Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4175
13

Металіст оштрафовано на 10.000 у.о. за піротехнічні засоби

Відбулося засідання №19 Дисциплінарного комітету ПЛ

Металіст оштрафовано на 10.000 у.о. за піротехнічні засоби

Дисциплінарний комітет ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ вирішив за грубі порушення вболівальниками команд громадського порядку під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України:
1. ФК «Металіст» зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 000 у.о. у гривневому еквіваленті (за запалення близько ста піротехнічних засобів) та попередити, що у випадку повторення аналогічної ситуації до клубу може бути застосована санкція у вигляді проведення наступного матчу без глядачів.
2. ФК «Дніпро» зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 у.о. у гривневому еквіваленті (за запалення семи піротехнічних засобів та масове пошкодження крісел на стадіоні).

За запалення вболівальниками команди трьох піротехнічних засобів під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати ФК «Карпати» перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 300 у.о. у гривневому еквіваленті.

За ненадання команді ФК «Харків» футбольного поля для проведення тренування перед матчем 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати ФК «Карпати» перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 у.о. у гривневому еквіваленті (враховуючи повторність порушення).

Поновити провадження по заяві футболіста Р.Валєєва щодо невиконання ФК «Чорноморець» фінансових зобов’язань за контрактом та перенести розгляд справи на наступне засідання ДК ПЛ у зв’язку з триваючими переговорами між сторонами.

Перенести на наступне засідання ДК ПЛ розгляд справи по заяві футболістів А.Гаврюшова, А.Тлумака, А.Комарицького, А.Гринченка, Г.Цімакурідзе, М.Каменюки, Бага, О.Храмцова, В.Болохана, Г.Гомеса, М.Райчевіча, О.Єрмака, Жуніора, П.Джінані, О.Омоко, О.Антонова, О.Половкова, І.Скоби щодо невиконання ФК «Зоря» фінансових зобов’язань за контрактом у зв’язку з триваючими переговорами між сторонами.

Перенести на наступне засідання ДК ПЛ розгляд справи по заяві футболіста О.Городова щодо невиконання ФК «Харків» фінансових зобов’язань за контрактом у зв’язку з триваючими переговорами між сторонами.

Зобов’язати ФК «Арсенал» до 15.05.2009 р. повністю розрахуватися із колишнім футболістом Д.Парфьоновим.

За обопільну грубість, удар суперника головою після зупинки гри під час матчу 22-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ відсторонити футболіста ФК «Металург» (Донецьк) А.Рябого та футболіста ФК «Динамо» Є.Хачеріді від участі у змаганнях на три матчі (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).

Повна версія Рішення №19 від 08.04.2009 р. пізніше

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cucumber
"Суркисовщина" - неприятное явление в украинском футболе. Почему про Динамо ничего не сказано? потому что оно в сердце Григория Михайловича?!!!! Удивлияет и огорчает наличие двойных стандартов!!!! Киев палит фаеров больше всех на Украине... хоть бы слово сказали????
так что радуйтесь кЫяне своим суркисрвским чемпионствам...
fairplay
100$ за файер. Что же там энтот Хач из дубля ДК начудил?
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Z.l.o.d.e.y
Ого-ого-го, вот это Дисциплинарный комитет ПСИХАНУЛ!!!!
Хотя, "по делам" досталось всем!!! РЕСПЕКТ!!!
DIM-C
УХ КАК ДЁШЕВО!!! ЗНАЛИ БЫ - ПОЛ СЕКТОРА СПАЛИЛИ! Я следующий раз на выезд с шампурами приеду, шашлычок из хорььков ))))
beermax2008
Штрафы в пл
Kot-kharkiv
Главное, что не указано, куда эти бабки перечисляются, в клубы, или в ПЛ!!! )))))
Tetiy
нужно было просто обязать ДД оплатить восстановление кресел на стадионе вот и весь разговор. Помните сколко шума было о возмещении ущерба Арсеналу со стороны ДК, типа Алиев дверь разломал, а тут пол сектора разобрали...
urist1980
чистый идиотизм. разводите костер на трибунах и штраф будет мизерным.
Если за фаеры штрафуют, т.к. это опасно для окружающих и запрещено правилами, то на мой взгляд за костер надо казнить штрафами по полной программе.
sedi1989
устроили тут разборки)
andrik90
Я считаю что с Днепра маловато бабок взяли.