Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
11315
29

Кобин перешел в Шахтер

«Карпаты» и «Шахтер» произвели обмен

Кобин перешел в Шахтер
Гучну трансферну новину футбольній громадськості України подарували «Карпати» і «Шахтар». У склад донецького клубу перейшов талановитий правий крайній львівської команди Василь Кобін. Тепер «Шахтар» володіє 50% економічних та всіма трансферними правами на цього футболіста. За «Карпатами» залишається першочергове право безоплатної оренди та викупу трансферу Василя Кобіна.
 
У зворотньому напрямку, до Львова, відправляється 24-річний півзахисник донецької команди Артем Федецький. Він гратиме за «Карпати» на правах оренди упродовж двох років. При цьому львівський клуб тепер володіє 100% економічних прав на цього виконавця. У суботу, 20-го червня, Артем приєднається до своєї нової команди, яка знаходиться на тренувальному зборі в Угорщині.
 
Продовжить свою співпрацю з «Карпатами» і 22-річний вихованець донецького футболу Денис Кожанов. Він також упродовж двох наступних сезонів захищатиме зелено-білі кольори галичан на правах оренди. 40% економічних прав на гравця ФК «Шахтар» передав ФК «Карпати». Окрім того по завершенні терміну оренди львівський клуб має першочергове право на викуп трансферу Дениса Кожанова.
 
Додамо, що на відміну від попередніх сезонів, Денис Кожанов і Артем Федецький, згідно з угодою між клубами, мають право грати за «Карпати» у матчах проти «Шахтаря», а Василь Кобін – за донеччан у поєдинках з львів’янами.
 
ДОВІДКА
 
Василь КОБІН
 
Народився 24 травня 1985 р. Захисник. Зріст 179 см. Вага 74 кг. Вихованець закарпатського футболу. У чемпіонаті України грав за команди «Закарпаття» (Ужгород) і «Карпати» (Львів). Всього зіграв 131 матч, забив 11 голів (за «Карпати» – 83 матчі, 9 голів).
 
Денис КОЖАНОВ
 
Народився 13 червня 1987 р. Півзахисник. Зріст 170 см. Вага 69 кг. Вихованець донецького футболу. У чемпіонаті України грав за команди «Шахтар» (Донецьк) і «Карпати» (Львів). Всього зіграв 35 матчів, забив 5 голів (за «Карпати» – 34 матчі, 5 голів).
 
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ
 
Народився 26 квітня 1985 р. Півзахисник. Зріст 183 см. Вага 76 кг. Вихованець волинського футболу. У чемпіонатах України грав за команди «Арсенал» (Київ), ФК «Харків» і «Шахтар» (Донецьк). Всього зіграв 41 матч, забив 6 голів (за «Шахтар» – 5 матчів, 1 гол).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 28
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Л ня Слон ик
Хватит нам ныть в тех вопросах где всё уже решено.
Лично я желаю парню удачи, ансамбля с Чигой и тем же Ищенко, а мистер нашим пацанам себя показать даёт, мы и Гладкого и Селезня не мало видели, за что я мистеру и благодарен.
myroslavmail
2 igorpavl | 2009-06-19 23:44:20
От бидло, ти подумай спочатку! Де ваші даунецкіє? Як завжди в "ПРОЛЕТаріє"?! Вово! Немає ваших!
igorpavl
На фик нужен очередной банка грететель Раз сыграет, покажет, чего не будь, звездочку поймает, и будет считать себя пупом земли. Западенцы все такие.
MARSEILLE
зря вы его хороните, вот продадут Срну и будет Кобин играть в основе, если сам потянет уровень Шахтера. я рад этому пререходу.
boylegioner
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
як завжди гроші перемагають всіх, все і всюди... Нічого дивного звичайно, але мені, як вболівальнику Карпат трохи шкода...
Catenaccio
Quack | 2009-06-19 15:59:35

Какая разница: Динамо, Шахтёр... что там, что там - на банку. Правда в Шахтёре большая вероятность заиграть. По-крайней мере матчй 20 в ссезон должен сыграт. А в Динамо матчей 3, не больше. Пример Кравченко.
-----------------------------------------------------
Ну, в Шахтере тоже Кравченко есть. И его пример также не радует.
makuma
2 Гость | 2009-06-19 14:16:07
я б тоже так в 75 хотел бегать, или хотя бы как Селезень ))
но я образно писал, Езерскому годков 33 будет, а это уже возраст почтенный, даже для защитника
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
victorio2008
Езерский кабан вообще не бегает из-за возраста поэтому и сидит))
makuma
2 Modern_1 | 2009-06-19 13:15:11
Езерскому уже 75 лет, на него ставку не делают, даже если он ещё и проведёт сезон на неплохом уровне, что дальше? А Кобин молодой, годик а то и меньше на адаптацию, а потом по возможности замена Срне.
Modern_1
victorio2008
Езерский!
victorio2008
Продадут Срну и будет он играть в старте! Че разнылись? Кто у Шахтера еще мог играть правого защитника? Нету такого.
SGerrard
Василь, добро пожаловать на кладбище украинских футболистов под названием Шахтер.
Поздравляю с перерывом в карьере!
Я думаю, стоило попробовать себя в более приличном клубе, который бы действительно в нем нуждался.
А многолетняя политика Шахтера по уничтожению украинских футболистов направлена всего-лишь на ослабление конкурирующих команд.
maksimss
Чего вы?? Люди едут рабтатьдене, им играть нах надо. В вликих они икогда не буут это он знают вот едутзаабоать неважнокак гланое результат
sad_min30
Срну не продають просто федецький якби був тіпа заміна Срни на фланзі тепер Кобін замість нього, а Кожанов і так не потрібен
Syperbuk
Marchello_ | 2009-06-19 12:22:11
ещё один талант по сидению на банке!
это точно!
SmaginuS
alezz | 2009-06-19 11:59:19
Тоже не понял смысла. Может, смысл в том, что карпаты ему два года не будут платить ЗП - тоесть, он как бы на балансе ШД числится будет, а потом - куда угодно, но пренадлежит Карпатам.
Кобина - жалко, но сам виноват. Из "князи" - в грязи!
С другой стороны, где еще он получит свои сто штук баксов? Во Львове? Ну-ну...
Marchello_
ещё один талант по сидению на банке!
Modern_1
Аминь Кобину.
Придурок, ну зачем ты туда идешь? Тебя будут выпускать только в кубку Украины в 1/64 и в 1/32. ВСЁ!