Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1177
0

Плани Тайму на міжсезоння

Чемпіон України з футзалу розпочне підготовку до нового сезону 29 червня

Плани Тайму на міжсезоння

Відпустка футзального «Тайму» завершується. Невдовзі чинні чемпіони розпочнуть підготовку до нового сезону. А сезон для них буде цікавим. Уперше львівська команда візьме участь у розіграші Кубка УЄФА. Про плани «Тайму» на період міжсезоння нам розповів головний тренер команди Станіслав Гончаренко.

- Перший тренувальний збір у нас розпочнеться 29 червня, а завершиться 9 липня. Проведемо його у Львові, - розпочав Станіслав Олександрович. - У межах цього збору гравці пройдуть медогляд. Огляд лікарів необхідний, без цього не можна починати підготовку до сезону. 10 липня передислокуємося в гірське містечко Славське. Там займемося фізичною підготовкою. Бігатимемо кроси, дефіцит кисню в горах сприятиме цій роботі.

Третій збір – від 20 липня до 4 серпня - знову проведемо у Львові. Спробуємо знайти спаринг-партнера – когось із львівських команд чи з івано-франківським «Ураганом». Благо, що в нашому регіоні великий вибір суперників. Сподіваюся, що в цей час яка-небудь команда перебуватиме у Львові. У межах третього тренувального збору приділимо більше уваги техніко-тактичному мисленню гравців, працюватимемо над фрагментами ігрового мислення.

4 серпня заплановано виїзд на міжнародний турнір у Чехію. Змагання відбудуться 6-9 серпня. Після турніру ще на тиждень залишимося в Чехії, щоб відшліфувати техніко-тактичну підготовку. 17 серпня повернемося додому, матимемо кілька днів для адаптації до умов нашого залу, місцевості. А 23 серпня зіграємо з харківським «Локомотивом» за Суперкубок. Через участь у розіграші Кубка УЄФА в «Тайму» буде зміщений графік ігор національного чемпіонату. 25 чи 30 серпня ми проведемо матч 4-го туру. А 5 вересня розпочнеться чемпіонат України. Ось так виглядає план нашого міжсезоння. Звісно, можливе коригування.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19
Футбол | 03 мая 2024, 22:23 1
Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 03 мая 2024, 23:10 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.