Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 08 июня 2024, 11:47
30668
59

Ребров огласил финальную заявку сборной Украины на Евро-2024

Чемпионат Европы по футболу пройдет в Германии с 14 июня по 14 июля

| Обновлено 08 июня 2024, 11:47
30668
59
Ребров огласил финальную заявку сборной Украины на Евро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Тренерский штаб сборной Украины во главе с Сергеем Ребровым сформировал официальную заявку команды на финальную часть Евро-2024.

Заявка сборной Украины на Евро-2024

Вратари: 1. Георгий Бущан («Динамо» Киев), 12. Анатолий Трубин («Бенфика» Лиссабон, Португалия), 23. Андрей Лунин («Реал» Мадрид, Испания).

Защитники: 22. Николай Матвиенко, 2. Ефим Конопля, 21. Валерий Бондарь (все — «Шахтер» Донецк), 24. Александр Тымчик («Динамо» Киев), 16. Виталий Миколенко («Эвертон» Ливерпуль, Англия), 13 .Илья Забарный («Борнмут», Англия), 3. Александр Сваток (СК «Днепр-1» Днепр), 4. Максим Таловеров (ЛАСК Линц, Австрия), 26. Богдан Михайличенко («Полесье» Житомир).

Полузащитники: 7. Андрей Ярмоленко, 19. Николай Шапаренко, 18. Владимир Бражко (все – «Динамо» Киев), 6. Тарас Степаненко, 20. Александр Зубков, 14. Георгий Судаков (все – «Шахтер» Донецк), 17. Александр Зинченко («Арсенал» Лондон, Англия), 15. Виктор Цыганков («Жирона», Испания), 10. Михаил Мудрик («Челси» Лондон, Англия), 5. Сергей Сидорчук («Вестерло», Бельгия), 8. Руслан Малиновский («Дженоа» Генуя, Италия).

Форварды: 11. Артем Довбик («Жирона», Испания), 9. Роман Яремчук («Валенсия», Испания), 25. Владислав Ванат («Динамо» Киев).

Чемпионат Европы пройдет в Германии с 14 июня по 14 июля. Украинцы сыграют в групповом раунде в квартете Е со сборными Румынии, Словакии и Бельгии.

Календарь матчей группы Е на Евро-2024

  • 17.06. Румыния – Украина. Арена Мюнхен. Мюнхен. 16:00
  • 17.06. Бельгия – Словакия. Франкфурт-Штадион. Франкфурт-на-Майне. 19:00
  • 21.06. Словакия – Украина. Дюссельдорф-Арена. Дюссельдорф. 16:00
  • 22.06. Бельгия – Румыния. Штадион Кельн. Кельн. 22:00
  • 26.06. Словакия – Румыния. Франкфурт-Штадион. Франкфурт-на-Майне. 19:00
  • 26.06. Украина – Бельгия. Арена Штутгарт. Штутгарт. 19:00

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 59
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zizyyura
Давайте не засуджувати Реброва раніше часу. Після другої гри в групі все стане ясно, там треба 4 очки мінімум, які на 99.9 дадуть вихід з групи
Умник
Бажаю успіху, всім глорам та хейтерам бажаю вболівати за Польшу)))))
Ще раз наша збірна за грою, думкою на полі, роботою з м'ячем найкраща з часів незалежності.
roman75zpr
Что ему с Буяльским не так?
Leon1993
Гарно попрацювали над відео!!Молодці!!!
avk2307
Вполне нормальная заявка.
Понятно, что все 26 или 27 футболистов не могут быть одного высокого уровня. 
Играть на Евро будут  игроки которые основой считаются, но надо ж кому то на замену выходить и травмированных менять, поэтому есть в заявке и старички и молодежь "перспективная".
Как по мне так только Михайличенко и Таловеров и может Бондарь   авансом в сборной. Остальные или реально заслуживают или когда то заслужили.
aleks8-48
Мабуть Ребров не знав,що Буяльського призначили кращим гравцем сезону,тому i не запросив до збірної. 
Serhii P.
Буяльський став найкращим гравцем сезону в УПЛ за оцінками sport.ua, а його і надалі ігнорують у збірній при всім тренерах. Що він їм зробив, що його ігнорують?
Sunrise
Гарно оголосили, дуже сподобалося!
vitaha33
Чому стільки паніки? Ну програли 2 складом полякам, ну забили вони 2 з кутового і ще один ідіотський гол, але що вони ще створили? Ще один момент на початку 2 тайму і все. Вийшли 2! гравці на фланг і гра повністю перевернулась. Не вся основа вийшла, а 2 гравці. Ребров повинен дати всім зіграти, щоб перевірити тонус, дати ігровий час. В грі з молдовою перші 60хв буде грати основа, яка гратиме на євро, адже перші 2 матчі ми будемо грати з позиції сили. По суті це на 90% ті, хто грали з німцями.
Єдина дилема за ці 2 матчі у Реброва виникне з вибором когось як розігруючого - Судаков чи Шапаренко, адже Судаков вчора провалив гру, а Шапаренко 2 матчі відіграв здорово. Воротар буде Лунін, 2 захисники безальтернативно - Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко. Центр Степаненко (Бражко), Зінченко, Судаков(Шапаренко). Напад Мудрик, Довбик, Циганков. 
nick07
з цього списку напевно лише по Сидорчуку  питання....
Ярмола - це його останній чеміонат і цілком заслужене місце в списку
Степаненко - те саме, хоча звісно його могли і залишити вдома. 
ну і проблема з захисниками нікуди не ділась
Alexander Киев
Бущан, Тимчик, Бондар, Михайличенко, Сидорчук - не рівень збірної. Ці гравці навіть зараз не основа, тому на їх місце краще би визвали молодих гравців. 
Сseresznye
Gлавное против Румынии выставить  такой состав:
 Бущан, Тымчик, Миколенко, Забарный,  Таловеров,  Ярмоленко, Шапаренко,
Бражко, Сидорук, Маллиновский, Ванат.
Lesovij7
Сидорчука не надо было брать, Ярмолюка нужно было взять хотя бы посмотреть в товарищеских матчах
Remark
Боднарь, Тимчик - нах.й, це не рівень збірної!
По всім іншим +/- норм.
Archie1991
Побачили сьогодні "найсильнішу збірну за всі часи" як казав Ярмоленко. 
Vitaliy Shevchenko
Що з нами буде коли у команди закінчиться фарт, продемонстрували поляки (18 ударів 9 в рамку воріт і могли додавати). У Реброва не було жодного переконливого матчу. А дописувачам мол: "Та ти успокойся, то була товариська гра". Хочу запропонувати, нагадайте мені хоть один офіційний матч, де команда Реброва перемогли без фарту, або показали переконливий футбол? 
Nba37
Много пассажиров из этого состава поедут на евро , в юниорской сборной до 19 лет и то не хуже играют 
Nba37
Учитесь у Австрии, как надо играть в футбол,а не мучатся на поле  ,думаю Австрия наделает много шума на этом евро
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
УВАЖАЕМЫЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ УЕФА,
МЫ, ПРЕДАННЫЕ ФАНАТЫ ФК ШАХТЕР, ОБРАЩАЕМСЯ К ВАМ С ВАЖНЫМ ТРЕБОВАНИЕМ, КАСАЮЩИМСЯ БУДУЩЕГО ОДНОГО ИЗ САМЫХ ТАЛАНТЛИВЫХ ИГРОКОВ НАШЕГО КЛУБА - ГЕОРГИЯ СУДАКОВА. МЫ ПРИЗЫВАЕМ ОДИН ИЗ ВЕДУЩИХ ЕВРОПЕЙСКИХ КЛУБОВ, ТАКИХ КАК РЕАЛ МАДРИД, БАРСЕЛОНА, МАНЧЕСТЕР СИТИ, ПСЖ ИЛИ БАВАРИЯ, КУПИТЬ ГЕОРГИЯ СУДАКОВА ЗА РЕКОРДНЫЕ 223 МИЛЛИОНА ДОЛЛАРОВ.
ГЕОРГИЙ СУДАКОВ - НАША ГОРДОСТЬ И НАДЕЖДА НА БУДУЩЕЕ УСПЕХОВ НАШЕГО КЛУБА. ОН ОБЛАДАЕТ УНИКАЛЬНЫМИ ФУТБОЛЬНЫМИ НАВЫКАМИ И ПОТЕНЦИАЛОМ, КОТОРЫЙ СПОСОБЕН ПРИВЕСТИ ЕГО К ВЕРШИНАМ МИРОВОГО ФУТБОЛА. ТАКЖЕ, ПОКУПКА СУДАКОВА ЗА 223 МИЛЛИОНА ДОЛЛАРОВ ПОЗВОЛИТ УСТАНОВИТЬ НОВЫЙ РЕКОРДНЫЙ ТРАНСФЕР В ФУТБОЛЬНОЙ ИСТОРИИ, ПРЕВЗОЙДЯ СДЕЛКУ С НЕЙМАРОМ ЗА 222 МИЛЛИОНА.
МЫ, ФАНАТЫ ШАХТЕРА, УВЕРЕНЫ, ЧТО ТАКОЙ ТРАНСФЕР БУДЕТ ВЕЛИКОЛЕПНОЙ ВОЗМОЖНОСТЬЮ ДЛЯ НАШЕГО КЛУБА ПРОДЕМОНСТРИРОВАТЬ СВОЙ ТАЛАНТ И УСТАНОВИТЬ НОВЫЕ СТАНДАРТЫ В ЕВРОПЕЙСКОМ ФУТБОЛЕ. ПОДДЕРЖИТЕ НАС В ЭТОМ ВАЖНОМ ВОПРОСЕ, КОТОРЫЙ КАСАЕТСЯ БУДУЩЕГО НАШЕГО ЛЮБИМОГО КЛУБА И ВСЕГО УКРАИНСКОГО ФУТБОЛА.
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
Шановні представники Української асоціації футболу!
Ми, підписанти цієї петиції, звертаємося до Вас з проханням розглянути можливість внесення змін до регламенту відбору гравців для національної збірної України з футболу. Наша пропозиція полягає в тому, щоб право грати за збірну України мали лише ті футболісти, які грають або грали за футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк).
Аргументи на підтримку цієї ініціативи наступні:
Розвиток національного бренду: "Шахтар" є одним із найбільш титулованих і популярних клубів України, який має великий вплив на розвиток футболу в країні. Обмеження складу національної збірної гравцями "Шахтаря" сприятиме підвищенню престижу клубу та його внеску у розвиток українського футболу.
Стратегічний підхід до розвитку: "Шахтар" активно інвестує в розвиток молодих талантів та інфраструктуру, створюючи сприятливі умови для росту професійних футболістів. Залучення гравців з цього клубу до збірної дозволить використовувати напрацьовані тренувальні методики та тактичні схеми, що забезпечить кращу злагодженість і ефективність на полі.
Підтримка стабільності: Гравці "Шахтаря" мають багатий досвід участі у міжнародних змаганнях, таких як Ліга чемпіонів і Ліга Європи. Це дає змогу створити стабільний і досвідчений кістяк збірної, який може краще справлятися з тиском міжнародних матчів і забезпечувати високі результати.
Єдність та патріотизм: Футболісти, які грали за "Шахтар", мають сильний зв'язок з Україною та її футбольними традиціями. Це сприятиме підвищенню рівня патріотизму серед гравців і злагодженості команди на полі.
Ми впевнені, що реалізація цієї пропозиції буде корисною як для національної збірної, так і для українського футболу в цілому. Закликаємо Вас розглянути нашу петицію та прийняти відповідні заходи для її реалізації.