Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1710
1

U-16: Бронзовый финиш Украины

Юниоры заняли третье место на мемориале Банникова

U-16: Бронзовый финиш Украины

Україна (U-16) − Польща (U-16) − 1:1 (пенальті − 4:3)
Голи: 0:1 Зітарський (47), 1:1 Луканюк (80).

Україна: Махарадзе, Губанов, Глушицький, Братков, Сухомлинов (Чурко, 56), Пришнівський (Покладок, 41), Цибульник, Полюлях (Шевцов, 41), Хамід (Багдасаров, 41), Юрченко, Яковенко.

У складі збірної України пенальті реалізували Луканюк, Чурко, Яковенко, Братков, не реалізував − Цибульник.

У вівторок, 26 травня, юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) виборола третє місце на Меморіалі Віктора Баннікова.

Психологічний тиск
«Я дуже вдячний своїм хлопцям, адже вони віддали боротьбі всі сили, − зазначив після гри наставник «синьо-жовтих» Олександр Лисенко. − Ми провели чотири поєдинки за п’ять днів, і, звісно, сьогодні гравцям було дуже важко. До того ж на команду психологічно тиснула невдача, що спіткала її напередодні: у двобої з Сербією нам не вистачило лише 15 секунд, аби пробитися до фіналу».

Ефектний штрафний
Дійсно, щільний графік турніру наклав свій відбиток на зміст звітної зустрічі, яка не відрізнялася занадто високими швидкостями. Обидві збірні часто-густо помилялися у простих ситуаціях і загалом створили невелику кількість небезпечних моментів. Поляки майже не загрожували воротам Заурі Махарадзе, проте саме їм пощастило відкрити рахунок на початку другого тайму. Наш воротар не впорався з ідеальним за влучністю ударом Роберта Зітарського зі штрафного.

Винагорода за наполегливість
Ситуація вимагала від українців більш активних дій, проте нашу команду підводила зайва метушливість у заключній фазі атаки. І все ж постійний тиск на ворота поляків приніс результат. Арбітр уже поглядав на секундомір, коли нападник донецького «Шахтаря» Іван Луканюк, отримавши прострільну передачу від свого одноклубника Ростислава Багдасарова, спрямував м’яч у самісінький кут − 1:1. 

Занепокоєння Лисенка
Післяматчеві пенальті господарі пробивали більш упевнено, і цілком заслужено перемогли. «Синьо-жовті» забили чотири удари з п’яти, тоді як поляки помилилися двічі. «Вважаю, ми добре провели турнір, і в цілому, гадаю, заслуговували на кращу долю, − резюмував Олександр Лисенко. − Із того, що мене засмутило, відзначу вкрай незадовільний функціональний стан, у якому хлопці прибули до збірної. Треба розібратися, чому так сталося, і я обов’язково буду спілкуватимуся з цього приводу з тренерами клубних команд».

ffu.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
Похоже лидер этой сбороной - Калитвинцев младший почему то не был задействован! неужели не отпустили из Д2...а жаль, он бы добавил! по своему году он самый яркий игрок