Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
5296
14

Арсенал не спешит продлевать контракт Зинченко. Ищут нового ЛЗ

У украинского защитника договор еще на 2 года

Арсенал не спешит продлевать контракт Зинченко. Ищут нового ЛЗ
Getty Images/Global Images Ukraine

Лондонский «Арсенал» до сих пор не вступил в серьезные переговоры о продлении контракта украинского защитника Александра Зинченко, сообщает авторитетное британское издание The Athletic.

По информации источника, «канониры» летом планируют приобрести еще одного игрока на левый фланг обороны.

Интересно, что контракт Александра Зинченко с клубом будет действовать еще 2 года. Именно в такие моменты «Арсенал» продлевал контракты Букайо Сака, Уильяма Салиба и Мартина Эдегора, но в случае с украинцем клуб не спешит.

В этом сезоне Александр Зинченко провел 33 матча за «Арсенал», отметившись 1 забитым мячом и 2 голевыми передачами. Портал Transfermarkt оценивает его стоимость в 42 миллиона евро.

Оцените материал
(15)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
potemkin78
так Зинченко и не левый защитник. тот кого купили как ЛЗ из лазарета не вылазиет, а когда играет то чудит ещё больше чем Зинченко. так что всё логично
Cruyff
Маркий ніякий не лівий захисник.
Лівий захисник сапає від бровки до бровки, робить простріли і навіси, завдає ударів по воротах. В Зінченка для цього відсутня фізика.
Гвардіола засунув його на проблемну позицію зліва у захисті, там він і прижився, ну і звісно всіляко старався.
Грати на іншій позиції в МС шансів у нього не було, як по ходу немає і в Арсеналі. 
Anna.
Навіть якщо припустити, що Зінченко більше не влаштовує Артету як ЛЗ, то є Томіясу, Ківіор, Тімбер одужує, і з оренди можна Тірні првернути, куди ще одного ЛЗ купувати? Це при тому, що є більш проблемні позиції. Захист в Арсеналі виглядає найукомплектованішим взагалі.
anacreon
Це не Арсенал шукає лівого захисника. А англійські дурнолісти кожен рік шукають
І в сіті ті самі дурнолісти шукали і лякали, що зараз куплять і засадять Зіну. Але Зіна вижив всіх конкурентів. Що в Сіті, що в Арсеналі.
Ні Томіясу, ні Ківіор не переконав Артету, що вони кращі. І коли Зіна здоровий, то повертається в склад.
А Арсеналу потрібні забивні нападники. Бо футбол настільки деградував, що тренери стали всіх переводити в півзахисники. І форварди просто зникли як вид. Он в Арсеналі грають 6 півзахисників, фактично. Жезус давно не форвард, а допомагає в півзахисті. І кому забивати?
Такі гравці як Довбик як Холанд фактично стали рідкістю. Щоб чисто стирчав в штрафній і чекав пасу. А колись грали разом Шева і Індзагі. Шева та Дрогба. Нечувана річ зараз, аби було два чистих форварди. Навіть в Жироні тільки по святах на поле може бути одночасно Довбик і Стуані. Коли команда програє. А так - тільки по черзі.
Системи 4+4+2 фактично нема. В Арсеналі це взагалі 4-6+0
А дурналістам Зіна мішає...