Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 01 марта 2024, 07:24
1395
0

ВИДЕО. Тернопольская Нива проиграла спарринг Виктории во Львове

Виктория из Сум в товарищеском матче сумела забить два мяча

| Обновлено 01 марта 2024, 07:24
1395
0
ВИДЕО. Тернопольская Нива проиграла спарринг Виктории во Львове
ФК Нива Т

Тернопільська Нива у Винниках провела черговий поєдинок під час другого підготовчого збору. Суперниками жовто-зелених став клуб «Вікторія» із Сум, яка виступатиме у весняній частині у «Чемпіонській групі» Першої ліги.

Попри статус товариського матчу, команди проявили характер, поєдинок видався дуже емоційним, та з великою кількістю боротьби. Перший тайм видався досить динамічним, команди намагались діяти гостро у фазі атаки, створили чимало хороших нагод та заробляли велику кількість стандартів.

Найкращий момент повести у рахунку мали тернополяни, на 29-й хвилині поєдинку. Тоді Дмитро Бороденко увірвався в штрафний майданчик суперників, де заробив на собі фол, арбітр вказав на 11-метрову позначку. Пробивати взявся сам Дмитро, однак переграти голкіпера «Вікторії» - Литвиненка йому не вдалось. Команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі обидві команди провели ряд замін. Загальна картина гри суттєво не змінилась, однак саме у другій половині гри взяття воріт таки відбулось. На 62-й хвилині поєдинку Максим Євпак зумів завдати прицільного удару в рамку воріт тернополян, з яким не докінця вдалось впоратись голкіперу Іллі Ольховому, який знаходиться у команді на перегляді, а потім після прориву по флангу слідувала прострільна передача, яку вдало зумів реалізувати Долінський на 75-й хвилині матчу.

До кінця матчу «Ниві» також вдалось забити. Владиславу Климаку (на перегляді) вдалось заробити стандартне положення біля кутового прапорця. Після не зовсім вдалої подачі у штрафний майданчик на підборі, вже за її межами, вдалось зіграти Ігорю Гаталі, який же і здійснив простріл на дальню стійку воріт, де замкнути його вдалось Василю Буртнику (на перегляді), однак боковий арбітр зафіксував у цьому моменті положення поза грою, тому взяття воріт було скасовано.

Після цього епізоду команди не створювали серйозної загрози своїм опонентам, отож арбітр в кінці поєдинку зафіксував фінальний результат 0:2 на користь «Вікторії».

Товариський матч

Винники (Львів). 19 лютого

12:00. Нива Тернопіль – Вікторія Суми – 0:2

Голи: Євпак, 62, Долінський, 75.

Нива Т: Жупанський, Мудрий, Зінь, Бей, Танчак, Козак, Волохатий, Дорошенко, Голуб (гравець на перегляді), Різник, Бороденко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 27 апреля 2024, 12:15 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей
Футбол | 26 апреля 2024, 16:11 20
Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей

Даниила Игнатенко обвинили в расистских высказываниях

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.