Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
846
0

Кривбас - ПФК Олександрія - 3:1

Криворіжці зіграли спаринги з одним з лідерів першої ліги двома складами

Кривбас - ПФК Олександрія - 3:1

У рамках підготовки до нового сезону криворізький «Кривбас» провів черговий спаринг проти одного з лідерів першої вітчизняної ліги ПФК «Олександрія». Суперники домовились провести два поєдинки – умовно першими та умовно другими складами.
       
Останні грали першими на стадіоні «Будівельник». Матч проходив під сильною зливою, тому про технічний футбол не могло бути й мови. Криворіжці переграли свого суперника забивши по м’ячу у кожному з таймів.

«Кривбас»: Дейнеко, Карпенко, Чулук, Сілагайліс, Грановський, Опря, Пезо, Вукойловіч (Штурко, 46), Аголлі, Четковіч (Мелащенко, 46), Каракевич (Богомазов, 65).
Голи: Сілагайліс (5), Опря (55).

Умовно перші склади зустрілись між собою на стадіоні «Металург». На щастя для глядачів до початку матчу злива вже закінчилась. «Кривбас» розпочав впевнено, як і годиться господарям. Не озброєним оком була помітна різниця в класі, хоча олександрійці виявились міцним горішком і боролись до останніх секунд зустрічі.
       
Кривбасівці забили швидкий м’яч. На сьомій хвилині відзначився потенційний новачок Оберемко. «Кривбас» не зупинився на досягнутому і на тридцять третій хвилині подвоїв рахунок.
       
У перерві Олег Таран провів одну заміну. Замість Свиридова на полі з’явився Івашкевічюс. Активний на протязі всього матчу Сергій Мотуз таки записав на свій рахунок м’яч. Виявившись найспритнішим у штрафній суперника Сергій проштовхнув м’яча повз голкіпера гостей. Далі криворіжці дещо розслабились, чим і скористався суперник відігравши один м’яч.

«Кривбас»: Хіді, Комарницький, Жданов, Максимов, Сердюк, Костишин, Свиридов (Івашкевічюс, 46), Оберемко, Бульку, Бюлюкбаші, Мотуз.
Голи: Оберемко (7), Максимов (33), Мотуз (50) - Герасименко (70).

Прес-служба ФК «Кривбас»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.