Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
4399
10

Дмитренко-Чемберс – открытая тренировка +ФОТО

Александр и Эдди потренировались перед фотокамерами и болельщиками

Дмитренко-Чемберс – открытая тренировка +ФОТО

Александр Дмитренко и Эдди Чемберс провели открытую тренировку перед любителями бокса. Предлагаем вашему вниманию фотографии.

Фото - www.yahoo.com Sport.ua

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
myroslavmail
Що аргументувати?! Треба було 2 абзаца аргументів написати навіть не знаючи чи ххтось взагалі буде продовжувати діалог?! Я ж не сказав що вын мішок, просто так. А сказав це зі своєї субєктивної думки! Так він досить потужни але мало-рухливий, якись неповороткий - нічого особливого! Для кличків він просто МІШОК! На фоні Чамберса... звичайно він реальна сила, але для братиків... сумніваюсь... ну подивимось бій то побачим, може щось і змінилось.
hybrid
2BERNARDOS
я, звісно, маю на увазі реальний результат, а не мутки промоутерів. якщо зважати на це також, то можливо ти правий, але мені такі штуки нецікаво прогнозувати. 30% нокаут від дмитренка, якщо нокауту не буде і едді, знов-таки, не зільє бій, то по очках я не можу собі уявити його поразку.
2Івась
"Не знаю, де ти побачив невпевненість Дмитренка?"
ну от в тих двох боях і побачив. я написав також "сирий", не знаю, чого там більше, але загальне враження поки що навіть наближено не чемпіонське і основним козирем є фізичні дані.
"тонких цінителів типу hybridа"
та який я тонкий, я джеб від хука відрізнити не можу я просто намагаюсь дивитись бокс і складати собі якісь загальні враження це як коли не чуєш, де гітара, де бас, де ритмічний біт, де ломані ритми, де живі інструменти, де електроніка етц., а просто слухаєш музику і при цьому любиш хорошу і не любиш погану так от возня на середній дистанції мене ну аж ніяк не приваблює, а абсолютна більшість тих, хто "не боїться", насправді просто по-іншому не вміють.
"тим цікавіше буде спілкуватися після бою!"
авжеж
 вась
2 hybrid | 2009-07-03 12:41:45
"а як на мене, то таки мішкуватий трохи"
________а як на мене - справжній атлет!
"кийсь незкоординований та, здається, невпевнений"
________координація для його 2002см дуже хороша. Бачив у його виконанні нирки, чого немає в арсеналі Кличків. Не знаю, де ти побачив невпевненість Дмитренка?
"проти малого кличка шансів немає абсолютно, а якого-небудь вітязя, звісно, пройшов би"
________ми зараз говоримо не про поєдинок з Кличком-молодшим, а з Чемберсом. Хоча скажу, що фраза "шансів немає абсолютно" для поєдинку двохметрових супертяжів, кожен із яких володіє нокаутуючим ударом, не зовсім коректна. Про вітязя промовчу, а то п"ята колона зараз накинеться, а я їх боюся))
"я і американці разом з кличкофобами дуже по-різному розумієм видовищність. особисто для мене один бій кличко-чагаєв був значно видощнішим, ніж дмитренко-краснічі і дмитренко-хофман разом взяті"
________згоден, але коли я говорив про видовищність, мав на увазі саме той бокс, який подобається масовому глядачеві, а таких набереться в рази більше, ніж тонких цінителів типу hybridа чи Івася))
"даю 70% на едді по очках, хіба що знов вирішить злити, як з повєткіндом."
________у мене, як бачиш, протилежний прогноз, тим цікавіше буде спілкуватися після бою!
BERNARDOS
hybrid
Бой пройдет в Германии - рас. Дмитренко перспективнее Эдди - два. Итого: победа по очкам Дмитренко однозначно, а если досрочно - то тоже преимущество у него же. Я согласен с іВасем по вероятности результата боя.
hybrid
2Івась
"Мирославе, який у тебе критерій для визначення Дмитренка як "мішка"? Якщо щось говориш, то спробуй хоч якось аргументувати..."
а як на мене, то таки мішкуватий трохи не мішок, звісно, в прямому боксерському значенні, але дуже сирий і якийсь незкоординований та, здається, невпевнений. проти малого кличка шансів немає абсолютно, а якого-небудь вітязя, звісно, пройшов би.
"дуже видовищний боксер: гірше від Володимира володіє джебом, зате не боїться рубки на середній дистанції з використанням бокових і аперкотів."
питання в тому, чи справді не боїться? а може просто не в змозі уникнути?
в будь-якому разі, я і американці разом з кличкофобами дуже по-різному розумієм видовищність. особисто для мене один бій кличко-чагаєв був значно видощнішим, ніж дмитренко-краснічі і дмитренко-хофман разом взяті.
"Я даю 80% на перемогу Саші!"
даю 70% на едді по очках, хіба що знов вирішить злити, як з повєткіндом.
Tetiy
Дмитренко такой добряк на фотках...
Marchello_
это дворовые бабки зашли на сайт
 вась
2 myroslavmail | 2009-07-03 02:58:34
"дивлячись його бої видно - що він "мішок" ...правда досить сильний "мішок"
_________________
Мирославе, який у тебе критерій для визначення Дмитренка як "мішка"? Якщо щось говориш, то спробуй хоч якось аргументувати...
Чи ти як той молодий півник: прокукурікав хриплим фальцетом, а там - хоч і не розвидняйся
ІМХО, Саша після братів Кличків самий перспективний супертяж. Насамперед вражає габаритами. Ви скажете, що у Валуєва ще кращі габарити... Так, але відсутні швидкість, техніка, любительська школа. Усього цього у Дмитренка вдосталь. Він добре тримає удар. Дуже видовищний боксер: гірше від Володимира володіє джебом, зате не боїться рубки на середній дистанції з використанням бокових і аперкотів. Звичайно, в бою з панчером така тактика буде певним ризиком, але в поєдинку з Чемберсом йому не загрожує лакі-панч, оскільки американець не володіє потужним ударом, а Саші вистачить швидкості, щоб кілька разів попасти в Едді, а враховуючи потужність Дмитренка, то цих ударів вистачить для завершення бою достроково!
Я даю 80% на перемогу Саші!
myroslavmail
Щось мені хочеться побач щоб за престижні пояси Кличків побився Саша! Хоча дивлячись його бої видно - що він "мішок" ...правда досить сильний "мішок"
Olezha74
Та на Мегаспорті, певно, буде. В цю суботу.