Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
3050
2

Кубковий фінал – на офіційному сайті турніру

Відео-трансляція післяматчевої прес-конференції в прямому ефірі

Кубковий фінал – на офіційному сайті турніру

Он-лайн трансляцію фінального матчу Датагруп − Кубку України-2008/09, який відбудеться у неділю, 31 травня, у Дніпропетровську, а також пряму відеотрансляцію підсумкової прес-конференції тренерів можна буде переглянути на офіційному сайті турніру − Sport.ua

Найсвіжіша інформація

Відвідувачі цього спеціалізованого ресурсу можуть ознайомитися із найсвіжішими новинами Датагруп − Кубку України, оглядами футбольної преси, добіркою інтерв’ю гравців та тренерів, звітами про матчі та прес-конференції. Водночас на uacup.com.ua усі бажаючі можуть переглянути відеофрагменти півфінальних матчів турніру, а на додаток − і кубкових змагань в інших країнах Європи.

Прес-конференція − наживо

Офіційний сайт Датагруп − Кубку України буде вести он-лайн трансляцію вирішальної гри, в якій зустрінуться полтавська «Ворскла» та донецький «Шахтар». Окрім того, уперше в історії розіграшу цього престижного трофею Sport.ua надасть змогу журналістам і вболівальникам напряму спостерігати за післяматчевою прес-конференцією наставників команд-фіналістів − Миколи Павлова та Мірчі Луческу.

Дебют полтавчан

Якщо для полтавчан кубковий фінал є дебютним, то відповідний досвід гірників − незрівнянно більший. «Шахтар» вже вдесяте дістався вирішальної стадії турніру, причому шість з дев’яти його попередніх спроб виявилися вдалими − у 1995, 1997, 2001, 2002, 2004 та 2008 роках. Варто нагадати, що свого часу донеччани − 4-разові володарі Кубка СРСР (1961, 1962, 1980, 1983). Цього сезону вперше в історії незалежної України трофей розіграватиметься у Дніпропетровську − на «Дніпро Арені», яка здатна вмістити 31 000 глядачів.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
GEKA2610
Будем болеть за Полтаву, пора чтоб кто-то не из грандов выиграл КУ
tsvyatt
Хто показуватиме?????