Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
9766
15

В Днепре-1 рассказали, получит ли клуб бонус за невероятный сезон Довбика

Вячеслав Фридман утверждает, что «Жирона» не заплатит за результативность украинца

В Днепре-1 рассказали, получит ли клуб бонус за невероятный сезон Довбика
СК Днепр-1. Артем Довбик

Коммерческий директор «Днепра-1» Вячеслав Фридман рассказал, получит ли клуб бонус от «Жироны» за фантастический сезон украинского нападающего Артема Довбика:

«Бонусы не прописаны».

Напомним, «Жирона» подписала Артема Довбика летом 2023 года, заплатив «Днепру-1» 7.75 миллиона евро.

В этом сезоне чемпионата Испании Артем Довбик провел 36 матчей, отметившись 24 забитыми мячами и 8 голевыми передачами. Портал Transermarkt оценивает его стоимость в 30 миллионов евро.

Оцените материал
(34)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Gargantua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Alex86 1
Жирона в ахене наверное от того что взяла наших фактически топа как для СБУ да и для них как оказалось за цену, чуть ли не аренды по теперешним ценам и все даже довольны вроде как 
AleksDnipro
Усі обожнюють керівництво датського та іспанського клубів, але забувають про українське. Типова українська забава.
Данці не вірили у Довбика, як нижче написав дописувач. Мало того, на момент виступу за Мідтьюлланд Довбик мало не поставив хрест на кар'єрі через данців.
Я все-таки відзначу відмінну, навіть фантистичну у цій ситуації роботу Русола та Ко. Забрати гравця, на якого в Данії поставили хрест, за 300 тисяч євро, повірити в нього, і потім, згодом, продати за 7.75 мільйонів. Це справді професіоналізм. Напевно, найуспішніше придбання Русола у його кар'єрі менеджера за Дніпро-1.
AleksDnipro
Те, що написали тут, 90% — абсурдна маячня. Люди справді думають, що 100% прав за Довбика продали за 7.75 мільйонів. А за фактом, 50% прав Артема продали за 7.75 мільйонів, і це є нормальна ціна. На той момент його ціна була — 15 мільйонів за 100% прав, за більше — гравця, який виступає в ЛК та УПЛ — продати не можна було.
Тому я вважаю, що керівництво Дніпра-1 цілком успішно закрили угоду, продавши 50% прав за 7.75 мільйонів. Тим більше, на той момент, Дніпро-1 мав набагато більші борги, ніж навіть зараз, через харківських професіоналів, і гроші від продажу Довбика були дуже ппотрібні для закриття фінансових питань. По суті, Довбик закрив більшість фінансових заборгованостей, які накопичилися за часів харківських, продажем у Жирону.
На жаль, знову у нас проблеми з аналізом.
Gargantua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Sp-0007043
З таким керівництвом Дніпра все одно Дніпру нічого не світить. Коли піде Максимов то буде те що із Зорею.
umnuy2
реально не верили что выстрелит...при бонусах было бы не 7.5 а 5-6 может ---поэтому решили не наставивать на бонусах(потому что год назад 7.5 за 50% казалось овердокуя-это 15 за 100%.А датчане это вообще красавцы-они верили в него.Наверное у шведов спросили)))