Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок английской лиги
|
2501
7

В Украине появится Кубок Лиги?

Клубы второй лиги решили организовать свой турнир + ФОТО

В Украине появится Кубок Лиги?
До Професіональної футбольної ліги звернулися ряд представників клубів другої ліги з проханням переглянути план-календар проведення змагань. Нагадаємо, що календар змагань серед команд клубів другої ліги сезону 2009-2010 років було розроблено з розрахунку, що кожна група буде складатися з 18 команд. В такому разі першість складалася б з 34 турів.
 
Однак, після рішення Атестаційної комісії від 8 липня 2009 р. про недопущення деяких команд до змагань виявилося, що максимальна кількість колективів в одній з груп складе 14, а в іншій – 12. Це означає, що одні колективи вимушені проводити турнір з 26 турів (що на 8 турів менше, ніж заплановано календарем), а інші – з 22 турів (на 12 менше).
 
Разом з цим, керівництво ПФЛ виступило з пропозицією започаткувати новий турнір – Кубок Ліги. Робочою групою розроблено проект системи розіграшу, а також запропоновано дати проведення матчів. Планується, що на першому етапі учасники цього змагання – команди другої ліги – будуть розділені на 8 груп. Команди, що за результатами матчів за круговою системою посядуть в групах 1-2 місця, вийдуть до 1/8 фіналу і розіграють трофей за кубковою системою.





Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Жоня(Севаст-Днеп )
А мне нравится турнир,хоть что-то новое.
Sirius_kh
Пора по-моему выкидывать из Премьер-Лиги команды-инвалиды и пусть играют свой турнир, по типу этого. Всё равно они не могут боротся даже за еврозону.
dudya
Я считаю, что это правильно. Зачем тратить деньги весь чемпионат, ездить туда-сюда, а так сыграл 6 игр и вылетел если не тянешь "программу".
kiruxa_y
интересно придумали .. главное что делом занимаются а не как в вышке )
tsvyatt
Як на мене то це класна затія))))