Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
17180
36

КВАРЦЯНЫЙ: «Всьо, уходім! Уходім!!!» + ВИДЕО

Официальный сайт «Карпат» представил общественности перлы Виталия Кварцяного

КВАРЦЯНЫЙ: «Всьо, уходім! Уходім!!!» + ВИДЕО
Інформаційний центр ФК «Карпати» уважно поспостерігав не лише за грою «зелено-білих» з «Волинню», а й за поведінкою керманича лучан – одного із найекстравагатніших наставників України.
 
Але почнемо все ж з післяматчевої «пояснювальної записки» Віталія Кварцяного.
 
- Всьо, уходім! Уходім!!! – на 62-й хвилині Кварцяний покинув межі власної технічної зони, уже коли минав «карпатівську» тренерську лаву, активно закликав своїх підопічних покинути поле і піти в роздягальну – Кварцяного послухали. Лише півзахисник «Карпат» Гурулі репетував на суперників, невдоволений тим, що через пенальті у їхні ворота, лучани зійшли з поля.
 
- Я не можу дозволити собі, щоб якийсь судья, проходімец - просто проходимец! - унизив достоїнство і моє і моїх футболістів, - під час післяматчевого інтерв’ю Кварцяний говорив уже українською. Намагався стримувати емоції, але було помітно, що наставник роздратований. - Навіщо придумувати пенальті – всі ж бачили, що його не було. Суддя такого рівня не має права так ошибатися. Якби в мене так суддя судив протів «Карпат» у Луцьку, я би сам вигнав його з поля. Я б душив свою команду – так більше користі моїм хлопцям, вони звикають до складнощів. Суддя нас вбивав! А нашо мені погібати!? Я хочу жити! – Кварцяний і сам не помітив, як під кінець розмови із журналістами перейшов на мову метафор. – Він, як сапер. Нажав кнопку на міні і взорвав всю нашу команду. Бажаю вам всього доброго! (це вже Віталій Володимирович до журналістів звернувся. – Авт.).
 
...А прибув на матч Кварцяний, принаймні на перший погляд, навіть у дуже хорошому гуморі. Його білий картуз в купі із такого ж кольору камізелькою та червоною футболкою видавав у Віталію Володимировичу швидше елітного такого собі відпочивальника, самодостатнього і задоволеного життям, аніж тренера.
 
- Судьє не хамім. Культура! – такими були фактично останні настановчі слова Кварцяного своїм підопічним, коли ті були уже готові вийти на поле. Однак з плином матчу Кварцяний потроху дратувався. Його команда грала другим номером, голів не пропускала, але суперників до вланих воріт підпускала. Почасти «карпатівцям» лише зовсім трохи бракло аби забити. Втім, першому від Кварцяного дісталося арбітру матчу Оресту Шмигельському, коли той після порушення правил зупинив гру.
 
- Зачєм останавлівать? Ми ж сказалі: грубо не іграєм. – Тут Віталій Володимирович був здивовано-роздратованим.
 
- Он боітся контакта, потому і летаєт, как варабєй, - Кварцяний почав розходитися; так він пояснював гру одного зі своїх підопічних, який часто опинявся на газоні. – Єво талкнулі, а он і лєтаєт!
 
- Піщур, іграй бистрєє, карова медленая – а от це вже серйозно і «по-кварцянівські».
 
- Слава (очевидно, що Шарпар. – Авт.) чего ж ти такой медленний інвалід?!
 
Далі не менш круто. І все це у першому таймі!
 
- Макс, шо ти гетри поправляєш, ти уродіна лєнівая!
 
- Ні агресії, ні індівідуальной ігри – всі труси! – Це вже Кварцяний своїм підопічним пояснював деякі невдалі дії гравців своїм помічникам.
 
- Макс, куда лєзіш, тупая башка?!. – Не уймався Віталій Володимирович.
 
- Ти до прийома мозги відкрий! До прийома!!! – кому ось це вигукував Кварцяний індефікувати не вдалося.
 
А ще Кварцяний під час матчу зі своїми гравцями не тільки вербально спілкуватися може, а й жестами. Зокрема саме так поюснював, де був неправий голкіпер «Волині» із Сенегалу Ісса Ндайє. Останній ніби зрозумів. Також Віталій Володимирович під час поєдинку кілька разів пританцьовував «а-ля» Микола Павлов, імітуючи удар по уявному м’ячу.
 
P. S: Цей матеріал не мав на меті когось образити. Але якщо так комусь і здалося – то вибачте. Просто-напросто усі ми уже скучили за Віталієм Кварцяним, його перлами та його «Волинню» у вищій лізі (про першу лігу менше говорять, менше тренерів цитують і все таке), от і вирішили нагадати про те, яким цікавим і нестадартним може бути луцький наставник. Віталію Володимировичу, повертайтесь тепер уже у Прем’єр-лігу, вас тут дуже бракує!

 
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. «Он ГИГАНТ». Ла Лига в восторге от 18-го гола Довбика в чемпионате
Футбол | 25 апреля 2024, 09:36 0
ВИДЕО. «Он ГИГАНТ». Ла Лига в восторге от 18-го гола Довбика в чемпионате

Украинский нападающий «Жироны» продолжает покорять Испанию

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 36
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
skorposha
Футболісти, шановний - і собаки і прастітуткі - вони професіонали) не путайте "понятія"
А Кварц - він як батько для молодих. Ну а якщо батько взявся за пасок... може і ненорматив прозвучати)
Dashka2008
Молодцы,что всё-таки приписали П.С...
Если перлЫ г-на Кварцяного вызывают добрый смех,то эт ещё ничего..А ведь вызывают!!)
dadaali
penDr
Альтман , Заяев , Сабо....это к Маркевичу , Фоменко, Кварцяному , Павлову..........с этим у нас проблем нет, и я думаю не будет, если правильная политика будет
penDr
to Гость — 16.07.2009 01:43 и другим товарищам поддерживающим аналогичное мнение:
В.В. Кварцяный - это прикрасный, самобытный, имеющий свое мнение, опыт, характер, УКРАИНСКИЙ!!! тренер. У нас тренеров которые умеют работать и добиваться успехов кот плакал плакал и нплакал: Маркевича, Фоменко, Кварцяного, Павлова - все! других больше не знаю, может прячуться, может еще нарисуются - дай Бог.
Насчет "быдло" и "После этого о нас в европе будут думать что все украинцы ведут себя ..."
А ты не думай что о нас будут думать в Европе. Ты дуиай что о Тебе будут думать тут, в Украине. Ненадо сотворять себе кумиров. Европа на жопу упадет если Виталий Кварцяный туда доберется и лично меня это порадует.
Кварцяного в СБУ!!!!!!!!!
Кот (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
webster94
А чё Карпаты лезут в Волынь. Лучше бы выложили свои разумерия о том как убили свою вторую городскую команду. Подонки.
SvLutsk
Дата: 15.07.2009
"Волинь" - "Нива" Вінниця 4:1 (1:0)
15 липня 2009 р. Луцьк. (18-00). Стадіон "Авангард". 28°С. 1200 глядачів
Судді: А.Байсарович, Р.Матвіюк, М.Юхименко (усі - Луцьк)
"Волинь": 42.Ндоє (19.Лисенко, 87), 24.Мостовий, 20.Луценко (5.Лопес, 46), 2.Шевелюхін (4.Карковський, 59), 7.Лісовий (14.Павлов, 71), 23.Марковець (6.Радченко, 46), 10.Шарпар (36.Снітко, 46), 11.Пічкур (32.Рибальченко, 46), 21.Кінаш (28.Карасюк, 77; 3.Дністрян, 87), 25.Шаврін (17.Кругляк, 46; 8.Дручик, 82), 15.Кабанов (9.Пищур, 46; 18.Приндета, 87)
"Нива": 1.Скибенко (12.Гребенюк, 46; Степанюк, 72), 3.Сахно (9.Сергійчук, 56), 10.Носко, 5.Гергелюк, 2.Драган (7.Заводян, 21), 9.Пилявський, 17.Варченко (11.Адаменко, 53), 13.Герасимець, 11.Бовтрук, 15.Кушко, 18.Козьбан. Також у другому таймі на заміни виходили: Веретинський, Лук'янець, Пивовар, Бридня
Голи: Кабанов (20), Пищур (54), Лопес (57), Бридня (83), Мостовий (86)
Попередження: Сергійчук (86)
Останній спаринг перед стартом чемпіонату ознаменувався для «Волині» появою чергової когорти потенційних новачків, серед яких особливо виділялися форвард Тарас Кабанов, який заради «Волині» покинув ужгородське «Закарпаття», та захисник Олександр Радченко, котрий, щоправда, вийшов на поле лише у другому таймі.
Сам поєдинок розпочався з атак лучан, які відразу ж захопили ініціативу і розпочали накочувати свої атаки на ворота гостей. Однак, певна незіграність гравців давалася взнаки і до особливої небезпеки у дебюті поєдинку справа не дійшла. Натомість, експериментальна побудова захисної ланки, де зненацька на правому краї з’явився Максим Лісовий, дала змогу вінничанам спробувати удачі на контр випадах. Так, на 9-й хвилині гості перехопили шкіряного і вивалилися на ворота «Волині» три в один, але затягнули з розігровкою і змарнували гарний момент. Згодом ще одне перехоплення знову завершилося довгими роздумами нападника «Ниви» і захисники волинян відібрали м’яч назад. А от перший насправді гострий момент біля володінь Скибенка ледве не призвів до голу. На 15-й хвилині Пічкур, який просто феноменально відіграв матч на лівому фланзі атаки, навісив у карний і після удару когось з лучан кіпер просто чудом перевів шкіряного на кутовий. А після подачі останнього Лісовий з п’яти метрів пробив головою, але влучив у поперечину. За три хвилини Кінаш гарно протягнув м’яч по центру й віддав пас наліво в карний на Кабанова,проте удар з лету у Тараса не вийшов і м’яч пролетів повз стійку воріт. Та за кілька миттєвостей луцький форвард таки зумів досягти мети. Пічкур зліва накрутив двох опонентів і прострілив у карний, де Тарас зумів точно замкнути подачу – гол!
Після цього гості, які не надто пасували перед більш досвідченими опонентами, додали у швидкості й зуміли створити деяку напругу біля володінь Ндоє. Особливо небезпечним був момент на 23-й хвилині, коли Бовтрук справа з гострого кута метрів з семи пробив у «шістку» під самісіньку стійку, але кіпер лучан без проблем впіймав цього м’яча. Відверто кажучи, для багатьох з його колег така ситуація виявилась би якщо не невирішуваною, то, принаймні, досить складною. У відповідь волиняни відповіли двома шикарними пострілами з-за меж штрафного по центру у виконанні Шавріна та Пічкура, але обидва рази м’яч у ціль не влучив. Вінничани ж не здавали і намагалися активно загравати фланги. На 32-й хвилині їм вдалася ще одно вдала атака і Герасимець зліва майже від лицьової зумів пробити по воротах – м’яч влучив у сітку, але із зовнішнього її боку.
Проте останні п’ятнадцять хвилин першої половини гри пройшли знову під диктовку лучан. На 34-й хвилині Шаврін стрімко увірвався в карний і хльостко пробив під поперечину, але вінничан врятував сейв Скибенка. За мить підступний штрафний метрів з 40-а виконував Кінаш – м’яч підстрибнув перед самим воротарем і той заледве зумів дістати його і перевести на кутовий. Він же ж на 45-й хвилині дуже щільно приклався до шкіряного по центру, але після гарного пострілу м’яч просвистів біля самісінької «дев’ятки», а відразу після цього шкіряний пройшов у лічених сантиметрах над поперечиною після удару Шарпара. Закінчився ж тайм виходом форварда волинян на побачення з кіпером «Ниви». Скибенко у цій ситуації відверто завалив суперника, але суддя на порушення не зреагував і цим вибачив гостей.
Після відпочинку наставники обох команд розпочали проводити численні заміни і ігровий малюнок обох колективів дещо «змазався». Проте першу небезпеку вдалося створити гостям. На 50-й хвилині Пивовар у падінні дістав м’яч після подачі з глибини і переправляв його у ворота, проте оскільки більшу їх площину закривав Ндоє, то шкіряний і став його здобиччю. А за дві хвилини Кругляка завалили на куті карного недозволеним прийомом. Однак і на цей раз суддя одинадцятиметровий не призначив, а, натомість, відсунув м’яч на лінію карного й наказав бити штрафний. Після гарного обвідного удару Кінаша Рамон Лопес підставив ногу під м’яч, намагаючись дезорієнтувати воротаря, однак пробив поруч із штангою. Та ще за дві хвилини лучани таки забили. Після подачі штрафного зліва кращий бомбардир першої ліги минулого сезону Олександр Пищур вистрибнув вище всіх і пробив головою – м’яч, вдарившись у поперечину, влетів у ворота – 2:0. Минуло лише три хвилини і вінничани змушені були виймати з сітки й третій м’яч. У простій ситуації самотній Лопес зумів перестрибнути воротаря гостей і головою практично зняв шкіряного з рук кіпера, після чого добив його у порожні ворота.
Вінничани знову додали темпу і зуміли внести перелом у гру. Так, на 60-й хвилині Мостовий, перериваючи небезпечний простріл гостей, ледве не зрізав м’яч у власні ворота. А після п’ятнадцятихвилинки взаємно небезпечних але безрезультатних випадів гості протягом якихось півхвилини зуміли двічі розрізати захист волинян, виводячи на ударну позицію свого нападника, але в обох випадках переграти Ндоє тому не судилося – Ісса витягнув і удар в дальній кут і постріл по центру. Зрештою, на 83-й хвилині «Нива» таки забила м’яч престижу. Радченко вирішив обіграти суперника неподалік карного, втратив м’яч і Бридня з меж штрафного потужно пробив під поперечину – гол.
Проте така різниця у рахунку довго не протрималася. На 85-й хвилині лучани могли претендувати на ще один одинадцятиметровий, щоправда, на цей раз він був не стовідсотковий і знову ж обійшовся без свистка арбітра. А за хвилину Мостовий з лівого краю лівою ногою чудово пробив штрафний удар в обвід стінки – 4:1.
На цьому гра й завершилася. Щодо «Волині», то зазначимо, що команді ще не вистачає належної зіграності, але наявний потенціал цілком дозволяє розраховувати на успіхи у офіційних поєдинках. А стосовно гостей відзначимо, що вінничани виглядали досить таки цікаво, намагалися грати комбінаційно і наполегливо, час від часу застосовуючи пресинг. Однак, у їх діях відчувався брак взаєморозуміння між ланками оборони та півзахисту, що створювало неабиякі проблеми у першому таймі, коли гра чотири в лінію у захисті абсолютно не підтримувалася півзахисниками. З іншого боку, гра «Ниви» викликала у луцьких уболівальників симпатію, адже на відміну від багатьох першолігових клубів гості не відсиджувалися в обороні і попри різницю у класі намагалися діяти в активній атакуючій манері.

http://www.fc.volyn.net/kontrolnijj-match-volin-niva-vnnicja-41yij.html
vadya-metal (Greece)
tema, statya i videomontaj ponravilis, spasibo - poveselili!
KVARTSYANOGO NA TELEVIDENIE v KOMMENTATORbl !!! )))
evpator69
Не, ну тут пеналі не було 100%, ігрок Капат просто непопав по мячу і в цей момент на нього на швидкості налетів гравець Волині, але мяч вже був втрачений до того, він відлетів від футболіста Карпат всторону.
и шо? можна всех сбивать без мяча?
SvLutsk
Не, ну тут пеналі не було 100%, ігрок Капат просто непопав по мячу і в цей момент на нього на швидкості налетів гравець Волині, але мяч вже був втрачений до того, він відлетів від футболіста Карпат всторону.
evpator69
Гость — 15.07.2009 14:45
Прочитали? Побавилися? Подуріли?
А навіщо все це?
Да ты лошара, лошара просто.
Материал на пятёрочку, видеоинженеру зачёт.
lutsk01
http://www.fc.volyn.net/
там много интервью Кварца
penDr
усссался ...!!!
Волынчики, дайте ссылу где Вас можно читать ... и почаще.
Kivals_grozny
А что, мне идея Кварцяный-комментатор очень и очень нравится
evgii02121976
что то у него не хватает ноги и голова
hybrid
2Гость — 15.07.2009 14:45
"Прочитали? Побавилися? Подуріли?
А навіщо все це?"
ну як навіщо? саме для того, щоб почитати, побавитися і подуріти. нічого поганого в цьому не бачу. обидва матеріали досить веселі і стильні (за виключенням, як я вже писав, переіначування прізвищ і ще пари моментів, такий гумор є дуже сумнівним). на фоні постійних розборок рабіновичів/данилових/сафіуліних саме такі штуки приносять в український футбол позитив.
lithiu-m
дайте Кварцяному комментировать матчи!!)) я представляю что б он говорил про Милевского, Гиоане...
а еще лучше, ему надо открыть свое футбольное телешоу!!))))
lutsk01
Дмитрий Копий — 15.07.2009 13:29

"Дима а зачем такую извините х..ню выкладывать на нормальный сайт? Якщо на то идет то сделайте желтый основным цветом сайта."
Эта информация не для Вас.=========================
Правильно, чувство юмора бывает только у умных людей
MrBenyaS
"...а засціцька буде грать акурацька і за цицька нікого не хапацька"
бугаага!!! спасибо за поднятое настроение!!! ))))
bars_novomyrhorod
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил