Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 27 февраля 2024, 19:07
23766
37

Новые подробности. За что Александрии грозит техпоражение в игре с Шахтером

Команда Руслана Ротаня сама лишь недавно узнала об угрозе технического поражения

| Обновлено 27 февраля 2024, 19:07
23766
37
Новые подробности. За что Александрии грозит техпоражение в игре с Шахтером
УПЛ

В понедельник, 26 февраля 2024 года, состоялся матч 18-го тура Украинской Премьер-лиги, в котором встретились «Александрия» и донецкий «Шахтер». Игра закончилась со счетом 0:0.

Однако уже через день появилась информация, что команда Руслана Ротаня может получить техническое поражение за то, что на поле вышел не зарегистрированный в составе «горожан» полузащитник Иван Калюжный.

Эту информацию подтвердил журналист Игорь Бурбас. Более того, известный инсайдер добавил интересную деталь: об этой ситуации «Александрия» узнала буквально час назад. Проинформировал их не делегат матча и не представитель УПЛ, а один из работников «Шахтера».

Оцените материал
(64)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 37
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Заліщук
тянуть Шахтар як можуть, ну який технарь???
analex
Не вийшло на полі , вийде під килимом
Iigor6583
Ну, це вже посьміховисько. І не соромно Шахтарю набирати очки таким чином ?
Alex T
Какой срам как болелы шахты все хотят псевдопобеду им что б дали - пздц просто 
Fant24
При такої нікчемної гри як у кротів немає іншого виходу 
Fant24
Саме цікаве що всі повідомляють про новини працівники шахтаря .враження що сепари з донецька захватили все що сожна і не в себе в днрі а тут в нас 
avk2307
Друга за сьогодні стаття про ситуацію навколо матчу Олександрія-шд. відрізняється від першої тільки одним реченням: "Цю інформацію підтвердив журналіст бурбас"
І ШО? що за авторитет бурбас? 
avk2307
А до цього бурбас казав, що Русол перейде в Карпати, Кравеця продадуть за борги і ще багато цікавих новин від нього було. 
valerafan1
Технічної поразки немає і не буде. Даунята, не радійте.
ZANREGENT1993
Тогда ДК нужно засчитывать техническую победу в матче с Минаем. То что у Миная не было освещения - проблемы Миная. Есть регламент. 
Муґунот Уух
start.uaf.ua/players/79593 - зареєстрований. як гравець Олександрії
BUCH
Просто смішно...😵😵😵
Yevginarius
смоктар на полі не зможе, регламент в кабінеті поможе
Gargantua
аяяя, а кто же это наделал?
Mr Voevudskiy
Ох и балбесы 
McLay
Зараз розберуться, як слід, і покарають, кого попало.🤪
Swed
Бурбаса мало.  Надо привлечь Бигуса и Беллингема.)
ALKOSruLKA
Олександрія - колгосп! Найміть якихось студентів в помічники Вашому топ-менеджменту...  На такій фігні втрачати цінні очки?...
shoko
Дуже складно розуміються такі речі. По-перше, такі "кабінетні перемоги",  я вважаю, Шахтарю не додають іміджевих досягнень, а навпаки якийсь негативний відтінок (у мене наприклад) ... але...Як то кажуть у відомій рекламі "Ти не ти коли голодний"(у цьому випадку до залікових балів у таблиці). І але по-друге. А до чого до цієї проблеми  Шахтар? Це вимога регламенту УПЛ,а не якісь підкилимні ігри . Будь на місці Шахтаря Динамо, Дніпро, Зоря, Полісся, Кривбас чи навіть Оболонь з Вересом і  Минайєм - вони б так само педалювали цю тему і звертали увагу УПЛ на порушення регламенту. Причому ці норми, які були порушені, ну настільки елементарні що навіть відмазку тяжко придумати в голові для менеджменту Олександрії. І ті недалекі які пишуть що технаря не буде - тільки підтверджують свою тупість. Якщо у такому випадку не буде технаря (якщо інформація про незареєстрованого гравця дійсно підтвердиться) то УАФ жахне УПЛ, а УЄФА жахне УАФ. Це буде прецедент що будь яка команда може в Національному !!! Чемпіонаті випускати будь яких футболістів на перегляді )) мимо бази гравців, а база для УЄФА - це святий Грааль. Тут потрібно думати не про ШД, а як так Олександрія прої..ала. Чи це була свідома диверсія? Хай у своєму клубі розбираються.
_Tor78nado99rly_
Тобто, Калюжний може бути зареєстрований у клубі як гравець, але цілком можливо, що він не був заявлений конкретно на гру з ФК "Шахтар" (Донецьк). Якщо це матиме підтвердження - технічна поразка ФК "Олександрія" (Кіровоград) цілком очевидна. 
Це вже проблеми керівництва цього клубу, що вони проґавили цей момент з поданням завки на участь Калюжного у цьому матчі.