Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2585
4

Анонс матча Карпаты – ФК Харьков

Настрой на аутсайдера серйозний

Анонс матча Карпаты – ФК Харьков
Після тритижневої перерви у суботу, 4 квітня, вболівальники «зелено-білих» з нетерпінням чекають на чергову календарну зустріч «Карпат», які прийматимуть аутсайдера прем’єр-ліги ФК «Харків».
 
Обидва суперники в минулому турі зазнали поразок з однаковим мінімальним рахунком – 0:1. Тож львів’яни намагатимуться продовжити свою переможну у цьому році домашню серію, а ФК «Харків», враховуючи його турнірне становище, відчайдушно намагатиметься вивезти зі Львова бодай одне очко.
 
Те, що на «Карпати» чекає важка гра, підтвердив і головний тренер команди Олег Кононов, зауваживши автору цих рядків, що «команда серйозно налаштовується на гру проти аутсайдера». «Родзинкою» суботнього матчу є те, що головний тренер ФК «Харків» Михайло Стельмах, до речі, ровесник Олега Георгійовича, є вихованцем львівського футболу і у 1992-1993 роках провів за «Карпати» 30 ігор. Та й у заявці ФК «Харків» троє гравців, які свого часу були кумирами вболівальників «Карпат», виступаючи за львівський клуб - Мацей Налєпа, Тарас Кабанов та Олексій Іванов. Правда, Іванову через перебір жовтих карток не доведеться вийте на поле стадіону «Україна». Натомість, для гвардійця ФК «Харків» Євгена Чеберячка суботня гра стане 100-ю в складі городян. А в «Карпат» одна кадрова втрата. Сербський захисник Іван Мілошевіч також через дискваліфікацію пропускає один матч і горить бажанням  приєднатися до найвідданіших фанів «зелено-білих» і спостерігатиме за грою разом з ними у 16-му секторі.
 
А що ж говорить статистика зустрічей суперників? «Карпати» у двох попередніх домашніх матчах перемагали ФК «Харків» з мінімальним рахунком 1:0. Та й загалом в попередніх п’яти очних протистояннях обидва суперники в одній грі більше одного гола не забивали. Матч першого кола у Сумах і завершився бойовою нічиєю 1:1: на гол екс-карпатівця Роші Батисти гості відповіли дебютним у прем’єр-лізі м’ячем Юрія Фурти. Не залишаться «Карпати» і без традиційної підтримки автолюбителів, «зелено-білі» автівки яких знову курсуватимуть Львовом і супроводжуватимуть команду з тренувальної бази на стадіон.
 
А виведе 4 квітня команди на поле 46-річний Євген Абросимов з Одеси, для якого це буде 115-а гра у чемпіонатах, з яких 17 за участю «Карпат»: +5=5-7, м’ячі 19-23, та 3  -  за участю ФК «Харків»: +1=1-1, м’ячі 3-4.У нинішньому сезоні Євген Абросимов вже зустрічався з «Карпатами», причому двічі у Донецьку, де львів’яни з рахунком 0:1 поступались місцевому «Металургу» та «Шахтарю». А матч за участю ФК «Харків» для Абросимова стане прем’єрним у Прем’єр-лізі.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для www.sport.ua
 
4 апреля, суббота
«Карпаты» - ФК «Харьков»
Львов. Стадион «Украина». 18.00
ТВ-трансляция на телеканале «Мегаспорт»
Арбитр: Евгений Абросимов (Одесса)
Прогноз sport.ua – 2:0
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией
Футбол | 27 марта 2024, 18:14 1
Мудрик рассказал, какую установку дал Ребров в перерыве матча с Исландией

Михаил также признался, что уже устал от камбэков и хочет выигрывать более уверенно

«Очень плохой отбор». Левандовски оценил выход Польши на Евро-2024
Футбол | 27 марта 2024, 18:10 0
«Очень плохой отбор». Левандовски оценил выход Польши на Евро-2024

Звезда сборной Польши недоволен игрой

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
madslayer
4-0 Kuznetsov minimym 2 golu!!!!
JIecHuk
Писец Харькову,трешку должны Карпаты вкатать им
myroslavmail
Завтра йду на стадіо!!!