Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
7070
166

«Не понимают последствий». Ломаченко высказался о возможном запрете УПЦ МП

Известный боксер прокомментировал ситуацию

«Не понимают последствий». Ломаченко высказался о возможном запрете УПЦ МП
фото из открытых источников. Василий Ломаченко (справа)

Чемпион мира по версии IBF в легком весе Василий Ломаченко (18-3, 12 KO) высказался о возможном запрете деятельности УПЦ МП в Украине.

«Те, кто участвует в запрете УПЦ, совсем не понимают последствий того, что потом будет происходить... Мир всем», – сказал Ломаченко.

Также Ломаченко оставил ссылку на свое сообщение в фейсбуке, в котором процитировал Евангелие от Матфея и разместил видео блогера «Денис у микрофона».

17 августа спикер Верховной Рады Руслан Стефанчук сообщил, что в парламенте могут рассмотреть окончательные правки к законопроекту о запрете УПЦ МП. Глава комитета ВР по вопросам гуманитарной и информационной политики Никита Потураев выразил уверенность, что в Верховной Раде хватит голосов, чтобы принять закон о запрете религиозных организаций, связанных рф.

Оцените материал
(27)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 166
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serhii P.
І які наслідки будуть, Васьок, а? А я тобі розповім: в Україні зникне гундяєвська ФСБшна мережа, яка працює проти України. І я буду вболівати за будь-якого негра, який вийде в ринг відпиздити цього дурачка.
Harun Bakircioğlu
Совсем его секта гундяя поплавила
Saar
УПЦ МП (латентна рпц)- кацапські агенти в рясах, не більше.
Saar
Відсутність всього українського у цієї істоти повинно доповнитись відсутністю українського громадянства!
Максим Колісник
П*дар. Відбуватися будуть хіба що теракти спонсоровані рашкою. Може Васю хлопнуть як сакральну жертву
Ron Noiill
Ска вася мерседес іди ти нхй.
c_a_p2
Відберіть у нього паспорт і хай пиз...є в кацапстан
turist86
Вася покірно виконує вказівки своїх кураторів з ФСБ
serhiy
РПЦ МП-це фанатики.Зомбовані люди. Батюшки розказують ,що в війні Україна винна ,а ракети на нас Бог посилає,бо ми заслужили. Моляться за померлих москалів і за гундяєва.Куча про російськи матеріалів познаходили в різних областях,куча методичок як правити в церкві і про що людям розказувати в цих фсбешних попів. Радянська і російська символіка.Всі нормальні люди знають і розуміють як піп може маніпулювати сильно віруючими людьми. І це вони успішно роблять . Вони тобі не поховають мерця,якщо ти не з їхньої віри.Вони ніколи не переступлять поріг іншої церкви. Ніколи не скажуть "Слава Україні" - бо в їхньому розумінні треба славити тільки Бога. Інших церков вони не визнають. Тільки в їхніх церквах Бог -решту всі з антихристом. 
Я греко-католик,жінка православна ,шлюб брали в грекокатолицькій,хрестили дитину в православній ,з малечку ходив з бабцею до костьолу (католицька церква-вона полячка була )- Бог один і він є вюди . А московські попи ще з сссер понаїжджали в Україну і маніпулюють до тепер віруючими людьми. Одне їхнє виправдання,що правиться на старословянскій мові ,вони привикли і не хочуть міняти. Та світ міняється ,це ж не перехід на інакшу віру -та сама відправа тільки на українській ,ніхто не заставляє переходити на іслам. Просто все в житті міняється . Хочеться позбутися російського впливу на Україну .І якщо адекватні українці це зрозуміють -то не буде так страшна та заборона. Але людей які з народження зомбували не так просто переконати -то так як москалів в чомусь переконувати ,вони ж такі самі зомбовані своїми попами і ЗМІ як і люди в Україні що ходять а московькі церкви. І головне памятати ,що Бог один і він всюди !
DK1961
Иди поцелуй в жопу и ещё в одно место своего гундяева
Максим Колісник
Вже закон прийняли. Зараз Уася оголосить крєстний ход
chehcr7rm
Єбать скільки долбайобів не згоріло 2 травня 
serhiy
Але там неповна заборона ,а просто громади УПЦ МП матимуть 9 місяців на те, щоб розірвати зв’язки з РПЦ.
nick07
та нічого не почнеться, що Вася піде бити морду ПОтураєву? 
ну і, доречі, філія рпц нарешті зможе довести що вона народна церква - якщо виживуть у підпіллі, то значить народна (ті самі греко-католицька та атокефальна церкви більше 40 років жили в нлегальному становищі, а все тому що люди підтримували)
Ogp-go
Опа! А хто б сумнівався?
Istm
Сказати шо вася тупий мудак - то дуже коротко діагностувати.
garik_trinity
Василь натякає на те, що московські п0пи можуть підбурювати прихожан до заворушень у разі ухвалення відповідного законопроекту? Цілком можливо
Владислав Ткаченко
Довбойоб ти мене називала)
luceorius
 В контексті цього ніяк не второпаю, чому на протязі століть до нас зі сходу, крім сонця, нічого доброго не приходить - монголи, московити, більшовики, рпц на платформі кпсс/фсб та інша подібна наволоч. Допоки? 
Виталий Лещук
Вася коли мовчить виглядає просто тупим,а коли відкриває свій рот,то схоже на останню стадію олігофренії