Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5413
18

ПАВЛОВ: «Футбол – це як політика…»

«Ворскла» - «Іллічівець» - 2:3. Післяматчева прес-конференція

ПАВЛОВ: «Футбол – це як політика…»

Ілля Близнюк, тренер «Іллічівця»:
- Як ви самі бачили, хороша гра була – напружена, спортивна. У Полтави було раза у два менше гольових моментів, ніж у нас. Реалізуй ми ті гольові моменти, які у нас були, то гру можна було б закінчувати вже у першому таймі. На жаль, хлопці в перерві не зовсім сприйняли мої слова про те, що «Ворсклу» у другому таймі поженуть вперед уболівальники, Микола Петрович. Ми трохи розслабилися, тому по ходу довелося вносити корективи. Ті хлопці, які вийшли на заміну, підсилили гру.

- Чому Андрій Оберемко, який вийшов на заміну, грав не зі стартових хвилин та і взагалі нерегулярно грає?
- Для цього є тренерський штаб. Він приймає остаточне рішення. За остаточний результат також відповідає тренер. На сьогоднішній день він підсилив гру, забив – це добре для команди.

Микола Павлов, головний тренер «Ворскли»:
- Я сьогодні перед установкою думав: коли працюєш і борешся за виживання – це одне. Коли борешся за медалі і єврокубки – це зовсім інше. Ми сьогодні опинилися у якомусь проміжному положенні. Я не звинувачую футболістів. Я себе звинувачую. Може, керівництво винне, яке подумало, що ми з цими футболістами можемо вирішити задачу виходу в єврокубки. Так не буває. Мабуть, десь ми не налаштувалися. В перерві я сказав хлопцям, що ми мали програвати вже два або три м’ячі. І це не те, щоб нас перегравали. Ми просто допускали помилки, які неприпустимі для команди, яка знаходиться на п’ятому місці. Після того як рахунок став 0:1, я спеціально не став міняти того гравця, через якого нам забили гол, щоб не травмувати його. У другому таймі, наче, і зрівняли, вийшли вперед. Я все-таки думаю десь на результат вплинула втома Цуррі, Далку та Ярмаша, які напередодні грали за національні збірні. Ми хотіли підсилити оборону Чеснаковим, але так вийшло. Я прошу пробачення.

- У другому таймі ви стали грати у два нападники. Як на вашу думку, цей експеримент вдався?
- Якщо ми забили два голи, плюс моменти були у Чичикова, то, ніби і нічого. Але, на жаль, та схема гри, яка була у нас при Сергієві Кравченку, не працює.

- Чи реально з таким підбором гравців потрапити у єврокубки?
- Я вчора спостерігав по телевізору за Юлією Тимошенко, яка говорила про кризу. У нас подібна ситуація. Якби я навесні сказав, що це нереально, то почалася б паніка. Керівництво найняло мене на роботу і я маю виконувати поставлені завдання. Коли йдуть такі гравці, як Чижов, Кравченко, а на заміну їм приходять нерівноцінні, то, звичайно, виникають проблеми. Але я не можу про них говорити. Я ніколи не скажу, що у мене погані футболісти. Винні всі. В тому числі і головний тренер. Якщо ми не виконаємо поставлене завдання, то мене мають звільнити. Я так розумію відносини головного тренера й керівництва клубу. Приводів, щоб панікувати, у нас нема. «Динамо» теж колись програло «Нафтовику», який потім вилетів. Нічого страшного.

- Сьогодні маріупольські вболівальники підготували баннер. Ви звернули на нього увагу?
- Звичайно. Я ніколи не говорив погано про команди, в яких працював. Маріуполю я віддав сім із половиною років своєї тренерської кар’єри. Ми ні разу не опустилися нижче 10-го місця. Хоча рівень гравців там був значно нижчий. Рік тому в Полтаві стояли подібні завдання до тих, які були в «Іллічівці» відразу після мого приходу. Зараз у нас інші задачі, які, мабуть, поки нам не по плечу.

- Чи нема в команді надлому, чи не порушився мікроклімат?
- Ми коли були у Ялті, то були певні внутрішньокомандні конфлікти. Але це наші внутрішні справи. Було кілька неприємних зіткнень. На жаль, таке мало місце. Можливо, і це вплинуло на кінцевий результат.

Олександр ДАННІК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 7
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 3
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
webster94
Как по мне, так шли бы вы с обсуждением мовы на другой сайт.
kum_Poltava
От блін. Як же класно зіграли МЗ проти ШД. Так як це зробила Ворскла в 1 колі. За що ми були так вдячні їм. Чому вчора не було такої концентрації? І як тоді можна і далі їх підтримувати??? Якщо футболісти так по..їстично відносятся до своєї роботи, то чому ми повинні віддавати свої кошти, щоб дивитись на цих сонних мух, які тянуть час до кінця матчу, а не ГРАЮТЬ до кінця???
Ed_Kramatorsk
Как по мне, то лучше давать интервью на языке оригинала, без перевода. Любой посетитель сайта в состоянии прочитать и по-русски, и по-украински. А перевод всегда будет носить долю субъективности переводчика.
kum_Poltava
Цей же сайт, подає пресуху Маркевича російською. Хоча він їх дає українською мовою. Їх не зрозуміти ... ;).
Лёня Слончик
victorpolo | 2009-04-04 23:41:58
=======================================
Лучший пост 100%
firestarterr
перевод сосётъ
victorpolo
Нічого не жалко! Нехай спочатку "наростять" м"язи, а потім вже можна займати єврокубкові місця!Ви ж бачите, забрали двох гравців основи і гра вже зовсім не та!А що буде, як хтось зламаєтсья? Позор на євроарені?Нам це треба? Отож!В таких матчах нехай загартовуються, вчаться виправляти ситуацію, яка не на їхню користь складається!
Simf87
Гость | 2009-04-04 20:34:36 Ни кого лично я не оскорбил,а ты в мою сторону свою ересь выливать начал.Ты просто тупой националист,а языком твоим родным испохабили всё!!!И названия сёл,и слова русские,и всё что угодно.В том числе и эта прессуха.
kontima
Гость | 2009-04-04 21:42:21є
за Динамо 100%
чебурашка
Гость | 2009-04-04 20:33:15
проиграют..ДД в харькове а МД в киеву..и все)))))
___
не кажи гоп доки не перестрибнеш, хлопче
bars_novomyrhorod
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
victorpolo
Вивчаємо рідну мову!
Ed_Kramatorsk
А что за баннер был?
Simf87
уже и тут начали переводить(((Я минут 5 это читал,чуть глаза не сломал)
Xandr82
Близнюк - тем более...
Лёня Слончик
Странно! Очень всё странно!