Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1384
0

ГОНЧАРЕНКО: «Очікую, що всі прибудуть у нормальному стані»

Головний тренер львівского «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про вихід підопічних із відпустки

ГОНЧАРЕНКО: «Очікую, що всі прибудуть у нормальному стані»

- Станіславе Олександровичу, домашнє завдання на час відпустки гравцям давали?
- Так, підопічні отримали завдання, тому очікую, що 29 червня всі вони прибудуть у нормальному, «робочому» стані. Мені багато часу не потрібно для того, щоб з’ясувати хто і як виконував мої настанови. Медогляд і мій педагогічний контроль усе виявить. Якщо хтось прийде в «свинячому стані», робитимемо висновки. Але сподіваюся, що в «Таймі» таких людей не має. Але якщо такі будуть, то відразу ж отримають додаткове навантаження і штрафи. Це дуже серйозно. Починати ж підготовку потрібно не з важкого входження в тренувальний процес, а відразу приступити до ефективної роботи.

- А як виглядає домашнє завдання від Станіслава Гончаренка?
- Йдеться про фізичну підготовку. Якщо в межах розумного нею займатися, навіть без надмірних фізичних зусиль, цього достатньо, щоб підтримувати свою форму.

- Пане Станіславе, за футзалом засумували?
- Відпочити від професії як слід не встиг. Нині веду щоденні напруженні перемовини. Щиро кажучи, менше втомлююся, коли працюю. А в період міжсезоння мені дуже важко. Втомлює перехідний період, відсутність звичного ритму. В перерві між чемпіонатами потрібно поновити команду. А цей процес забирає багато сил. Той, у кого хочеш «купити» гравця, висловлює безпідставно високу ціну. Або сам футболіст, маючи статус вільного агента, вимагає ціну, яка не відповідає його рівню майстерності.

- Зрозуміло, що поки підписів у контрактах немає, прізвищ потенційних новобранців ви не назвете. Хоча б скажіть, чи будуть на тренувальних зборах у «Таймі» нові обличчя?
- Так, звісно. Збори з нами обов’язково проходитимуть три-чотири нових виконавці. А хто залишиться в команді, з ким вдасться підписати угоду, зараз передчасно говорити.
 
Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.