Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 24 декабря 2023, 15:54
9366
35

«Палка в колесах Арсенала». Английский эксперт подверг критике Зинченко

Гари Невилл недоволен игрой украинца против «Ливерпуля»

| Обновлено 24 декабря 2023, 15:54
9366
35
«Палка в колесах Арсенала». Английский эксперт подверг критике Зинченко
Getty Images/Global Images Ukraine

Вчера, 23 декабря 2023 года, состоялся центральный матч 18-го тура Английской Премьер-лиги между «Ливерпулем» и лондонским «Арсеналом». Игра закончилась с ничейным счетом 1:1.

Счет во встрече благодаря голу Габриэла Магальяеса на 4-й минуте открыл «Арсенал». Однако уже на 29-й минуте конечный счет поединка установил нападающий «Ливерпуля» Мохамед Салах, которому удалось обыграть Александра Зинченко и мощно пробить по воротам.

После матча английский эксперт и бывший футболист «Манчестер Юнайтед» Гари Невилл раскритиковал игру украинского защитника:

«Арсеналу» просто нужно убрать Зинченко, они должны посмотреть на скамейку запасных, ведь он – палка в колесах. Он снова теряет мяч против Салаха, игрока мирового класса. Что он делает, пытаясь играть на своей половине поля против «Ливерпуля» в такой атмосфере, в такой игре?»

В этом сезоне Александр Зинченко провел 23 матча за лондонский «Арсенал», отметившись 1 забитым мячом и 1 голевой передачей.

Оцените материал
(25)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 35
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
Знову ці мамкіни експерти. Коли ви все це бачите, то просто розумійте, що всі ці колишній футболісти та інші приблудні сидять на зарплаті в якості "експертів" на різних каналах і їм постійно потрібно щось говорити, критикувати, показувати свою "експертність". Тому вони завжди будуть пучити розумне лице і до чогось чіплятися.З-під кого там Ліверпулю гол забили? Там не роздивляються в лупу? Чи коли 3 м'ячі пропустили, коли Зіна був на лавці. І всім пофік, ніхто з лупою не роздивляся.
Що з себе представляв Арсенал без Зінченко можна було побачити до того, як він туди прийшов. Бігало перелякане молоде стадо і боролося, аби зайняти 4-ту сходинку. Зазвичай без результату  і про Лігу чемпіонів вони багато років забули.
Прийшов Зіна, Жезус і другий рік боряться за чемпіонство. Тому Артета  і Гвардіола тренери, а всі ці мамкіни експерти сидять і триндять язиками. Бо тренер краще знає.
Що мені хотілося би, так це почути критику Сака. Який літав половину минулого сезону. А потім сильно здав. А так дотепер не оговтався. А з ним і команда, бо звикли, що він обводить, забиває.
Півроку і у нього 5 м'ячів в АПЛ. На 18-му місці серед бомбардирів. У Жезуса взагалі 3 м'ячі.
samird
Ой та Гаррі вже краще б мовчав. Всі добре памʼятають його тренерські "успіхи". Тай й як гравець привозив він також не раз і не два - захисник був класний, але всяке бувало. Слабкі сторони Зінченка всім добре відомі, але в плані бачення поля та креативу він непересічний гравець. Краще Невілла точно. Просто він не захисник, а латераль - потрібен класний та надійний страхуючий лівий центральний. Зараз багато дуже цікавих гравців з подібним профайлом, які дуже важливі для атаки своїх команд. З такими ракетами, як Салах добре справляються класні чисті захисники. Ось Миколенко його постійно "зʼїдає". Як і Боуена, і Сака, та інших реактивних вінгерів. Там дещо інший профайл потрібен. 
Remark
Я так розумію Гаррі - це аналог нашого українського Леоненко!?)
TarasTaras94
Бляха, а кого Салах не обіграє він може сказати? Слабкість Зінченка - оборона на просторі проти швидкісних і різких вінгерів, а Салах один з найкращих швидкісних та різких вінгерів на світі. І парадокс у тому, що Арсенал має ж найкращу оборону в Лізі і без Олександра пропускає ж не менше, проти Лутона!! ковтнули 3 м'ячі коли його не було. Просто коли він грає - вірогідність що саме він з його зони відповідальності заб'ють зростає, але в цілому вірогідність того що Арсенал пропустить не більша. Та сама історія була і у минулому сезону, коли він помилився з Ліверпулем, але потім травмувався то Алілуя, Арсенал почав пропускати ледь не більше, але при цьому з'явились проблеми із білдапом
pricolist
Великий тренер і експерт Невілл... Артеті видніше де і як використовувати Зінченка, до того ж іін добре зіграв проти Ліверпуля 
Алекс 122
Зинченко хорошие пасы раздает .Он неплохой игрок но явно не защитник .Салах его убрал не зметив .Зинченко не будет стелиться в подкатах .Вообще непонятно кто и зачем придумал ему место левого защитника 
Bombardini
Зіна, на жаль, в захисті виглядає не дуже. Тут скоріш антропометрія проти нього, хоча, чесно кажучи, під час пасу на Салаха він здається лінію ще не витримав. Той же Микола саме в захисних діях виглядає набагато цікавіше. Але. Зіна просто топово (без перебільшення) загострював гру своїми пасами. Кілька разів він запускав партнерів по флангу і хто їм лікар, що вони вже плужили в атаці. Ще один момент, що Зіна грав до кінця матчу, значить Артету така його гра влаштовувала
anacreon
Ліверпуль зараз в принципі краще грає, а Арсенал часто шатає. Тому зіграти внічию з головним конкурентом і залишитися на вершині це дуже добрий результат був для Арсенала.
MrStepanovM .
звісно...Невіл виграв всі єдиноборства за свою кар'єоу і ніколи не втратив м'яч)))
Pychnenko
Зинченко нисколько не портил рисунок игры Арсенала. Ошибки были у всех. Нормально он сыграл, как и все. Счет на табло отражает характер и уровень команд. Ливер - лицо АПЛ. Арс - лицо. О них можно судить о силе АПЛ.
Alex Komnin
Гарі й правий, і ні. Зінченко - не захисник. Його місце - у півзахисті. Для захисника - він досить слабкий фізично. До того ж нема природного почуття позиції. Це невдалий експеримент лисого Гвардіоли, робити з атакувального гравця захисника. А той Артета продовжує. Зінченко, ще на ворота поставити і критикувати, що він как Онана. 
А так, дійсно, для захисту Арсеналу, Зінченко - тягар. Але якщо його просунути до атакувлаьної групи, це буде зовсім іншій КПД.
Владислав Рейский
То такое, главное что б тренеру подходил
micha(ZAKARPATTJA)
А є такий футболіст який не робить помилок? Якого не обігрують? Його ж не Вася з під'їзду обіграв
Footbulka
Не треба всіх собак спускати на Зінченка, тут не лише він винен, а і ті що з ним грають, які не співають повертатися назад на допомогу.
Да і проти Салаха грати, який у всьому перевищуючи по всім показникам нашого футболіста, не просто, як то деякі думають. 
antt
Ще весною він і  про Мудрика нічого хорошого не писав. Критикував також. https://sport.ua/uk/amp/news/627747-gari-nevill-mudrik-vin-takiy-vazhkiy-ta
-tugiy-iz-myachem. Але як тепер побачив в жовтні  після матча з арсеналом - він уже хвалив мудрика. Просто критик українських футболістів, хоча можливо і  не безпідставно. 
TarasTaras94
Але, є одна дуже погана деталь у цій історії. Зінченко сильно залежний від впевненості на полі, а це концентрація, що дуже важливо для його ролі бо саме цим він компенсує свої слабкі швидкісні дані. А враховуючи, яку кількість бруду на нього зараз виливається то він цілком може втратити тут впевненість і тільки накопичувати помилки, і як наслідок банка. Проте скоріше до першого матчу де Арсенала почнуться проблеми із побудовою атак
Перець
Зінченко на нього пох
1812
А что не так сказал? Вчера Мо показал,что место экс.уфимцу в лучшем случае в каком нибудь турецком чемпионате,в худшем назад в Башкирию
mini.f
Як захисник - Зінченко повний нуль, хіба що в нашому чемпіонаті він буде добре виглядати. Дуже обмежена людина, як розумово, так і в професійному сенсі... Я не розумію, навіщо його тримают в команді?
axylinam
Сити не зря избавился от Зинченко