Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 21 ноября 2023, 10:25
34024
41

ВИДЕО. Судья не назначил пенальти в моменте с падением Мудрика

Момент случился в добавленное арбитром время

| Обновлено 21 ноября 2023, 10:25
34024
41
ВИДЕО. Судья не назначил пенальти в моменте с падением Мудрика
MEGOGO.

В понедельник, 20 ноября, состоялся поединок отборочного турнира чемпионата Европы, в котором встретились сборные Украины и Италии. Матч прошел в Леверкузене на стадионе «Бай-Арена» и завершился нулевой ничьей, которая вывела на Евро-2024 итальянцев.

Все самые яркие моменты матчей доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

На 90+3 минуте вингер украинской команды Михаил Мудрик упал в штрафной итальянцев после контакта с защитником, но судья был в метре от эпизода и решил не назначать пенальти, VAR он также не просматривал.

ВИДЕО. Судья не назначил пенальти в моменте с падением Мудрика

Оцените материал
(239)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 41
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dfbj
В наші ворота 100 % було б пенальті а так навіть вар недивився бо знав що контакт був...
fifa2020
Надіюсь, наші клоуни з УАФ - офіційно подякують за таке "чесне" суддівство Чеферіна! 
Женя Матийчук
контакт був це видно на повторі
Korkust
А знаєте що хочеться найбільше зараз почути! Хочеться щоб УЄФА надали аудіо перемовин між суддями і що вони говорили між собою з приводу цього порушення?🤔 Чому Він навіть не пійшов дивитись Вар і чи йому радили йти дивитись взагалі? Але щось мені підказує, що ми цієї розмови ніколи не почуємо, адже є підозра що там може бути щось дуже не приємне і те що не повинні чути саме представники України, щоб не бачити ось цю гнилу організацію і корумпованість навіть на рівні таких матчів!
Микола Захарченко
Розуміємо , що сказав Чебурін , розуміємо , що можливо був , можливо малював , але ЧОМУ НАВІТЬ НЕ ПОДИВИТИСЯ ВАР ???
MrStepanovM .
чистий пеналь . Чифєрін і репутація Мудрика зіграли на користь італійців
KIPR ALECS
Лаос теперь этот м..удак  испанский стыд
vitaha33
Бо в нас замість голови уаф корумпований імпотент. Треба людину, яка буде глотку гризти корупціонерам уєфа і кричати на всю Європу, 2 відбори в ключових матчах не ставлять пенальті, 4 роки життя футболістів пролітає...
Треба чинити тиск, щоб таке не повторилось в плей-офф. А якщо будемо мовчати, то уєфа і надалі буде нас давити як лошків...
gravs
Судья даже не захотел посмотреть повтор мдаа я просто кричал какое неуважение к нашей стране сколько ето будет продолжаться..... ноунеймов больше уважают Игроки молодцы бились до последнего, судья г....
Dmytro11q
Подивився сам епізод і зрозумів, чому рефері не вказав на точку.
Standard
Всі ми розуміємо, що якби на кону стояв вихід, чи не вихід у фінальну стадію збірної Франції чи умовної Італії Іспанії Німеччини, то в наші ворота такий пенальті безумовно був би поставлений. Вихід і панацея - ставати Францією і Іспанією, і мати в спорті на керівних посадах українське лобі, а не російських проституток.
potemkin78
контакт был, но Мудрик сильно протолкнул мяч и фактически его потерял, так что момент на усмотрение судьи, а он не захотел подорвать дух игры
Eugenii Skrypka
УЕФА - мафия!!!!
Igor🃏Кyiv
Прикро, але такі випадки у футболі завжди на розсуд головного! арбітра а не ВАР, якби це нам не подобалось.
Leon LeGa
А что так прицепились - был пенальти или не был? Ведь по игре на победу не дотянули
Artur Doyle
Подивіться уважно . Мудрий ЦІЛЕСПРЯМОВАНО біг на ногу суперника. Контакт був але то ни є пенальті тим паче коли на кону скуадра а дзура . Схаменіться де там був пенальті?. Питання в іншому чому гравець калібру "челсі" на полі сліпий. ?    
Fireman
Таке відчуття, що в плей офф будуть за вуха наших тягнути на євро після того як витягли макаронників, але чи будуть наші в такій формі навесні 
D.Lanskoy
https://www.espn.com/video/clip/_/id/38946902 - навіть італійці признають, що пенальті був і суддя просто "вирішив не приймати рішення" в цьому епізоді, бо Україна і так уже гарантувала плейофф. Враховуючи попередні висловлювання голови УЕФА Чеферіна, це, звичайно, ганьба для УЄФА як інституції. Але їм не звикати.
Иван Качура
Контакт був, але арбітр в полі не захотів передивитися повтор, бо у пана Чеферіна буде трагедія, якщо Італія не попаде на Євро. 
Dmytro11q
Це вітання суддівству у нашій любій та обожнюваній УПЛ. Скільки роздано липових червоних карток, зараховано м'ячів, забитих з явним порушення правил, скільки гравців, замість уникнути небезпечного епізоду, йдуть на зароблення фолу, а в підсумку не отримують навіть жовтої за симуляцію. От і маємо. Такі футбольні реалії. Як наші судять у нас, на внутрішній арені, так це і відбивається на збірній. Прохання, якщо в вас немає чого відповісти розумного, просто проігноруйте коментар. Прибережіть свою експресію. Вона зайвою не буває. Окрім того, це ваша особиста справа, якщо ви тут з чимось не згодні. 
P. S. Ще припущення, що це знов сказав "привіт" непризначений пенальті у 16-му турі минулого сезону у ворота ФК "Рух". Там теж і контакт був, і суддя поруч. Натомість гол, забитий з явного офсайду зарахувати не забув. То ж знов play-off, знов трапиться яка-небудь умовна "Греція", і наймовірніше, до побачення Євро-2024. Ось так воно можливо. А ви бажали чогось іншого?