Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2187
1

Цієї суботи в Монреалі Віталій Ципко проведе елімінатор

Українець проведе бій за звання офіційного претендента на пояс IBF

Цієї суботи в Монреалі Віталій Ципко проведе елімінатор

 4 квітня в Монреалі, Канада, українець Віталій Ципко (№2 у рейтингу IBF) проведе бій за звання офіційного претендента на пояс IBF у вазі до 76,2 кг проти третього номера в рейтингу IBF мексиканця Лібрадо Андраде. Цей двобій пройде в андеркарті об’єднавчого поєдинку у вазі до 63,5 кг між Тімоті Бредлі (чемпіон за версією WBC) та Кендаллом Холтом (чемпіон за версією WBO). Транслюватиме цей вечір боксу канал «Showtime».

32-річний шульга з Дніпропетровська провів на профі-рингу 25 поєдинків: 22 перемоги (12 КО), 2 поразки, 1 бій без оголошення результату. Востаннє екс-чемпіон Європи виходив у ринг майже рік тому, перемігши у травні 2008 року технічним нокаутом у третьому раунді поляка Марціна П’ятковського. Раніше, в лютому 2008 року, він мав провести елімінатор на титул IBF проти німця Роберта Штігліца, але через алергічний синусит відмовився від поєдинку.

Для його 30-річного мексиканського суперника бій проти Ципка стане 30-им у кар’єрі. До цього він 27 разів покидав ринг переможцем (21 КО) і двічі програвав. У своєму попередньому поєдинку 24 жовтня 2008 року мексиканець претендував на пояс IBF і поступився його володарю Лучіану Буте за очками у дуже драматичному і суперечливому поєдинку. Нагадаємо, протягом майже всього поєдинку Буте мав перевагу над Андраде. Крім того, мексиканцю в десятому раунді був відрахований нокдаун. Але в кінцівці поєдинку Андраде відправив чемпіона у важкий нокдаун. Рефері, затягуючи час, почав вимагати від Андраде відійти у свій кут, після цього почав повільний відлік часу, під час якого Буте у напівсвідомому стані піднявся і дочекався фінального гонгу, так і не вступивши в бій. Судді довго радились, який винести вирок, вирішивши віддати перемогу Буте за одноголосним рішенням.

Портал Українського Боксу

цыпко
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kum_Poltava
Ну і як закінчився бій???