Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
3036
1

Кубок Украины. Тайм - Шахтер - 3:2

Шанси команд на фінал – рівні + ВИДЕО

Кубок Украины. Тайм - Шахтер - 3:2

Матч «Тайму» із «Шахтарем» у Львові чекали із нетерпінням. Цього сезону це протистояння, як ніколи, цікаве, адже обидві команди борються за чемпіонство, та ще й сперечаються за Кубок України. Уболівальники вщент заповнили маленький палац спорту «Галичина» і побачили дійсно справжній футзал високого ґатунку.

Як не дивно, швидше пристосуватись до залу змогли гості. Вже на 2-й хвилині Ткаченко віддав навісну передачу на Камеко, котрий ударом злету відправив м’яч у кут. «Тайм» на це відповів змарнованим виходом сам на сам із воротарем від Кондратюка. Ще один напівшанс виник у Павленка, той вийшов на ударну позицію, але пробив по центру воріт. Ефектно, але не ефективно пробивав Фумаса. Він скоріше, хотів здивувати львівську публіку ефектним кульбітом, а не забити гол. Згодом впродовж двох хвилин Камеко і Юнаков мали непогані шанси, але якщо у першому випадку Іваняк ціною жовтої карточки відвів загрозу, то у другому – «гірник» сам запустив м’яч вище.

А львів’яни свій наступний шанс використали. Швидка атака по правому фланзі. Кондратюк прострілив в центр, де Олександр Бондар зіграв у дотик – 1:1. До кінця першого тайму ще Легчанов п’яткою, Якунін і Д.Бондар могли вивести львів’ян уперед, але вдало діяв Сухомлинов.

На 28-й хвилині «таймівці» вийшли вперед. Якунін обіграв Юнакова, і той його збив. «Тайм» взяв хвилинну перерву після якої Легчанов із Якуніним розіграли стандарт і вже – 2:1. Тепер вже «гірники» були в ролі наздоганяючих. У одній із атак м’яч віддали на Фумасу, який розвернув Овсяннікова і пробив точно у дальній кут. Але не пройшло й хвилини як Якунін, неначе на велосипеді пройшов Мірошника – 3:2.

Найцікавіший епізод стався на останній секунді. Гравця «Шахтаря» збили біля штрафного майданчика і арбітр призначив штрафний удар, але табло у цей момент показувало, що вже час витік. Після хвилинної наради арбітри таки дали пробити штрафний удар. Всі гравці стали у стінку, а Шувалов замість того щоб пробити вирішив розіграти штрафний і пролунав фінальний свисток.

Незважаючи на мінімальну домашню перемогу головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко відзначив, що шанси команд на фінал – рівні.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» – «Шахтар» – 3:2 (1:1)
 
«Тайм»: Іваняк – Москвін, Овсянніков, Якунін, Легчанов – О.Бондар, Д.Бондар, Павленко, Кондратюк
«Шахтар»: Сухомлинов – Камеко, Юнаков, Ткаченко, Мірошник – Мансуров, Ромаріо, Тіаґу, Фумаса – Шувалов.
Арбітри: Дараган, Гроховецький (обидва – Київ)
Голи: О.Бондар (15), Якунін (28, 33) – Камеко (2), Фумаса (33)
Попередження: Іваняк (13).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.