Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1716
3

Премьер-лига собирает штрафы

Відбулося засідання №23 Дисциплінарного комітету ПЛ

Премьер-лига собирает штрафы

ФК «Арсенал» за порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Ворскла» за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 29-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 300 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Динамо»:
1. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.
2. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Дніпро»:
1. За запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 29-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ попередити.
2. За невиконання Рішення ДК ПЛ №20 попередити. Зобов’язати у термін до 09.06.2009 р. включно відшкодувати ФК «Металіст» збитки за пошкоджене вболівальниками команди ФК «Дніпро» обладнання стадіону «Металіст» м. Харків згідно з відповідним кошторисом.

ФК «Зоря» за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України попередити.

ФК «Карпати»:
1. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.
2. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 29-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.
3. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Металіст»:
1. За порушення вболівальниками команди громадського порядку під час матчу ½ фіналу розіграшу Кубка України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 у.о. у гривневому еквіваленті.
2. За несанкціоновану появу сторонніх осіб в ігровій зоні стадіону після закінчення матчу 29-го туру Епіцентр Чемпіонату України попередити.
3. За запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 300 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Металург» (Запоріжжя) за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів до початку матчу 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України попередити.

СК «Таврія» за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу команди суперника під час матчу 29-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Харків» зобов’язати до 31.08.2009 р. включно сплатити залишок заявкового внеску на участь у змаганнях ПЛ сезону 2008/2009 рр. Рішення ДК ПЛ №22 в іншій частині залишити без змін.

ФК «Чорноморець» за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 у.о. у гривневому еквіваленті.

ФК «Шахтар» за масове запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 1/2 фіналу розіграшу Кубка України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті.

Перенести на наступне засідання розгляд справ:

1. Про невиконання ФК «Чорноморець» Рішення ДК ПЛ №20, згідно з яким клуб було зобов’язано у термін до 12.05.2009 р. виплатити футболісту Р.Валєєву всю наявну заборгованість за контрактом.

2. Про невиконання ФК «Арсенал» Рішення ДК ПЛ №19, згідно з яким клуб було зобов’язано у термін до 15.05.2009 р. виплатити колишньому футболісту Д.Парфьонову всю наявну заборгованість за контрактом.

Тимчасово призупинити розгляд заяви футболіста Р.Валєєва стосовно дострокового розірвання контракту із ФК «Чорноморець».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Шахтере прокомментировали скандал после юношеского Классического
Футбол | 18 мая 2024, 11:12 18
В Шахтере прокомментировали скандал после юношеского Классического

Директор клуба Юрий Свиридов обвиняет игроков «Динамо» в провокациях

Прокол организаторов. Вес Усика на взвешивании был объявлен неправильно
Бокс | 18 мая 2024, 01:17 5
Прокол организаторов. Вес Усика на взвешивании был объявлен неправильно

Вес Усика случайно объявили на 10 фунтов большим, чем на самом деле

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JIecHuk (Одесса)
Почему одни платят 3000 у.е. а другие 500 у.е. за пиротехнические средства?
ВладимирХарьков
о, фаны мх больше всех нарушали ))
Не знаю, хорошо это или плохо...