Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2499
2

КОТЕЛЬНИК: «Впевнений, що на дві голови сильніший за Хана»

Сьогодні у Львові відбулася прес-конференція чемпіона світу за версією WBA Андрія Котельника

КОТЕЛЬНИК: «Впевнений, що на дві голови сильніший за Хана»

Участь у заході також взяли – директор компанії АК1 Promotion Петро Мисишин та почесний президент АК1 Promotion Михайло Пантелєєв.
Андрій Котельник повідомив, що 27 червня проведе третій захист свого поясу в поєдинку проти британця Аміра Хана. Бій, швидше за все пройде в Лондоні. Зі слів львів’янина, компанія «Universum Box-Promotion», за яку він виступає, розглядала також варіанти зустрічей з американцями Дмитром Салітою та Віктором Ортізом. Але зупинилася на поєдинку з Аміром Ханом, тому що англійці запропонували найкращі умови.

На запитання, чи не боїться він наступити в Англії на ті ж граблі, що і в бою з Джуніором Віттером і в другому поєдинку з Сулейманом Мбайє, коли судді відверто засуджували його, Андрій відповів: «Я говорив на цю тему з промоутером Клаусом-Петером Колем. Він сказав, що хто платить, той замовляє музику. Тобто не міг гарантувати, що судді будуть об’єктивні. Я розумію, що треба вигравати дуже переконливо. Я впевнений у своїх силах. Якби не був упевнений у перемозі, то не погодився б зустрітися з Ханом в Англії. Впевнений, що я на дві голови сильніший за Хана».

«Хан – хороший, перспективний боксер, - продовжив Андрій. – Він технічний, швидкий. Але я не бачу, в чому я б йому поступався. Вважаю, що переможу його завдяки досвіду. Так, він фаворит у букмекерів, бо боксує вдома. Але йому треба вийти в ринг і довести, який він фаворит. Я розірвав в Англії двох боксерів з компанії Френка Уоррена (Сулеймана Мбайє і Гевіна Різа – авт.), думаю, що і третього його боксера розірву. Уоррен вважає мене легкою здобиччю. Але так само було і з колумбійцем Прескоттом, який торік нокаутував Хана».

Андрій також повідомив, що в німецькому «Юніверсумі» зараз теж криза, тому зборів у горах не організовують. А отже підготовку до бою з Ханом проведе в Гамбурзі. Ну і ще Андрій Котельник відповів, чи дотримується посту перед Паскою: «Ні, посту не дотримуюсь. Я спортсмен і в мене 10-денний піст перед кожним зважуванням».

Василь Танкевич

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 19
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 3
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
niv76
Удачи, Андрюха!
oles85
Сумніваюся, що Котельник вживав слова на кшталт "розірвав".