Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5701
7

ФК Львов - Динамо - 0:1

Львовяне перемещаются в зону вылета + ВИДЕО

ФК Львов - Динамо - 0:1

У цій грі наставник «Динамо» Юрій Сьомін повернув в основу Богуша, Вукоєвича, Бангуру та Гіоане. І саме румун, під кінець матчу став автором переможного голу чемпіона країни.

А перший небезпечний момент виник після чудового пасу Гіоане на вихід Зозулі, але Роман, перекидаючи м’яч через воротаря, пробив поруч зі штангою. Господарів відповіли двома швидкими атаками, першу з яких намагався завершити Худзик, але пробив низом неточно. А після передачі Григорія Баранця невдало зіграв Асатіані, відбивши м’яч на Мандзюка, проте Олександр, який в останніх трьох турах не залишав поле без голу, цього разу з вигідної позиції пробив над поперечиною. Потім через травму вимушений був залишити поле Несмачний, якого замінив, до речі, вихованець львівського футболу Морозюк.

В середині тайму активізувався і Бангура, який двічі з дальніх дистанцій намагався вразити ворота «Львова», але спочатку Марущак перевів м’яч з-під поперечини на кутовий, а згодом гвінейцю забракло влучності. Динамівці і далі намагалися завершувати свої атакуючі дії дальніми «пострілами», але і удар низом Кравченка не став несподіванкою для досвідченого Марущака. Почав прицілюватись і Гіоане, потужно пробивши в рамку воріт, і Марущак знову, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий.

Кінцівка тайму була вже за господарями поля «Княжої Арени» у Добромилі, мешканці якого особливо палко підтримували ФК «Львів». Ільків заробив штрафний, але Борис Баранець виконав стандарт не зовсім вдало, і м’яч пролетів низом поруч зі стійкою. Та й декілька прострільних передач Бориса в штрафний майданчик не «прочитали» його партнери  по команді.

Другий тайм пройшов при територіальній перевазі ФК «Львів», які, враховуючи їх турнірне становище, намагалися витиснути з цього матчу максимум очок. У дебюті другої половини поєдинку Григорій Баранець перевірив пильність Богуша, який парирував небезпечний удар. А після передачі вже Бориса Баранця воротар помилився, випустивши м’яч з рук, проте захисники вчасно підстрахували Богуша. Атаки ФК «Львів» наростали і після удару Федорчука Богуш перевів м’яч, який летів у «дев’ятку», на черговий кутовий удар.

Як завжди, націленими були передачі Ільківа своїм партнерам, але в одному з епізодів Мандзюк пробив головою надто неточно. Цікаво, що у цій грі по різні сторони «барикад» зійшлися два рідні брати – захисник гостей Володимир  та нападник господарів Олександр.  Натиск «Львова» з кожної наступною хвилиною зростав, але м’яч ніяк не летів у ворота. Міг відзначитись Борис Баранець, але його удар зльоту Богуш зумів парирувати ногами. Через декілька хвилин не пощастило перехитрити воротаря і Худзику.

І тут вкотре спрацювало неписане футбольне правило: «не забиваєш ти – забивають тобі». Федорчук порушив правила проти Зозулі і побачив за це жовту картку від Сіренка. І Гіоане, технічно підкрутив м’яч повз «стінку» в ближній нижній кут. Марущак кинувся на цей удар, але врятувати ворота від голу не зумів. До речі, Гіоане відзначив у своїй четвертій поспіль грі.
Обидва тренери зробили декілька замін, серед яких виділимо дебют у складі «Динамо» 18-річного Франка Теміле, який став вже 24-м нігерійцем в історії українських чемпіонатів. А врятувати бодай очко ФК «Львів» у компенсовані хвилини міг захисник Розгон, але пробив сходу поруч зі штангою.

Тож в матчі з чемпіоном перервалась безпрограшна серія  ФК «Львів» з чотирьох матчів і на підопічних Сергія Ковальця, які знову потрапили до «зони вильоту», тепер у вівторок  чекає львівське дербі проти «старшого брата» - ФК «Карпати».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

ФК «Львов» – «Динамо» – 0:1

ФК «Львов»: Марущак, Розгон, Илькив, Романюк, Жданов, Федорчук, Г. Баранец, Б. Баранец, Худзик (Панас, 84), А. Мандзюк, Лупашко (Лищук, 87).
«Динамо»: Богуш, В. Мандзюк, Асатиани, Гиоане, Вукоевич, Еременко, Кравченко, Юссуф, Несмачный (Морозюк, 14), Зозуля (Темиле, 86), Бангура (Ярмоленко, 58).
Арбитр: Валерий Сиренко (Симферополь).
Гол: Гиоане (82).
Предупреждения: Федорчук (81), Романюк (87) – Бангура (57), Морозюк (58)

Удары (в створ): 11 (5) – 11 (4).
Угловые: 2 – 5.
Офсайды: 3 – 7.

Зрителей: 2.280
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,250 - 7,750.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

0:1.Гол Тибериу Гиоане

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Санек (Дзержина)
Гость | 2009-05-23 22:00:27
-Игок сборной Украины,отец афиканец,мать украинка
-------------
ага... и назвали в честь французских денег...
Санек (Дзержина)
Гость | 2009-05-23 18:18:32
Народ а кто такой Темиле ? От куда он вобще в Динамо ?
--------------
Если не ошибаюсь нигериец. Молодой. Вроде из чемпа Кипра, вроде достаточно перспективный, а вообще будем посмотреть... По пластике мне Бангуру чем-то напоминает...
Хрюн Моржов
Две харьковские, а тем более две львовские команды в главном дивизионе - недоразумение. Все равно во Львове обе команды единственной задачей ИЗ ГОДА В ГОД ставят "завоевание" спасительной 14-й строчки.
Anchouss21
А почему не играл тот бразилец что в прошлой игре забил три гола
fairplay
Лучше по-вашему наоборот, как у ФК Львова? Нихрена нет, зато какое название!
fairplay
Чё вы до....ались? Пусть хоть Вторчерметом называются, их дело. Лишь бы что положено у команды что б было. Например стадион у них отличный как для перефирии.
victorio2008
нахер с вышки такую команду как Львов!!! Смотреть было невозможно по телевизору с такой трансляцией...