Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 14 сентября 2024, 13:58
309
0

ВИДЕО. Юниоры Шахтера обыграли Карпаты в чемпионате Украины U-19

Горняки одержали волевую победу со счетом 2:1

| Обновлено 14 сентября 2024, 13:58
309
0
ВИДЕО. Юниоры Шахтера обыграли Карпаты в чемпионате Украины U-19
ФК Шахтер

У матчі 6-го туру юнацької першості «Шахтар» U-19 на «Арсенал-Арені» здолав львівські «Карпати» U-19 (2:1).

Наставник «Шахтаря» U-19 Олексій Бєлік на гру з «Карпатами» U-19 обрав такий стартовий склад: Баглай діяв у воротах, Дрозд та Галонський вийшли на флангах оборони, Гарабажій та Огарков – у центрі захисту, у середині поля розташувались Сметана, Тютюнов і Цуканов, позиції вінгерів закривали Дабо та Ющенко, центрфорвард – Ломага.

Зі старту суперники задали високий темп, вступивши в обопільну боротьбу за ініціативу та обмінюючись небезпечними атаками. Дії «зелено-білих» виявилися більш вдалими, і вже на 9-й хвилині рахунок було відкрито: Гушинець увірвався до карного майданчика та завдав щільного удару, на який зреагував Баглай, але не зумів зафіксувати м’яч, і Буренко, зігравши другим темпом, відправив його в сітку воріт. «Оранжево-чорні» відразу активізувалися і почали шукати підходи до володінь Домчака. На 26-й хвилині після яскравих індивідуальних дій Тютюнов міг зрівняти рахунок, але його удар останньої митті блокував Копил. Львів’яни відповіли небезпечним ударом Тлумака зі стандарту – Баглай у падінні парирував. У наступному епізоді воротам донеччан після флангового переведення загрожував Резнік, однак півзахисник не зумів як слід підлаштуватися під удар, і м’яч зрізався з його ноги. До перерви гра проходила на зустрічних курсах, однак реальних небезпечних моментів біля воріт обох команд не виникало.

По перерві тренерський штаб «Шахтаря» U-19 здійснив подвійну заміну: замість Сметани та Гарабажія на поле вийшли Давиденко і Костюк. Другу половину активніше розпочали донеччани, намагаючись наблизитися до фінальної третини через швидкі фланги, тоді як «зелено-білі» зосередилися на контратаках, віддавши ініціативу «гірникам». На 62-й хвилині донеччани таки домоглися свого: Петрук обіграв опонента, увійшов до карного майданчика і, пробивши під поперечку, зрівняв рахунок – 1:1. Після цього карпатівці відсунули м’яч від своїх воріт і почали атакувати у відповідь, здебільшого створюючи загрозу зі стандартів. На 83-й хвилині Кокоденяк, прострілюючи до воротарського, влучив у притиснуту до тіла руку Стрільчука, за що арбітр призначив пенальті – Баглай парирував удар і зберіг рівний рахунок у грі. Через три хвилини Галонський не дозволив Буренку вийти віч-на-віч і, зігравши на перехопленні, спричинив результативну атаку: Стрільчук, обігравшись у стінку з Дабо, віддав на Цуканова, який обійшов двох опонентів у карному майданчику та вивів «гірників» уперед – 2:1. У компенсований арбітром час «зелено-білі» пішли вперед і вразили площину воріт, проте арбітр зафіксував офсайд.

«Шахтар» U-19 здобув вольову перемогу над «Карпатами» U-19 у напруженому матчі (2:). 18 вересня о 13:00 підопічні Олексія Бєліка стартують у Юнацькій лізі УЄФА. В Італії донеччани зустрінуться з «Болоньєю» U-19.

Чемпіонат України U-19. 13 вересня

Арсенал-Арена, с. Щасливе, Київська обл.

Шахтар U-19 (Донецьк) – Карпати U-19 (Львів) – 2:1 (0:1)

Голи: 0:1 Буренко (9), 1:1 Петрук (62), 2:1 Цуканов (86)

Нереалізований пенальті: Киричок (84, воротар)

Шахтар U-19: Баглай, Дрозд (Шелекета, 78), Гарабажій (Костюк, 46), Огарков (к) (Стрільчук, 62), Галонський, Сметана (Давиденко, 46), Ющенко (Петрук, 59), Тютюнов, Ломага, Цуканов, Дабо

Відеозапис матчу

Відеоогляд матчу

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Леннокс Льюис назвал самого универсального бойца в современном боксе
Бокс | 14 сентября 2024, 08:05 1
Леннокс Льюис назвал самого универсального бойца в современном боксе

Легендарный боксер выделил Теренса Кроуфорда

Шахматная Олимпиада. Двойная победа: Иванчук проиграл, но команда выручила
Другие виды | 13 сентября 2024, 23:59 1
Шахматная Олимпиада. Двойная победа: Иванчук проиграл, но команда выручила

Мужская сборная Украины обыграла Австралию, а женская – команду Израиля

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.