Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 02 мая 2024, 01:09
11405
8

ЧМ по хоккею. Украина пропустила впервые на турнире, но обыграла Испанию

Четвертый матч чемпионата мира по хоккею

| Обновлено 02 мая 2024, 01:09
11405
8
ЧМ по хоккею. Украина пропустила впервые на турнире, но обыграла Испанию
ФХУ

Сборная Украины по хоккею провела четвертый матч на чемпионате мира в Дивизионе 1B. Соперником была Испания, а украинцы победили со счетом 6:1.

Несмотря на то, что испанцы являются новичком дивизиона, Украина со старта встреча испытывала определенные проблемы с созданием моментов, а во втором периоде противник и вовсе вышел вперед. Испания забросила в большинстве, а это шайба стала первой пропущенной для украинцев на турнире.

Хорошо, что достаточно быстро украинские хоккеисты счет сравняли, а в третьем периоде оформили еще пять шайб и добыли три очка, хотя игра вызвала определенные вопросы.

В пятницу Украина сыграет с Литвой, это будет матч за повышение в классе.

Чемпионат мира по хоккею. Дивизион 1B

Украина – Испания 6:1 (0:0, 1:1, 5:0)

Шайбы: 23:13 Гонсалес (Бонилья, Карбонелл - больш) - 0:1, 36:13 Трахт (Пересунько) - 1:1, 43:28 Садовиков (Денискин, Лялька - больш) - 2:1, 45:12 Кривошапкин (Дахновсский, Денискин) - 3:1, 49:25 Захаров (Бородай, Дахновсский) - 4:1, 51:12 Садовиков (Фадеев, Лялька - больш) - 5:1, 57:31 Трахт (Пересунько, Мережко) - 6:1

Вратари: Дьяченко Эрнандес

Оцените материал
(57)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
suforza1921
Сьогодні напевно день андердогів. Ми намучилися два періоди з піренейцями - то лише квіточки. Щойно румуни, які є головними претендентами на виліт в дивізіоні 1А, створили мегасенсацію, обігравши ху.ловськ.их посіпак - мадярів 2:1. Хто не в темі, то різниця в класі між цими збірними ледве не така ж як у нас з іспанцями (на румунів був кеф. 35,0). До цього на турнірі  вони двічі розгромно програли, а мадяри двічі перемогли японців та корейців. Ось такі справи, це хокей! Цікаво, що за Румунію грають 80, якщо не 90% етнічних мадярів (з Трансільванії), тож от таку свиню підсунули сусідам-"землякам"))).І хотілося б продовження сенсацій у вечірньому матчі Литви та Китаю.
mazepa1967
З литовцями за перше місце.Думаю гра буде важкою.Наші сильніші,але це спорт.Потрібно грати на максимумі.
suforza1921
Гадаю, коментарі тут зайві - всі все бачили. На щастя,хлопці, які два періоди грали на першій передачі з ногою на гальмах, прокинулися, і все стало на місця. Це ще раз доводить, що Україні на цьому турнірі рівних немає, але, за умови, що наші хокеїсти грають на максимумі. Сподіваємося, з литовцями одразу ввімкнуть цей максимум, не відтягуючи справу в довгий ящик і доведуть розпочате на цьому ЧС до логічного кінця. Інакше - можуть бути й варіанти, чого не хотілося б.
Олег Мандрівник
По шайбам 27-1 за 4 игры.