Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5213
7

ФК Львов - Заря - 3:1

Третя поспіль перемога «Львова» + ВИДЕО

ФК Львов - Заря - 3:1

Фартовість «Княжої Арени» у Добромилі знову підтвердилась для ФК «Львів» і цього разу городяни вперше у прем’єр-лізі провели в ролі господарів три голи і здобули третю перемогу поспіль. Натомість для «Зорі» це вже третя поразка за останні три тури.

Сергій Ковалець після попередньої перемоги львів’ян над ФК «Харків» переможний стартовий склад не міняв. А ось Анатолій Волобуєв повернув в основу Райчевіча та Антонова.

Господарі досить швидко відкрили рахунок, правда не без допомоги рикошету від плеча Омоко. Після флангової передачі з лівого краю Ільківа на Мандзюка нападник пробивав головою і м’яч, змінивши траєкторію від нігерійського захисника у ближній кут, застав зненацька Комарицького. Згодом Лупашко наважився на дальній удар, але м’яч пролетів над поперечиною. А ось наступний потужний удар Бориса Баранця воротар не без труднощів парирував і захисники вчасно прийшли на допомогу воротареві. Запам’яталась і ефектна атака ФК «Львів», коли Панас після пасу Федорчука пропустив м’яч на Мандзюка, який пробивав у «дев’ятку» і лише Комарицький у кидку рятує «Зорю» від другого голу.

І все ж луганці встигли відігратись ще до перерви. Якщо  на перший удар Антонова зі штрафного Марущак відреагував без проблем, то наступна спроба Олексія виявилася результативною. Антонов на лівому краю атаки обіграв в штрафному Романюка і під гострим кутом пробив над руками Марущака у дальній кут – 1:1.

Другий тайм розпочався ще більш настирливими атаками ФК «Львів». Небезпечно пробивали в рамку воріт Федорчук та захисник Жданов, проте обіграти Комарицького суперникам не вдалося. А після чергового кутового удару з лівого флангу атаки у виконанні Григорія Баранця проти Федорчука на думку арбітра порушив правила Грінченко і суддя призначив пенальті. До «позначки» підійшов Григорій Баранець і перехитрив Комарицького, розвівши м’яча та воротаря у різні кути. Луганчанин, а точніше екс-тернополянин Тарас Дурай, відповів потужним, але надто неточним штрафним ударом.

ФК «Львів» не став діяти на утримання переможного рахунку і продовжував шукати шляхи взяття воріт «Зорі». Після навісу Бориса Баранця Цимакурідзе вчасно головою випередив Худзика і вибив м’яч на кутовий. Потім Волобуєв, намагаючись посилити атакуючі дії, де явно відчувалась відсутність травмованого Джихані, зробив дві заміни, у яких на післяматчевій прес-конференції розчарувався. Ініціативою і далі продовжували володіти господарі. Намагалися завершити атаку і Худзик, і Мандзюк, якому скидав м’яч головою Федорчук, але львів’янам бракувало влучності. А потім знову відзначився Омоко, який порушив правила проти Бориса Баранця і друга жовта картка перетворилася для легіонера на червону.

Відсутність стовпа оборони «Зорі» відразу далася взнаки і через хвилину ФК «Львів» провів третій гол. Після навісної передачі Ільківа до штрафного найспритнішим виявився Мандзюк, який у воротарському майданчику у підкаті проштовхнув м’яч у сітку, випередивши Комарицького. Дубль Мандзюка, до речі, виявився першим для ФК «Львів» від часу його дебюту у Прем’єр-лізі.

Після цього голу «Зоря» фактично змирилася з поразкою, враховуючи ще й чисельну перевагу ФК «Львів». Рахунок міг стати  і непристойним для луганчан, якщо б в компенсовані хвилини не забракло влучності ударам Зозулі та Григорія Баранця.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

ФК «Львов» - «Заря» - 3:1

ФК «Львов»: Марущак, Жданов, Б.Баранец, Федорчук, Розгон, Романюк, .Г.Баранец, Лупашко (Зозуля, 70), Илькив, Панас (Худзик, 46), Мандзюк
«Заря»: Комарицкий, Болохан, Цимакуридзе, Жуниор (Бага, 68), Гринченко (Молдован, 68), Шевчук (Сикорский, 84), Райчевич, Каменюка, Дурай, Омоко, Антонов
Голы:  Мандзюк (16, 85), Г.Баранец (59, с пенальти) - Антонов (40)
Предупреждения:  Федорчук (37). Г.Баранец (78). Жданов (66) - Антонов (34). Каменюка (41). Омоко (43). Комарицкий (66). Болохан (78)
Удаление: Омоко (83, второе предупреждение).

Удары (в створ): 13 (8) - 5 (2)
Угловые: 7 - 2
Оффсайды: 1 - 2.

Зрителей: 2.900
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,750 - 5,500. 

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

1:0.Мандзюк

1:1.Антонов

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию
Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17
Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации
Война | 04 мая 2024, 15:42 23
«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации

Бывший теннисист считает, что уровень нравственного качества определенных структур должен измениться

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patrick_ua
А чому не має відео всіх голів?
Останній тур буде суперовий: Львівське дербі!
Обов'язково приїду на стадіон і навіть 200 км. не будуть перепоною!
myroslavmail
2 Гость | 2009-05-09 22:37:41
Нажаль ти правий... але те що він гнида - нічого не міняє!
Хрюн Моржов
Львiв тронувся трiшки. Перша лiга - це його.
Taras13Yakymiv
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Отин Гокни
вот они, обычные сенсации (если можно так выразиться), в конце чемпионата))) львов и иличевец рвут и мечут))
H e l l s e h e r
jaksho mumiji vse vyhrajut' sho lyshylos' - to j arsenal mozhe tiutiuknuty.. fantastyka, ale chomu b i ni. ale haj letyt' mariupol'
H e l l s e h e r
A leninci to vyhrajut' u kryvbasa... she ne jasno hto vylitaje... zdajetsia ce za fk lviv vyrishuvatymut' v ostanniomu turi karpaty...