Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1073
0

17 мая в Моршине, что на Львовщине, стартует представительный международный турнир среди юниоров

140 боксёров из 14 стран поспорят за награды соревнований

17-22 травня у куротному місті Моршин Львівської області проходитиме третій міжнародний турнір з боксу серед юніорів “Кубок Карпат-2005”. В цьогорічному турнірі  участь братимуть понад 140 спортсменів 1987-88 років народження, а саме: збірні України, Росії, Білорусії, Молдови, Литви, Узбекистану, Казахстану, Румунії, Польщі, Німеччини та Туреччини, очікується прибуття команд з Латвії, Словаччини та Чехії. До участі у змаганнях допускаються спортсмени не нижче кандидата в майстри спорту. Завданням турніру-2005 є  підвищення спортивної майстерності членів збірної команди України, виконання нормативу майстра спорту України, а в майбутньому майстра спорту міжнародного класу.

Цьогорічний турнір проходитиме за всіма правилами європейської асоціації любительського боксу і відповідатиме всім вимогам цієї асоціації. На турнірі буде присутній генеральний секретар АІБА і віце-президент ЄАБА Канер Доганелі та інші представники Міжнародної федерації боксу.

Організатори цьогорічних змагань (Боксерський клуб „Стрияни” (м.Стрий, Львівська обл.), Міська Рада м.Моршин та ТМ „Моршинська”) докладають зусиль, аби турнір „Кубок Карпат” став одним з найпрестижніших і найцікавіших міжнародних турнірiв з боксу серед юніорів  як в Україні, так і в інших країнах світу. Кожного дня під час цьогорічного турніру в Моршині, окрім боїв, відбуватимуться шоу-програми, які перетворять турнір „Кубок Карпат” на видовищне спортивне дійство. В передостанній день змагань проводитиметься гала-концерт за участю Олександра Пономарьова, гуртів „Друга ріка” та „Чорнобривці”. Під час змагань  у м.Моршин працюватиме прес-центр, для представників засобів інформації перед початком змагань буде проведено прес-конференції у Львові та Києві  в інформагентстві УНІАН та за участю Юрія Павленка – міністра молодіжної політики та спорту України, Володимира Рябіки - президента Федерації боксу України, Миколи Кмітя – представника генерального спонсора змагань ТМ „Моршинська”, Віктора Безрукова - мера міста Моршин, Ростислава Леніва - голови фонду "Кубок Карпат місто Моршин” та Андрія Котельника - інтерконтинентального чемпіона за версією WBA та срібного призера Олімпійських ігор в Сіднеї 2000 року.

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.