Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
1240
0

Кубок України - 1/8 фіналу

Львівський «Сокіл» пробився до чвертьфіналу розіграшу кубку України

Кубок України - 1/8 фіналу

Не встигли українські регбійні команди завершити минулий сезон, як уже стартував розіграш національного кубку України. В стартовому раунді розіграшу Кубку, на стадії 1/8 фіналу, від міста Львів стартувало одразу дві команди – «Сокіл» та «Сокіл-2». Пробитись до наступного раунду змогли тільки регбісти першої команди. Про це повідомляє кореспондент ЗІКу.

Першими суперниками «основи» «соколят» стала команда, яка значно поступалась львів’янам у класі та майстерності, – івано-франківський «Роланд». Сенсації в протистоянні не трапилось, більш досвідчені львівські регбісти впевнено перемогли івано-франківців з розгромним рахунком – 60:0.

А от у «дубля» «Сокола» суперник був значно сильніший хмельницька «Оболонь-Університет». Фаворитами протистояння безперечно були хмельничани, які в результаті змогли здобути перемогу з рахунком – 15:7.
 
У чвертьфіналі розіграшу кубка України бронзовим призерам минулого чемпіонату протистоятиме тираспольська команда «Динамо-Центр» (придністровці беруть участь в першості України). «З нашим наступним суперником «Динамо-Центр» в нас особливих проблем не повинно виникнути, адже ми, вважаю, сильніші за класом», – розповів у коментарі ЗІКу головний тренер «Сокола» Юрій Грабовський.
 
Також наставник львів’ян зізнався, що розіграш кубку України він розглядає в основному, як підготовку команди до наступного сезону. Тому у грі проти «Роланда» у складі «Сокола» на полі можна було побачити декількох молодих гравців.
 
«Ми усвідомлювали, що наша команда є набагато сильнішою за суперників, тож я вирішив дати змогу проявити себе молодим гравцям. Павло Галан, Сергій Пустовойтенко, Олег Варган – думаю цих молодих гравців у наступному сезоні ми зможемо частіше побачити в основному складі», – додав Юрій Грабовський.
 
Наставник львів’ян, розповів, що в рамках підготовки, до наступного сезону «Сокіл» проведе спаринг-матчі з одним із лідерів угорського чемпіонату командою «Шашалубатські Бульдоги».
 
«У складі угорської команди виступають сильні гравці, в них є декілька сильних легіонерів аргентинців та грузинів, тому матчі із таким суперником будуть для нас важливі. Гравці «Сокола» матимуть змогу позмагатись із призерами минулого чемпіонату Угорщини. Матчі плануємо провести в серпні, дата проведення ігор наразі уточняється, але відомо, що угорці приїдуть до Львова. До речі, «бульдогів» очолює український тренер – В’ячеслав Козьменко», – зазначив Юрі Грабовський.
 
Довідка.
 
Кубок України 1/8 фіналу.
 
«Сокіл» (Львів) – «Роланд» (Івано-Франківськ) – 60:0
 
«СДЮШОР Авіатор» (Київ) – «Техас» (Харків) – 12:36
 
«Сокіл-2» (Львів) – «Оболонь-Університет» (Хмельницький) – 7:15
 
ОДЮСШ-ОДАСА (Одеса) – «Море» (Феодосія) – 30:0
 
«Слава» (Переяслав-Хмельницький) – «Авіатор» (Київ) – 0:30 (тех. перемога)
 
«Гірник» (Кривий Ріг) – «Олімп» (Харків) – 0:30 (тех. перемога)
 
«Ірпінь» – «Динамо-Центр» (Тирасполь) – 0:30 (тех. перемога)
 
«Матч КІПУ» (Сімферополь) – «Кредо-63» (Одеса) відбудеться 1 серпня.
 
У чвертьфіналах (8-9 серпня) зіграють:
 
КІПУ/ «Кредо-63» – «Оболонь-Університет»
 
«Динамо-Центр» – «Сокіл»
 
«Авіатор» – «Олімп»
 
«Техас» – ОДЮСШ-ОДАСА
 
Півфінали пройдуть 15–16 серпня, фінал – 22 серпня у Києві.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.