Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2093
0

Всеукраїнський День футболу

25 квітня - Всеукраїнський День футболу

Всеукраїнський День футболу

 

Всеукраїнський День футболу, який цього року святкуватиметься в суботу, 25 квітня, неодмінно сприятиме подальшій популяризації гри мільйонів у нашій країні, що наразі готується до проведення фінальної частини Євро-2012.

 

Численні заходи

За ініціативою ФФУ численні заходи відбуватимуться на стадіонах та спортивних майданчиках усіх регіонів України, зокрема, в обласних та районних центрах, у столиці та сільській місцевості, за участю широких верств населення − від учнів дитячо-юнацьких і загальноосвітніх шкіл до ветеранів футболу.

 

 

Офіційна церемонія

Офіційну ж церемонію відкриття Дня футболу за традицією прийматиме київський Навчально-тренувальний центр ім. Віктора Баннікова (пров. Лабораторний, 7а). Святкова програма передбачає проведення різноманітних турнірів серед хлопчиків і дівчат, показові фрагменти уроків футболу, цікаві конкурси на призи легендарних українських футболістів − Володимира Верємєєва, Володимира Трошкіна, Євгена Рудакова і Андрія Біби та багато іншого. Початок свята − о 12.00.

 

Зустріч друзів

На смарагдових полях, що розташовані біля штаб-квартири національної федерації, зберуться представники ФФУ, тренери збірної України й почесні гості, які вітатимуть із святом дитячо-юнацькі, дівочі колективи міста й області, команди дитячих притулків, інвалідів,  журналістів тощо.

 

Конкурс малюнків

Гості зможуть відвідати у Будинку футболу виставку дитячих малюнків, що надіслані на конкурс «Я люблю футбол», організований ФФУ та Професіональною футбольною лігою. За бажанням відвідувачі зможуть віддати свій голос за найцікавіші роботи, а переможці конкурсу, в якому беруть участь діти віком від 8-ми до 12-ти років, отримають можливість супроводу футболістів на поле під час фінального матчу Датагруп − Кубок України.  

 

Вінець свята

Учасники заходів матимуть змогу поспілкуватися із президентом ФФУ, членом Виконкому УЄФА Григорієм Суркісом, представниками тренерського штабу національної збірної України, міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою та іншими гостями футбольного дійства.

 

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.