Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2170
7

Еще один донат. Магучих снова перечислила большую сумму на ВСУ

Теперь Ярослава отдала 1 миллион гривен

Еще один донат. Магучих снова перечислила большую сумму на ВСУ
Getty Images/Global Images Ukraine. Ярослава Магучих

Известный волонтер Игорь Лаченков в своем Telegram канале сообщил о донате от легкоатлетки Ярославы Магучих, которая перечислила на сбор для ВСУ 1 миллион гривен.

Лаченков отметил, что сейчас проходит сбор на 12 миллионов гривен на автомобили для различных бригад украинской армии. Ранее Магучих на другой сбор перечислила 500 тысяч гривен, а также еще 1 миллион гривен на помощь зоозащитникам.

Магучих на Олимпиаде-2024 завоевала золото в прыжках в высоту.

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Igrok4
Найкраща!
KhOleg
Розумниця. Справжня україночка.приклад не тільки футболістам скоріше депутатам та чиновникам міліардерам. Слава Україні!
steelmaker
Гарний приклад деяким футболістам-мільйонерам...
Henriklarsson11
Явно ж в неї тих грошей відносно не багато, призові за олімпіаду то дуже не стабільний дохід, але віддає вона набагато більше за багатьох в кого місячний прибуток більше. Молодець, Ярослава
KIEWADIM
Хто там з "патріотів" тролив Ярославу? Язики в жопу засунули тепер, чи що? Ярослава чемпіон, та справжній патріот України. Сподіваюся гроші підуть кцди належить, а не на кокаїн та проституток, як це було з Охмадитом.
Nick.Grabowski
Коли при владі досвідчені та професійні шахраї, то ніякі донати не допоможуть.
Військовим та цивільним потрібно задуматися, якщо їх вже понад 10 років дурять та знущаються ті, кому вони служать та чиї накази виконують. 
Ця війна є анти-української не лише з боку путіна (його кримінальної банди), але і з боку зеленського (та його промоутерів-спонсорів: пінчука, коломойського, корбана, ахмєтова, буткєвіча, ярославського та багатьох інших перевертнів-лицемірів).
З 2014 до 2024 жодний представник реальної влади від путіна не постраждав. Всі вони живуть як жили, регочуть, дивляться в футбол, плавають на яхтах, грають в казино, тусять на курортах, розважаються.
Що цікаво схожа ситуація і в росії якщо подивитися на долі та можливості простих людей, пересічних росіян. Бо путін знищує простих, тупих та відсталих росіян не менше ніж зсу.
Выталкиватель парашутистов
Футбольные фанаты, теперь вы поняли разницу между футболистами и другими спортсменами? Что-то я не слышал. чтобы Зинченко, Малиновский или Мудрик перечислили в ВСУ миллион грн  с тех миллионов зелени, которые они получают. Слабо?