Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
6139
33

ХАЧЕРИДИ: «Эта сборная лучшая в истории? А чем Конопля лучше Лужного?»

Евгений не согласен с мнением, что нынешнее поколение украинских игроков самое сильное

ХАЧЕРИДИ: «Эта сборная лучшая в истории? А чем Конопля лучше Лужного?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ефим Конопля (справа)

Бывший игрок сборной Украины Евгений Хачериди не согласен с мнением тех, кто считает нынешний состав сборной Украины лучшим в истории.

«У нас лучшая сборная за все времена? Ну, пусть говорят, но я с эти не согласен. Вот чем она лучше? Даже если брать по игрокам. Лужный и Конопля справа в защите – разный уровень. Ярмоленко в лучшие годы для меня это вообще лучший правый полузащитник, когда в форме.

Много кого можно взять. Андрей Николаевич, Сергей Станиславович, Коноплянка... В лучшей форме, конечно, для меня Коноплянка лучше Мудрика. В целом, это неправильное сравнение», – сказал Хачериди в программе YouTube-канала «BurBuzz».

Решающий матч группового раунда Евро-2024 Украина – Бельгия состоится 26 июня в Штутгарте, начало в 19:00 по Киеву.

Оцените материал
(21)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 33
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lulinnha
Конопля самий слабший у нинішньому складі команди. 
І він не рівень Лужному. 
Людмила Павловська
Давайте не будем їх ображать, . Це не вони розкрутили цю тему. Це блогери ,журналісти - попрацювали. Блогеру треба перегляди і спілкування, а вболівальники собі вже нафантазували що вийдемо з групи. Поки на 4 місці, але є ще одна гра, нехай вони нас здивують.
Виктор Войцеховский
Конопля это вообще не уровень сборной. Какой Лужный? Это скорее уровень Кобин 
Pop
Повністю згоден,Коноплянка на голову вищий Мудрика
ĴØЌÉŔ
Ну Забарний лучше чем Хачериди . 
nicksaf
А чим ця збірна краща за команду Фоменка? Да нічим. Багато баласту: мурчик, сундаков --  рівень металіста.
didora
Як можна порівнювати футболістів з різних поколінь???
Футбол тоді і тепер це різні футболи. Як підходить футболіст під збірну в той момент коли він грає. У кожного свої сильні сторони. Ну як скажімо можна порівнювати Пеле, Марадону чи Мессі. Кожний з них сильний у свої часи. Кого можна назвати КОРОЛЕМ футболу??? Для мене вони всі сильні, але грали в різні часи. От якби вони одночасно грали тоді друге діло.
oldman
Воротарі: переможець ЛЧ + основний лідера Португалії. Наш ТРЕТІЙ воротар - це основний у ДК)) А з Шахтаря просто не проходить у збірну)) Коли таке було?
Лівий захисник та центральний - основні в клубах АПЛ. Найкращий сезон Лужного - 21 гра, в Забарного цього року 42, в Миколенка при всіх травмах - 35 та 34 за останні 2 роки.
Циганков - лідер Жирони, 3 місце Прімери, Довбик - кращий бомбардир, Мудрик - ну поганенько, але ж заплатили 70, значить щось бачать.
Зінченко.
Яремчук хоч і в аренді, але у Валенсії.
Судаков та Шапаренко - лідери наших гегемонів.
Ярмоленко та Степаненко - одні з найкращих за всю історію на своїх позиціях, хоч уже закінчують.
За Шевченка-гравця (2006 рік) було таке, що він не знав з ким грає у збірній)) Коли Рикун віддав пас, то потім питав, мовляв, шо за пацан, де він грає?)
2016 рік, збірна Хачеріді-Коноплянки.
Воротарі: Пятов, Бойко, Микита Шевченко (!)
Весь захист з трьох команд - Шахтар, Динамо, Дніпро)))
Півзахист - практично теж саме, за виключенням старого тимощука з Казахстану, Коноплянки, Караваєва з Зорі та молодого Зінченка з Уфи - якого брали, щоб заграти саме за Україну.
Напад: Зозуля, Будківський, Селезньов.
Я вже не сміюсь, я плачу.
І до речі, ця збірна (2016 року) типу провалилась тоді на Єрро, але чого можна було очікувати від ТАКОГО складу і як щось подібне можна порівнювати з тим, що зараз.
Коли будемо грати з Бельгією, то незалежно від рахунку зверніть увагу СКІЛЬКИ і головне ЯК будуть опікувати Мудрика, наприклад - його тупо бояться і не дають простору, це при тому що всі підкалують за слабкий футбольний інтелект.
moysha
Оцінюйте правильно. Мається на увазі в цілому краща збірна, а не по окремих футболістах.
Vitaly Kozak
Аби щось сказати, аби щось написати, аби люди погавкались щось доводячи. Давайте ще порівняємо Мохамеда Алі з Тайсоном Ф'юрі або з Усиком. 
Stanislav Matusevych
А який сенс порівнювати Коноплю з Лужним, а Мудрика - з Коноплянкою, якщо Лужний та Коноплянка - з різних футбольних поколінь? За логікою, Мудрика потрібно з Косовським порівнювати, щоб справедливо було.
Vasylenko_Kyiv-mole_from-sport.ua
Конопля херня, але давайте скажемо правді у вічі, скільки разів покоління Лужного потрапляло на великі турніри, або грало в нічию чи вигравало у топ збірних? Навіть покоління Коноплянки-Ярмоленка, коли вони були у розквіті сил показували кращі результати, чим покоління Лужного.
Camoranesi
О, майстер рекордсмен-карток червоних
Владимир Кучер
При всій повазі до Лужного-він Деревяний