Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2466
0

Македа проти збірної України не зіграє

8 квітня о 15:00 на Баннікова відбудеться товариський матч збірних України та Італії U-19

Македа проти збірної України не зіграє
У середу, 8 квітня, на полі столичного НТК імені Віктора Баннікова відбудеться товариський поєдинок між юнацькими збірними України й Італії. Початок гри − о 15.00. Нагадаємо, що підопічні Юрія Мороза готуються до фінальної частини Євро-2009 (U-19), де виступатимуть у ранзі господарів.
 
Низка спарингів
 
Тиждень тому наші юнаки в Маріуполі провели два спаринги з французькими однолітками, один з яких програли (0:2), а другий завершили унічию (2:2). Окрім зустрічі з італійцями «синьо-жовтих» навесні очікують домашні поєдинки проти Латвії (22 квітня) та Росії (7 травня). Також зауважимо, що виступу на Євро-2009 (U-19), матчі якого прийматимуть Донецьк та Маріуполь, передуватиме тривалий навчально-тренувальний збір.

 
Осіння невдача
 
На відміну від українців, Скуадра Адзурра на Донбасі не гратиме. Представники Апеннін спіткнулися ще на першому відбірному етапі, пропустивши поперед себе наших майбутніх суперників − росіян та латвійців − і зайнявши третє підсумкове місце у 3-й групі. Тож, дивлячись у майбутнє, тренер Массімо Піскедда привіз до Києва лише футболістів 1991 року народження, які матимуть змогу зіграти і в наступній кваліфікації. Зазначимо, що серед них є й декілька хлопців, які вже привернули увагу європейських скаутів.
 
Мачеду не відпустили
 
Безперечно привертають до себе увагу нападаючий мюнхенської «Баварії» Нікола Сансоне, півзахисник туринського «Ювентуса» Мануель Гиандонато, а також четвірка з міланського «Інтера» − оборонці Лука Калдірола і Мікеле Ріджіоне, хавбек Лука Тремолада й нападаючий Маттіа Дестро. Отримав виклик до збірної і форвард «Манчестер Юнайтед» Федеріко Мачеда, який у минулий уїк-енд приніс перемогу своєму клубові у матчі чемпіонату Англії проти «Астон Вілли». Втім, сер Алекс Фергюсон вирішив свого гравця до Києва не відпускати.
 
Склад збірної України
 
Воротарі: В’ячеслав Базилевич («Шахтар» Донецьк), Іван Піцан («Карпати» Львів);
 
Захисники: Максим Білий, Богдан Бутко, Максим Максименко (усі − «Шахтар»), Дмитро Кушніров, Сергій Логінов, Темур Парцванія, Кирило Петров (усі − «Динамо» Київ);
 
Півзахисники: Іван Бобко, Дмитро Владов (обидва − «Чорноморець» Одеса), Денис Гармаш, Сергій Рибалка, Дмитро Єременко (усі − «Динамо»), Владислав Огіря («Зоря» Луганськ), Ігор Чайковський («Шахтар»);
 
Нападники: Віталій Каверін («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Коркішко, Євген Морозенко, Сергій Шевчук (усі − «Динамо»).

Sport.ua
Италия
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.