Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3589
50

«Не понимают последствий». Ломаченко высказался о возможном запрете УПЦ МП

Известный боксер прокомментировал ситуацию

«Не понимают последствий». Ломаченко высказался о возможном запрете УПЦ МП
фото из открытых источников. Василий Ломаченко (справа)

Чемпион мира по версии IBF в легком весе Василий Ломаченко (18-3, 12 KO) высказался о возможном запрете деятельности УПЦ МП в Украине.

«Те, кто участвует в запрете УПЦ, совсем не понимают последствий того, что потом будет происходить... Мир всем», – сказал Ломаченко.

Также Ломаченко оставил ссылку на свое сообщение в фейсбуке, в котором процитировал Евангелие от Матфея и разместил видео блогера «Денис у микрофона».

17 августа спикер Верховной Рады Руслан Стефанчук сообщил, что в парламенте могут рассмотреть окончательные правки к законопроекту о запрете УПЦ МП. Глава комитета ВР по вопросам гуманитарной и информационной политики Никита Потураев выразил уверенность, что в Верховной Раде хватит голосов, чтобы принять закон о запрете религиозных организаций, связанных рф.

Оцените материал
(15)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 50
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serhii P.
І які наслідки будуть, Васьок, а? А я тобі розповім: в Україні зникне гундяєвська ФСБшна мережа, яка працює проти України. І я буду вболівати за будь-якого негра, який вийде в ринг відпиздити цього дурачка.
Harun Bakircioğlu
Совсем его секта гундяя поплавила
Saar
УПЦ МП (латентна рпц)- кацапські агенти в рясах, не більше.
Максим Колісник
П*дар. Відбуватися будуть хіба що теракти спонсоровані рашкою. Може Васю хлопнуть як сакральну жертву
Ron Noiill
Ска вася мерседес іди ти нхй.
Saar
Відсутність всього українського у цієї істоти повинно доповнитись відсутністю українського громадянства!
turist86
Вася покірно виконує вказівки своїх кураторів з ФСБ
DK1961
Иди поцелуй в жопу и ещё в одно место своего гундяева
c_a_p2
Відберіть у нього паспорт і хай пиз...є в кацапстан
nick07
та нічого не почнеться, що Вася піде бити морду ПОтураєву? 
ну і, доречі, філія рпц нарешті зможе довести що вона народна церква - якщо виживуть у підпіллі, то значить народна (ті самі греко-католицька та атокефальна церкви більше 40 років жили в нлегальному становищі, а все тому що люди підтримували)
chehcr7rm
Єбать скільки долбайобів не згоріло 2 травня 
Ogp-go
Опа! А хто б сумнівався?
Nick.Grabowski
Василь Ломаченко не розуміє, що його "церква" - це звичайна злобна та тотально брехлива секта. Нічого більшого. Але й інші "церкви" нічим принциповим не відрізняються від секти, яку поважає Ломаченко, бо теж брешуть та лицемірять.
А щодо того, що буде відбуватися - то це вирішують не "православні гої" (раби), а євреї (рабовласники).
Яку дискотеку євреї замовлять - такі й танці будуть наївні та довірливі гої танцювати як в Україні, так і в росії. 
Друг Ломаченко, Олександр Усик (гой) - от танцює на забаву єврея буткєвіча.
Думайте, і не будьте маріонетками. 
nick07
хоча, якщо б хотіли справді діяти в правовому полі і щоб не було криків про "ущємлєнія", то спочатку МВС та СБУ мало б довести у суді що упц (мп) це терористична організація, а вже потім ВР на підставі рішення суду мала б її заборонити. 
Владислав Ткаченко
Довбойоб ти мене називала)
serhiy
РПЦ МП-це фанатики.Зомбовані люди. Батюшки розказують ,що в війні Україна винна ,а ракети на нас Бог посилає,бо ми заслужили. Моляться за померлих москалів і за гундяєва.Куча про російськи матеріалів познаходили в різних областях,куча методичок як правити в церкві і про що людям розказувати в цих фсбешних попів. Радянська і російська символіка.Всі нормальні люди знають і розуміють як піп може маніпулювати сильно віруючими людьми. І це вони успішно роблять . Вони тобі не поховають мерця,якщо ти не з їхньої віри.Вони ніколи не переступлять поріг іншої церкви. Ніколи не скажуть "Слава Україні" - бо в їхньому розумінні треба славити тільки Бога. Інших церков вони не визнають. Тільки в їхніх церквах Бог -решту всі з антихристом. 
Я греко-католик,жінка православна ,шлюб брали в грекокатолицькій,хрестили дитину в православній ,з малечку ходив з бабцею до костьолу (католицька церква-вона полячка була )- Бог один і він є вюди . А московські попи ще з сссер понаїжджали в Україну і маніпулюють до тепер віруючими людьми. Одне їхнє виправдання,що правиться на старословянскій мові ,вони привикли і не хочуть міняти. Та світ міняється ,це ж не перехід на інакшу віру -та сама відправа тільки на українській ,ніхто не заставляє переходити на іслам. Просто все в житті міняється . Хочеться позбутися російського впливу на Україну .І якщо адекватні українці це зрозуміють -то не буде так страшна та заборона. Але людей які з народження зомбували не так просто переконати -то так як москалів в чомусь переконувати ,вони ж такі самі зомбовані своїми попами і ЗМІ як і люди в Україні що ходять а московькі церкви. І головне памятати ,що Бог один і він всюди !
Выталкиватель парашутистов
Я не,встречал по жизни ни одного служителя церкви, который бы верил в Бога. Все они прекрасно знают, что Бога нет, но это обыкновенный бизнес и развод лохов на деньги. Прекратят люди ходить в церковь и приносить туда свои последние копейки - посмотрим куда пропадет вся эта многочисленная армия попов. Религия  сейчас - это очень прибыльный бизнес, стоящий на втором месте в мире после продажи наркотиков.Но надо отдать должное служителям культа  в том, что они могу одурманить людей до такой степени, что те готовы снять с себя последние трусы и пожертвовать их церкви.
Gargantua81
да им уже все равно на последствия. им бы день продержаться да ночь простоять, чтобы еще немного украсть перед эвакуацией.
predominator
Хоть у одного спортсмена есть яйца говорить то что думает и не переобуваться на ходу. Остальные готовы хоть Аллаху молиться лишь бы про них ничего плохого не писали...
Panthera_onca__
Приставки МП нет с мая 2022!   Но тогда некого будет обличать)