Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1271
0

Раміс Мансуров - гравець івано-франківського Урагану

У новому сезоні «запорізько-донецької діаспори» в Івано-Франківську побільшає

Раміс Мансуров - гравець івано-франківського Урагану

Свій підпис у контракті з «Ураганом» поставив один з найкращих гравців в історії вітчизняного футзалу, екс-гравець донецького «Шахтаря» Раміс МАНСУРОВ. Після завершення 16-го чемпіонату України керівництво МФК «Шахтар» за обопільною згодою з Мансуровим вирішили не продовжувати співпрацю, і заслуженому майстрові спорту наданий статус вільного агента.

У «Шахтар» Мансуров перейшов у 2003 році із запорізької «Дніпроспецсталі» і захищав кольори флагмана українського футзалу протягом шести років. У складі «гірників» Раміс виходив на майданчик у 183 матчах (без урахування матчів Кубку України), у яких забив 69 м'ячів. Також в активі 35-річного ветерана 22 м'ячі за донецький клуб у єврокубкових матчах.

Раміс МАНСУРОВ став шостим екс-гравцем «Шахтаря», який у наступному сезоні захищатиме кольори «Урагану». Одразу після відпустки в івано-франківській команді він приєднається до Федора ПИЛИПІВА, Владислава КОРНЄЄВА, Едуарда КУЛИКА, Валентина ЦВЄЛИХ і Євгена ВАЛЕНКА, які свого часу з різним успіхом вже захищали кольори донецького клубу.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.