Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
6553
57

Сергей РЕБРОВ: «У сборной Украины топ-игроки. Они должны показать максимум»

Дальше команду ждет игра против Словакии

Сергей РЕБРОВ: «У сборной Украины топ-игроки. Они должны показать максимум»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергей Ребров

Наставник сборной Украины Сергей Ребров после стартового поражения в матче Евро-2024 от Румынии со счетом 0:3 коротко оценил игру в комментарии британским СМИ.

«Мы проиграли, но это не последний матч на турнире. Игроки понимают, что от них ждут большего. У нас были ошибки в матче с Румынией, мы их проанализируем».

«У сборной Украины топ-футболисты, которые должны показать свой максимум. В группе у нас не один, а три матча. И следующий будет еще более важным, чем стартовый», – сказал Ребров.

Матч против Словакии состоится 21 июня.

Оцените материал
(13)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 57
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
aleks8-48
В іграх,де брав участь Сваток СБУ не пропустила жодного голу! У тому числі із зірковими Италією та Німцями,де він був визнанним кращим захисником. І що ми бачимо? Знов у ценрі захису проблемний навіть на рівні УПЛ Матвієнко. Я впевненний,будь на цьому місці Сваток жодного з м'ячив у наші ворота не було би. У цьому матчі вся команда була якась розібрана,не було лідера,який своєю самовіддачею міг би запалити іншх, всі , у тому чилі і тренер, поводилися ніби приреченні. Вважаю,що тренер не зміг підготувати команду ні тактично,ні ментально, ні стртегічно на відміну від свого румунськог візаві,який розібрав нашу збірну по кісткам.
Ukraine
Після вильоту з Євро, запитають у Реброва: "Що Ви як тренер досягли в збірній, можливо щось принесли своє для наступних поколінь, стратегію, ...?"
Відповідь: "У збірної України топ-футболісти, які мають показати свій максимум" А шо я?
Ось вся іронія
Павло
От лише одне, для прикладу, питання до Сірожи - ну що робить в збірній безнадійний клоун Матвієнко, якщо він навіть на рівні УПЛ регулярно лажає і голи привозить? Чого ви, млять, очікуєте, ставлячи його в основу? 
Павло
Так, у нас непоганий набір гравців. Але ж їм потрібен як мінімум непоганий тренер, а не Сірожа... 
LexХХХ
Так це вони вчора були на мінімалках? Аж страшно уявити, що вони будуть робити з словаками і бельгійцями на своїх максималках🙀
Пакуйте валізи...
Любомир Ковалишин
Команда кривоногих уйобків.
Istm
немає в збірній України топ-гравців. Ярмоленко, з натяжкою - але вік.
Гравців, які б вирішували матч - немає.
А головне - немає тренера. Взагалі.
COBA
Я б сказав ПОП гравці)
Микола Захарченко
Вже показали свій " максимум " ...
bzzzzzz
а может нужно строить игру из того, что у нас как раз не топ игроки ?
inspekcha85
Болтуны.Словаки тоже не дураки.Закроются ,насытят середину и будут вас ловить на контратаках,а делать это они умеют.Бельгийцы подтвердят.
Saar
Викинь зі збірної Луніна, Матвієнка, Судакова і Мудрика - покажуть результат!
AK.228
Сережа, ты лайт тренер, без авторитета
Ukraine
ЧЕ - це квінсенстенція 4-х річної роботи, де в 3 матчах потрібно виложитись на 110% хотя би не ради своєї карєри щоб блиснути, хача б раді країни.
Ні, потрібно відкатати поперек як на тренувати і без характеру до дому.
Скільки там було передач на 37 хвилину - 187 у нас? І 32 у Румунії.
Порядок бє клас.
maxim7777nikonov
Топ футболист Лунин получил от WhoScored  оценку 3.8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Это самая низкая оценка для футболистов с 2012 года!!!!!!!!!!!!!!
EGOS
які блть топ-гравці?? ти тренер чи довбо..йоб якийсь?? 
pzs123456
Саме поганеньке буде, коли програють в 1-2 м"яча, (ну максимум це нічия), знову почнеться: "Ну ви бачили, що була інша гра, хлопці старалися, я  вдячний їм, але не пощастило, були помилки, але була гідна гра, претензій не маю, це гарний досвід, в нас молода і перспективна команда, з Бельгією будемо грати за престиж і т.д і т.п". Як на мене, то  або нехай влітять без шансів, або виграють з запасом. Щоб не було ніяких відмазок. Якщо перше-то збірна для мене помре надовго.
ZANREGENT1993
Меньше здите а больше делайте. Румыны вышли и сделали то что им надо б нынешняя сборная самая сильная за всю историю то я - Папа Римский. В 2006 на ЧМ намного лучше играли!!!
Володимир Корнило
Потрібно відрощувати яйця. Якщо б вчора пів команди нашої були заряджені як 3й номер ромів то ми би легко виграли. Тут не на класі треба вигравати любі наші піжонисті суперзірочки. Тут війна. Перша гра це не в тилу. Це бл.. вже в окопі на нулі. Вийшли і б'єтесь. Штовхаєтесь, гризете землю, кусаєтесь, вирубуєте ліктями, ламаєте носи, стаєте шипами на стопи, виносите, захищаєте кожен клапоть поля, мітите свою територію, не впускаєте всяку рагульню на неї, не даєте нахабам пробити по своїх недоторканих воротах, падаєте в кінці тайму від обезводнення і судом, якщо треба то лізете в драку( а не так як вчора довбик), не відвертаєтесь від удару м'ячем, не забираєте ногу боячись зламатись, давите їх, показуєте хто тут головний. Б'єте по воротах часто, сильно і бажано точно. Б'єте в стінку, в захисників, в тих хто пресингує сильно, так щоб вирубати, так щоб боялись і відвертались від удару. Граєте як в останнє. Як бл.. в  фіналі з москалями . Тоді ми повіримо. Тоді ми вас підтримаємо. Навіть якщо ви програєте 5:0 ми і ви будете плакати від болю, від втрати сил і свідомості, знайте, ми будемо плакати разом з вами