потрібно буде дати відповідь на питання про те, як ми будемо далі разом існувати. Але як він сьогодні ставиться до роботи, я бачу і сподіваюся, що відповідь буде позитивною.

- Станіслав Олександрович, наостанок: чому перемовини з воротарем Василем Сухомлиновим припинилися? Він, до слова, образився на те, що справа до підписання контракту так і не дійшла…
- Кожна людина існує у своєму світі, образно кажучи, у своїй оселі. Будинку поглядів, суджень, рішень. Але завжди існує ризик, що в цю оселю може, хоча б на мить, залетіти муха. Але в хорошому домі, де присутня чистоплотність, порядок, господар відразу намагається вигнати цю муху. Мені же вдалося зробити більше: взагалі не впустити муху в оселю, хоча вона уже встигла залишити пакість та мерзенність. Слава Бога, що ми не впустили її в дім, адже могли заразитися інфекцією. Мені звісно, відомо кому і навіщо були потрібні такі висловлювання Сухомлинова, але вдаватися в деталі цієї теми категорично не хочу.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Payl
А гончар может быть виноват???не эт его все кидают))))давайте пожалеем!!!