Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
952
0

ОВСЯННІКОВ: «Кожен матч є найважчим»

Інтерв"ю з гравцем львівського «Тайму» Денисом ОВСЯННІКОВИМ

ОВСЯННІКОВ: «Кожен матч є найважчим»

Гравець «Тайму» Денис Овсянніков про гру із харківським «Локомотивом», переможні матчі із «Єнакієвцем» та «Шахтарем» й завершальні протистояння чемпіонату.

- Що можете сказати про наступного суперника своєї команди - «Локомотив»?
- Перш за все, «Локомотив» - молода команда. Багато гравців грають разом з дитинства, тренер довго працює з командою. Є кілька досвідчених гравців, які «ведуть» гру. В харків’ян дуже швидка команда. Вони борються за третє місце. Тому, певен, нам потрібно буде провести важкий матч.

- Від кого із гравців «Локомотиву» надходить найбільша небезпека?
- Когось виділити не можу. Якщо ви про голи, то статистика у всіх «залізничників» «рівна», в них не має яскравого бомбардира.

- Перемога над «Шахтарем» в Кубку багато сил забрала?
- Більше забрала психологічних сил, аніж фізичних. Одна гра за іншою, а в кожному матчі граємо лише на перемогу, оскільки максимальні завдання поставленні як в чемпіонаті ,так і в кубку. Такий ритм виснажує. 

- За рахунок чого «Тайму» вдалося обіграти «Шахтар»?
- В нас збалансованіша команда. Бразильці, так би мовити, не обов’язкові. Окрім того, «Тайм» - швидша команда, аніж «Шахтар». Фізично ми, як на мене, краще підготовлені. Не в останню чергу перемогли «Шахтар» завдяки рідним стінам та підтримці уболівальників.

- В завершальних матчах чемпіонату з ким вважаєте буде найважче?
- Я не думаю про те, що через місяць зіграємо з ТВД, а потім ще із МФК «Рівне. Кожен матч є найважчим. Приміром, перед грою із «Єнакієвцем» думав, що це найважча гра, теж саме крутилося в голові і перед грою з «Шахтарем».  І так кожного разу… Навіть протистояння з «Кардиналом» варто розцінювати, як найважче. Недооціниш суперника – можеш втратити очки. Ось згадайте, як «Шахтар» ледве переміг «Кардинал»…

- Ви згадали гру із «Єнакієвцем». Перевага аж на 5 голів в підсумковому рахунку була трохи не сподіваною… - Ми перемогли по грі, повністю перевершили суперника. Середній рівень індивідуальної майстерності гравців «Тайму» вищий, аніж «Єнакієвця». Окрім того, наші суперники ще потребують, на мій погляд, підсилення. З приходом на тренерський місток Юрія Кобзаря «Єнакієвець» переходить «з однієї системи на іншу». Кожен гравець «Тайму» знав, що це важкий суперник і відповідно налаштувався на матч. Мені здається, що ми просто хотіли більше виграти, тому і підсумковий рахунок такий переконливий. 

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.